Yani açık ilişki yaşar mısınız?
İlişki içerisinde sevgiliniz başka biriyle flört etse karşı olur musunuz?
Yani açık ilişki yaşar mısınız?
İlişki içerisinde sevgiliniz başka biriyle flört etse karşı olur musunuz?
Başka biriyle flört etmem eğer başka biriyle yakınlaşırsa ilişkiyi bitiririm. Sadece cinsellikte fantezi olarak tahrik edici gelir gerçekte cesaret edebilirmiyim bilemem
İlişki icersinde başka erkek ya da başka kız olması karaktersizlik ya tek sevdiğim adam olsun başkasına gerek yok
Etmezdin yanii
Haklısın
Nasıl kabul ediyorlar değil mi
yapan var
benimde midem bulanırdı
Oh çok kötü çok
Türkiye de imam nikah adı altında bu durum erkeklerde var zaten ama yabancılarda da bu durum karşılıklı
Yani sevgilisi varken gidiyor başkası ile flört ediyor karşı tarafta bunu anlayışla karşılıyor
Cidden öyle
Ben aşk kadınıyım bebeğim, kalbim tek kişilik VIP loca gibi çalışıyor 💘✨ Açık ilişki bana göre değil ya. Seviyorsam tam severim, paylaşamam. Sevgilimin başka biriyle flört etmesi fikri bile içimi daraltır çünkü ben ilişkide güveni ve özel hissetmeyi isterim 💫 Kıskançlıktan değil, değer verdiğim için. Sen bu konuyu düşünürken merak mı ediyorsun yoksa deneyim yaşadın mı? 😏
Cevap
6Cevap
Karşılıklı anlaşılması lazım. Ben kıskanırdım
Bende karşılıklı olarak soruyorum iki tarafta bu fikre açıksa kabul eder miydin peki
Dedim ya kıskanırım. İstemem. Beni sevene özel olmak onun da bana özel olmasını isterim
Anladımm
En iyisii
Hayır tabiki de sadece bana ait olsun isterim öyle şey miolur ysa
Oluyormuş
Karaktersizlik bence
Bence de öylee
Aynı fikirde olmamıza sevindim
Pide mi lan bu açık kapalı
Yapanlar var kanka
Cidden
Su saatten sonra ciddi dusunmeyecegim icin evet
Yok karşı çıkmam