Burclara gore iliski yasamak mantikli mi? Aile babasi icin basaga yonelelim de sokakta biraksin shhsgs tum basaklara olum pls:d

Sevgili saçmalığına bulaşıp kendinizi kirletmeyin. Allahin sevmediği seyleri yapmayınÇok sevdiğini söylediği Rabbinin günde 1 saatlik davetine gitmeyenden Sevgi Sadâkat beklerseniz sonu hüsran olur. Biz Allahı Tanımak O na Aşık olmak için yaratıldık. Kainatta, bize hizmet icin ve Kâinattaki eserlere bakarak Rabbimizi Tanıyalım diye yaratıldı. Sonsuz sevme kabiliyetimizi karşılayabilecek yalnız Sonsuz bir Zâttır. Hiç fâni bir mahlûku sevmeyecekmiyiz? Sevebiliriz ama Önce Rabbini tanı O nu sev. Temiz kal. Rabbin sana hayırlı birini Allah icin yaşayan birini nasip eder.
Bugün ilk defa bir erkek arkadaşla 5 dakika burç muhabbeti yaptık. Sonra dedim kanka biz napıyoruz, kendimize gelelim. Bu bizim küçük kirli sırrımız olarak kalacak. Tek size söyledim aramızdan sır çıkmasın.
Gerçekten çok doğru olduğu için tanışma sırasında burcunun özelliklerine ve uyumuna bakarım ama tabi bu konuşmayı ona göre keseceğim veya sürdüreceğim anlamına gelmiyor en azından bazı şeyleri bilmek gerek ve şu zamana kadarda ilişkiye girdiğim insanların hemen hemen hepsi burcunun özelliğini taşıyordu ayrılma sebebimiz bile burçlarımızın yani huylarımızın zıtlığından kaynaklıydı
Burçlara göre ilişkiler mantıklı gelmiyor.
Cevap
191Cevap
Bir balık burcu sevgilim vardı.. boğa balık uyumuna bakarken , balık hakkında “ bazen rüyayla gerçeği karıştıracak kadar hayalci olabilirler “ yazıyordu... aradan bir kaç gün sonra uyandığımızda bacağımda dövme olup olmadığını sordu. bu arada zaten hiç dövmem yok... hayır yok dediğimde “ tamam o zaman rüyamda görmüşüm” dedi... o zamandır burçlara karşı dikkatliyim... bu da böyle bir anı... ne yazdım ya😊
Akıl sağlığınızı sorgulamak istiyorsanız da Kovalar tam da bunun için varlar.
@Erkek1990 çok kişiliksiz oluyor onlar. Her kadından hoşlanırlar
ee yükselen mesela boğa ya su elementinden bir burç gelirse boğa rüyalarının adamı olmaz yani bence burca göre gidebilmek için iyi bir bilgin olması lazım yükselen de önemi ay burcu da önemli bu 3 ü de tam sa o zaman doğru isnan diyebilme ihtimalin var fakat sıkıntı şu iyi bilmek ee buda hiç birimizde olmadığından gerek yok böyle şeylere :D :D
Astroloji bir bilimdir fakat bütün yıldız haritasına bakman lazım. Ben bakıyorum ve kesinlikle çok kısa sürede karşımdaki (dost/sevgili adını sen koy) tanıyıp bana uygun olup olmadığını çözüyorum. Sihirli bir değnek gibi bundan yararlanmamak ahmaklık olurdu.
Onu nasıl yapıyorsun?
@melekkkk12 Araştırak öğrenenebilirsin ama Astroloji eğitimi en doğrusu ve insanın kendini geliştirmesi , kendi eksiklerini hatalarını görmesi , kendini tanıması içinde önemli.
Anladım teşekkür ederimm
@melekkkk12 Rica ederim :)
Karakter için ön fikir edinebilirsiniz. Ama ilişkinin temelinde burçlarla hareket edilmez.
burca göre ilişki yaşanır mı bilemem ama burca inananın aklına şaşıyorum. Yahu birç sistemi mö 2000 yıllarda süper ve Babil’ler tarafından geliştirilen bir sistem. O zamanki yıldızların konumu dahi bugünkü ile bir değil. insanoğlunun 5 milyar km ötedeki asteroide sonda indirdiği şu günler de bırakın bu boş lafları. İlişki burca değil insanına göre yaşanır. Az insan tanımaya odaklanın, burç var diye yan gelip yatmayın
Burcla olmaz bazi şeyler diye dusunuyorum ama burclarinda etkisinin oldugu şeyler var azfa olsa
Akrebim ben. Yay dan tiksinir Aslandan nefret ederim. Aşkın ihtiraslısını AKREP te bulurum. Arkadaşım bile olmadı aslan ya da yay. Tesadüf değil. Sağlam akrebim safkanından. Benim için doğru. Yaşayarak tecrübe ettim.
Koç burcuyum bugüne kadar hiçbir yengeç burcu erkeğinden hayır görmedim. Bu tek taraflı değil tabi onlar da benden hayır görmedi. İnsanın sinirlerini yıpratan bütün erkeklerin burcu yengeç çıkınca ister istemez burçları da kriterlerine ekliyor.
Burçlar kişide tüm yönü ortaya koymaz olasılıkları sunar brn kova burcuyum ama bunun karakterin ozellikleri değiştirir umursamaz degilimdir capkinda bir kac ozellik dogrudur ama hrpsi dogru gibi hareket etmemeliyiz
Evet. Ama bu kiz yanlis demis yengec odun olur bir kere. Basaklarda aynen sokak da birakir. Koclar yalanci. Aslanlar capkin. Akrem gizemli. Ikizler donek. Terazi hep ben hakliyim. Balik durgun ice kapanik...
ikizler ve yükselende ikizler olarak söylüyorum kesinlikle etkili oluyor burçlar. çok nadir burçlarla anlaşabiliyorum ve nedense ikizler erkeğide bana hiç güven vermiyor :D
Acaba İkizler burcu neden güven vermiyor. senin açından ya da bayanlar açısından ne konuda bir ön yargı oluşturabiliyor.
Dengesizlik, çift karakterlik, maymun iştahlılık, bugün sever yarın gönlü başkasına kayar vs. vs. Gibi saymış olduğun rezillikler bir burç meselesi değil ahlaki ve karakter meselesidir. anne babadan ahlaktan nasibini almamış insanın karakteri, ekmek arasında eriyen kaşara benzer 😉
ben boğa burcuyum ama burçlara göre ilişki olması saçma bence mesela boğa burcu kovayla anlasamaz olsun ama ilerde bakarsın kova burcu kadınla evlisindir. insanın karakteridir bence ilişkiyi başlatan ve sürdüren.
Bazı burçlara karşı gerçekten ön yargılarım olduğunu fark ettim. Bazılarıyla sırf bu yüzden muhabbeti ilerletemiyorum. Tahmin ettiğim özelliklere sahip olduklarını anlayınca yolumu değiştiriyorum.
Mantıklı değil ama mesela aslan bir sevgilim vardı okudum pek olumlu şeyler yazmıyordu sonra dedim ki aman buna göre mi yasicam sanki ve cidden olmadı ayrılmıştık 😀
Iliskilere aska olan inancimi yitirdim artik hic bisey ifade etmiyor bu tür konular. Beno bu hale getiren utansin diyecek baska lafim yok. tesekkurler. iyi geceler
Burca inanırım ama aşk bu otada konur başka şeyde söz konusu aşksa hiçbirşeye göre seçim yapılmaz. Ayrıca takıntı derecesinde burçlara odaklı kalmakda biraz saçma.
Burçlar karakterin aynasıdır derler kimi insanın kişiliğini yansıtıyor doğru ama kimi insan burç özelliklerini içinde tutar çözmek zordur.. Bunu anlamanın en güzel yoluda onu çok iyi tanımak anlamak gerekiyor zaten tanıdığın zaman burç özelliklerini takmıyosun 😉 yok ben o burçla anlaşamıyo musum yok. Ben bu burçla çok iyi anladisirim dersen sicarsin
Ya burçlarla ilişkiler çok abartılıyor bul birini evlen ne burca bakıyon anlamadım ki
Bazen şöyle diyolar ya sinir ediyolar insanı
+acaba hangi burçlusun eğer sevgili olucaksak bilmem gerekli
Ağızlarına yapıştırasım geliyo böyle insanların
Bence kimse sırf burç uyumuna göre bir ilişki tercih etmez önemli olan anlaşmak ve sevmek tabi burç uyumu insanlari belli noktalar da etkiliyor ama okadar da bir önemi olduğunu düşünmüyorum 😊
Mantıklı değil..
Çok tesadüfi bir yerde tanıştığınız ve güzelce sohbet ettiğiniz birine,,, 'ya çok afedersin /senin burcun nedir'? Demek kadar abesle iştigal birşey düşünemiyorum.
Burcuna göre başlamam ama çok da alakasız olduğunu düşünmüyorum özelliklerin çoğunu taşıyor ama bireyi karakterini etkileyen tek şey de Burcu değil ön yargılı olmam o yüzden
Bana kalırsa çok saçma bir şey. Çoğu kişi burcundaki özellikleri taşımıyor bile eğer sen bunlara inanıp partnerini seçersen gerçekten çok büyük bir hata yapmış olursun.
Akrebim Normal veya naif bir ilişkim yok çok zıt insanlarız çok fazla kavga küfür inat ne derse ben tersini yapıyorum ben ne dersem o sürekli kavga ama 4 senedir böyle.
Onunki ne
Boğa
Önce ona vurulurum😊😂 sonra burç. Tabikide burçta önemli ama aşık olduktan sonra zaten gerisinin pek bı önemi yok çünkü benden herşeyin fazlasını alır sevgi değer vs önemli olan bunu bitirmemek.
manasız. bütün burçlarında olumlu ve olumsuz yönleri varken uyum aramak nıye manasız bir para tuzağı astroloji aksi olsaydı astrologlara para bayılanlar evli mutlu çocuklu olurdu hani kaçtanesi öyle
Yengeçim taliplerimi bekliyorum
Şaka bir yana herzaman taraflar birbirini severse aşk olur burçlar boştur diyordum bir inanır gibi oldum araştırıcam yinede
He salak bir soru daha lan sevdikten sonra ne anlamı var
Sitenin iq seviyesini bir sen yukseltiyon zaten allah razi olsun
Gulde bosa gitmesin
Shehshshs sen baslattin ayrica soru salakca degil buna inananlar salakca
Tamam o zaman barisip ayrilalim shhsgs sana laf soktugum icin kusura bakma arkadasim
Dagilalim baabinda soylemistim asdfs
İlk başta korkutan burçlar var tabi korku derken küçük bir çekince yani ama çok önemli değildir önemli olanın insanın insana uymasıdır. insanların burca göre eş seçimi yapacak raddeye gelmesi üzücü olurdu.
Sırf ikizler burcu diye ilişki yaşamayan arkadaşım var neden dedim kanka ikizler burcu her zaman tehlikelidir sende burcuna dikkat et demişti😂😂😂. Buçlar neden bu kadar önemli gerçekten anlam veremiyorum 😂😂
Burçların etkilerine elbette inanırım ama resimdeki çokbilmiş kendi kendine g. tünden element uydurmuş..
Burçlara göre ilişki yaşamam fakat ikizler burcundan uzak durmaya özen gösteririm...
ikizler dışında takmıyorum bu durumu ikizler olduğunu öğrenince bir soğuyorum boynuzlanırım hissi oluşuyor :)
Burcunu merak ederim ama burcu ilişki kararımı etkilemez. Anlaşıyorsak devam anlaşamıyorsak bitiririz bu kadar basit ✩
Etkili olduğunu düşünüyorum en azından ilk tanışma zamanlarında tahminde bulunuyorsun ama tabi bunu iliskiyle bağdaştırmak doğru değil
Samimi şekilde diyorum dikkat ettim böyle şeye ama hepsi sonu kötü bitti o yüzden senin düşüncelerine yakın birisi ile sevgili olsan daha iyi olur.
Biz boğalar da bunları bekliyorduk zaten :) Şu burçlara göre hareket edenler neyin kafasını yaşıyor sorgulamak lazım.
Yaparım cunku son zamanlarda burcların insanlar ve ilişkiler üzerinde etkisine birebir tanık oldum 😬
Mantıklı bence burç sitelerine bakarsanız Terazi-Oğlak ilişkisi mesela bu ilişkiyi önermiyor haklilarda hayatımdaki en kötü iliskimdi
Burclara gore partner secimi yapmiyorm ama partnerim olacak kisinin burcuyla oldukca fazla ilgilenirim 😁
farklı şeyler için akrebe asdjhashd ya ağzımıza ediyor sesimizi çıkarmıyoruz şu astrolojiye ya, bize de yazıklar olsun valla
Bence mantıksız ve hiç dusunmem bile. Eğer sevdiysem ne burcu ne ırkı nede güzelmiş cirkinmis fark etmez sevmem yeter
Kesinlikle mantikli. Mesela kova burcu olarak hicbir burc ile ask yasayamiyorum cunku duvarlarim var.
Ablamızın demesine göre, oğlak erkekleri ölsün 😀 burç benim için fal gibidir. Eğlenmek ve sohbet etmek için bir araç sadece.
Hayır, burçlara göre ilişki yaşamak mantıklı değil. Ben, burçlara bakarak tercih falan yapmazdım.
Hep fasa fiso ulan sevişmeye başladığında zevkten
Bu böyle bir burc acaba öyle mi gerçekten diye düşüneni görmedim daha
Akrep olduğumu söylemekten utanıyorum artık. Ne bu baskı üzerimizde anasını satayım.
Tabiki mantıklı. Mesela terazi kadınları hem naif, hem tutkulu, hem sevecen, hem de güzeller güzelidirler
Kendimden biliyom ahsjsjdk
Başak erkeğiyle evleniyim de tüm hayatım boyunca en ufak şeye bile her gün dırdırını çekiyim dimi😂
Hayir ama sorarım burcunun ne olduğunu tabi buna göre şekillenmem maksat muhabbet olsun
Akrebe adam derler ama. tam bir serefsizdi mesela burca fakan bakmayin ;)
Mantıksız kesinlikle bazen tutabiliyor sadece tutuyor da saçma yani hayır
Yapmam, tamamen saçmalık. Biraz zekası olan insan sırf burca bakarak ilişki yaşamaz zaten.
Hayır yapmam, hislerime göre hareket ederim bu konularda.
İkizler ölsün o zaman...
Burçlara takıntılı olmak açıkçası bence fazlasıyla saçma.
Bence saçma çünkü her burctaki kisilerde özellikleri tasimiyo
Her zaman bir koç tarafından boynuzlanmak istemişimdir. Boğayım.
koç bahane sen boynuzu yemek istiyosun
burçlar sadece kişilik üzerine etkili olaylara etkisi yok bence
Yani okurum falan ama ona görede bir adım atmak sacma 😂
Mantıklı ben inanıyorum çünkü uzaktan bile aradığımı bulabiliyorum burçta. Boğa istiyore pls
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar