- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılHatalı insan kavramı neye göre kime göre bazen insanların birbirine uymadığı ve taşıdıkları karakterlerin sadece bir yanılsama değil yanılsanma olduğunu görüyoruz ve yollarımızı ayırıyoruz
28 Yorumla- 1 yıl
Bu hata değil mi yani insanların birbirini tanımadan sırf dış görünüşü hoşlarına gidiyor diye ilişki yaşaması başlı başına bir hata değil mi mesele senin dediğin gibi olsa insanlar birbirini hiç görmeden sadece yazarak konuşarak ilişkiye karar verse sonra söylendiği gibi biri olmadığı ortaya çıksa haklısın günümüz ilişkileri fikre karaktere düşünceye değil dış görünüşe odaklı ilişkiler
- 1 yıl
Günümüz ilişkilerinden banane ben kendi ilişkilerim ve karakterinden yola çıkarak yaptım yorumu))
- 1 yıl
Evrenden banane 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Evrenler karıştı 🤣
- 1 yıl
🤣🤣
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılHaha görsel güzelmiş. Doğru gerçekten önce bir kendine bakmak lazım. Mesela saygı duyulmak konusunu alalım. Insan önce kendisine saygı duymalı ve kendine karşı tutarlı olmalı. Yapacağını söylediğin şeyleri yapmıyor sadece soyleniyorsan insanların saygısını kazanamiyormussun. Zaten kendine saygısı olan bir insan kimse bilmese de kendine verdiği sözleri tutar. Başkalarına söylediği bir şeyi de yerine getirir. Sen ona bir söz verip tutmuyorsan bunu normal karşılamaz. Saygı duymaman imkansızdır yani. Ilişkilerde de örneğin insanlara hayır diyemiyor sonra da sınırların aşıldığı için ilişkilerin zarar görüyorsa sadece insanların kötülüğü değildir bu. Biraz da kendine dönüp bakmak gerekir. Insanların sana nasıl davranacağını sen belirliyorsundur. Aşkta da bu böyledir. Örneğin bir arkadaşım ilişkisini anlattı, aldattı dedi. Aslında bir aldatma olduğu doğru. Sadece umut veriyormuş, konuşuyorlarmis ama somut bir adım atmiyormus. Sonra çocuk sevgili yapmış. Arkadaşıma da dedim sadece umut veriyorsa kesin bir şey yoksa oradan arkanı dön git dedim. Bir de 3 yıldır konuşuyormuş...
211 Yorumla- 1 yıl
Evet yani başka insanları suçlamak kolay. O zaman ömür boyu suçlar durursun 🤣
- 1 yıl
Kesinlikle bir de ilişki yaşadığımız insanları kendimiz seçiyoruz
- 1 yıl
Insan illa ki gerçek yüzünü görüyor sadece gormemeyi tercih ediyor. Mesela benim o arkadaşım 3 yıl boyunca o çocuğun ciddi olmadığını anlamış olması lazım.. neymiş çocuk sen beni istemeye geleceksin diyormuş. Ben olsam derim bir dakika ya sen benim sevgilim değilsin nişanlım değilsin niye ben seni istemeye geleyim. sen hayırdır derim. Öyle boş bir umut veremez kimse yani..
- 1 yıl
Ahhahahaha biraz abartmış miyim ya ,🤣
- 1 yıl
O da akıllı olsun o zaman ahahahah
1 yılElbette herkes hatalı olur bende hatalıyım. En alakasız kişileri seçtim (2 kişi). Çok agresif, çok çocuksu, küfürbaz, benden daha nazlısı, triplisi saçma sapan şeyler işte😂 çok hatalıyım ve hatalarımdan ders çıkardım 😅
012 Yorumla- 1 yıl
Cahillik sanırım sevgi neydi bilmiyordum ilgi gördüm seviyorum dediler evet dedim seviliyorum
- 1 yıl
Biliyorum öğrendim sanırım. Bilmesem bile sevmemek ne onu öğrendim
- 1 yıl
Sevgi anlatılmaz yaşanır ya 😂
- 1 yıl
Sevmiyordur net. Parayla sevgi olmaz yoklukta da seversin ayrıca sevgilim niye bana para harcasın benim param yok mu? 😒
- 1 yıl
Evet o soruyu bende gördüm ve yazmaya değmez diyerek geçtim
- 1 yıl
Mantıklı bir soru mu diye bakıyorum genelde
- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
1 yılBelli bir vakitten sonra sorunun bende olmadığını anladım, her ırktan biriyle denedim yok sorun dümdüz kadınlar da ya da benim doğuştan gelen kardeşim tipimde bilmiyorum.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bazen herkes ilişkilerde hatalı olabilir, bu çok normal bir durum! Önemli olan hatalarımızın farkına varıp onları düzeltmek. Hatalarını kabul edebilmen de büyüklüğünü gösteriyor 🩵. Kendine dönüp "Ben neyi daha iyi yapabilirim?" diye sorman harika bir adım! İletişime açık olmak her zaman kilit nokta, unutma! 💬❤️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Olduğu oldu🥲😅
Hahah yalnız görsele bayıldım 😂😂😂11 Yorumla
1 yılEvet tabiki benim seçimlerimin sonucu her şey insanlara anlam yükleyen değer veren şans veren bizleriz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Hayır, bir kez hatam oldu, o da @Cansel3535 ondan uzak durmak! 😅00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 269,6b cevap paylaştı.
u 1 yılilişkim olmadı hiç. sapım
11 Yorumla- 1 yıl
😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
1 yılEvet, bazı seçimlerimde hatam oldu.
Ama bu hatalar bana “ne istediğimi” değil,
neye asla tahammül edemeyeceğimi öğretti.Herkes doğruyu ararken biraz yanlış sever.
Ben de sevdim. Ama artık anladım:
İlişki, huzur vermiyorsa heyecanı da anlamsız.
O yüzden hatam varsa kabulüm…
Ama aynı hatayı tekrar etmek, işte onu kendime yakıştırmam.11 Yorumla Evet, bazen yanlış seçimlerimin sebebi ben olabilirim. Yanlış kişilere yönelmek, beklentilerim ya da duygusal ihtiyaçlarımla ilgili olabilir.
11 Yorumla- 1 yıl
Dikkat ettim daha bir erkek cevap vermemiş bu da seçilenin biz seçenin siz olduğunu gösteriyor😄
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılHayır. Ne konuda gelişmem gerekiyorsa o konuda gelişmemi sağladı her biri. Eksiklerimi görüp sızıntıları tespit edip kapattım sayelerinde. Kendime olmadığı gibi onlara da lafım yok çünkü suçlama oyununa lüzum yok, geçen geçmiş ve tercihler çoktan yapılmış.
10 Yorumla
1 yılEvet, tek hatam duygusal düşünüp zaman kaybetmekti. Mantıklı olsam, o ilişkiye baştan girmezdim. Evet, belki yanlış tercihim oldu. Ama her biri beni bugünkü ben yaptı. Artık neyi istemediğimi çok net biliyorum. Bu da büyük bir nimet
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
u 1 yılKısmen oldu. Mesela korumacı erkekler ilgimi çeker dişil enerjisi yüksek 📈 biriyle sevgili olmuştum yani alakamız yoktu.
15 Yorumla- 1 yıl
Evet kafam doluyken oldu sınav zamanları fghh
- 1 yıl
Doğru bak ghbj
hata değildide tecrübeydi. bazı tecrübelerim saçma oldu evet
17 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yıle yani elbette hep karşı taraf hatalı diyemeyiz bu konuda adil olmak gerekir
mesela yeni başladığı iş yerinde kutlama olarak çiçek göndermek neyin nesiymiş? canım ben çiçek yolluyorum değil mi ama?
10 Yorumla
1 yılEvet en olmayacak, yanlış kisileri kendime cekiyorum sonra saçma durumlara düşüyorum ☹
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. Evet başından beri hatanın içindeydim ama bunu bir türlü kabul ettirmedim. Ama hâlâ hatanın içinde yaşamaya devam ediyorum.
10 Yorumla
1 yılEvet düşünüyorum beni seveni değil kendi sevdiğim peşine koşuyorum orada kaybediyorum.
20 Yorumla
1 yıl2 Evet. Ama hasarları absorbe edildi. Erkek olduğun için, basıp geçebiliyosun biraz da
10 Yorumla
1 yılKedinin hatası olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta mübarek hayvanlar
11 YorumlaÇok fazla güvendim , ilgi verdim. Buluşmak istediğin de 1 defa hayır demedim. Şimdi kendisi buluşmuyor hayır diyor , ilgi vermiyor , Genel olarak güveni yokmuş. Karşılıksız ilişkiye denk geldim
10 Yorumla
1 yılHiç tercih etmedim ki hatalı bir tercihim olsun 🗿
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılAaa candy crashhh
17 Yorumla- 1 yıl
Rüyalarıma geliyorlar😅
- 1 yıl
Canlarını almam gerek olmez
- 1 yıl
Sus bakimm
1 yılBaşımıza gelen her şeyde kendi payımız vardır
11 YorumlaElbette hatalarım vardır
11 Yorumla
1 yılHic olmadi erkeklerden cekiniyorum 💀💀
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
m 1 yılKendimi elestiririm ilk önce
13 Yorumla- 1 yıl
Yapıyoruz bu sporu🤣
1 yılHata komple benim 😂
117 Yorumla- 1 yıl
Dengesizim yetmez mi😂
- 1 yıl
yioo akıl nerde gezer bende 😂
- 1 yıl
nasıl yanii 😂
- 1 yıl
niye yarın sabah 😂
- 1 yıl
he kafam gitti benim yani diyosuun😂
- 1 yıl
yoo gerçekler diyorum benn 😂
- 1 yıl
yatmayı sevmiyorum yaa bırakta ordan oraya koşayım 😂
- 1 yıl
tabiii😂
1 yılGenelde nokta atışı yaparım
13 Yorumla- 1 yıl
Efendileri bulmakta.. dndbdkd
1 yıl😂😂 bu iyiydi
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılhatam varsa objektif olurum ben
18 Yorumla- 1 yıl
maalesef mi desem evet mi desem iyi ki mi desem bilemedim
- 1 yıl
maalesef diyim
- 1 yıl
onu bilmiyorum iste
- 1 yıl
oyle
düşünmüuorum iyi seçimler
13 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl”Tüm ayıları buldun” aynaya karşı 🥲😂
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDers aldık da yanlış derse girmişim galiba 😂😂
Gizli Üye(25-29)1 yılHata yapacak kadar bile tercih edilmedim nerden bileyim hiçbir kız istemiyor zaten.
10 Yorumla
1 yılHayır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz , tek atarizz 💅🏻🪄
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. E zaten bütün hata benim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılMutlaka hatta benım daha coktur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir hatasız kul olmaz
10 Yorumla
1 yılHer zaman
21 YorumlaÇoğu kez evet
13 Yorumla
1 yılno dusunmuyorum
11 Yorumla
1 yılEvet düşünüyorum.
13 Yorumla- 1 yıl
Fazla değer vermek
1 yılEvet
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet
25 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKimsenin bakmadığı erkeklere şans vermek.
Cevap sahibi1 yılŞükrederler belki diye. Varmış kimsenin istememesinin sebebi. Mal olan benmişim
1 yılBazen. ilginç
20 YorumlaHayır.
10 Yorumlabazen evet
10 Yorumla
1 yılEvet 🙃
10 Yorumla
1 yılHayır düşünmüyorum
10 YorumlaEvet bazen sjdjd
10 Yorumla
1 yılÇokkkk
10 Yorumla
1 yılDüşünmüyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılBazilarinda
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Evet fazlasiyla
10 Yorumla
1 yılEvet maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet hemde çok
11 Yorumla
1 yılÇok fazla
10 Yorumla
1 yılevet
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır