Armutun sapı üzümün çöpü karpuzun çekirdeği mi dersin yoksa))

Armutun sapı üzümün çöpü karpuzun çekirdeği mi dersin yoksa))

Ben, karşı tarafa şans veririm. Duruma yani onun bende uyandırmış olduğu şüpheye göre armudun sapı üzümün çöpü modu yaşarım. Herkese güven olmaz malûm. Sonra "Yapmasaydın. Zorla mı yaptın?" diyenden geçilmez. Kendine saygısı olan her insanın çizgileri vardır.
Evet öyle dediğim için reddediyorum reddettigim için de kaldım aslında cogu insan bulabilir yani ama önümüze gelenleri beğenmiyoruz e herkese evet diyecek halimzde yok ama böyle olunca da kocaman bir yalnızlık isye
Cevap
19Cevap
Evet, ciddi anlamda seçiciyim. Hayatıma alacağım kişiyi birçok yönden kendime yakın ve doğru görmem lazım. Harcayacağım zamana, emeğe, sabra değmeli.
Buraya yazanların çoğu çok seçiciyim diye yalan söyleyecek şimdi 😃
😀yiyoruz işte))
Gayet seçiciyim. Bazen kuralları esnetmek aklıma gelmiyor değil ama yok, sonra toksik bir ilişki ortaya çıkma ihtimali iyice artıyor. :D
Seçici birisi değilim kafa dengi olan her insan ile anlaşabilirim.
Karşımdaki insanın bende uyandırdığı hisse bağlı
Seçiciyim valla. Armudun sapı üzümün çöpüyle falanda uğraşamam onlarıda direk eledim 😄
Kadın olmasına ve nefes alıp veriyor olmasına çok dikkat ederim :D :D
Evet seçiciyim zaten o yüzden aylardır sevgilim yok :)
Her aklı başında kişinin esnemeyeceği kriterleri olmalı
Seçici olmak lazım, insan kendisini kıymet bilmezlere layık görmemeli.
Bugün şunun farkına varıyorum benim için önemli olan karşıklı sevgi ve saygı ilgi alaka değer falan ama bunlar yoksa bitirmek de lazım diyip önce düşünmeyip sonra düşünüyorum sanırm
En azından seçmiş olurum
Evet bazı kurallarım var ve sanırım seçiciyim
Hayır seçici davramam
Seçiciyim tabi yoklukta olan seçim yapmaz
Sapını değilde çöpüne bakarım 🤣
Hemde çok seçiciyim
seçiciyim ama seçemedim gitti
Kaliteyi seçerim
Evet bazen gerekli
Evet çok
Biraz seçiciyim evet
Şu yaşımda maalesef ki evet diyorum