Erkek arkadaşım tarafından terk edildim?

3 yıl önce bi flörtleşme yaşadığım kişi içimde hep ukte kalmıştı sonra 3 sene sonra geçen ay bana yazdı ve sevgili olduk ilk defa dün buluştuk bana hediye kolye küpe yüzük set almış onu verdi ve çok güzel geçti sonra dün hiç yazmadı bende yazmadım sonra aradım arkadaşı açtı telefonu kaza yaptı müdahele ediyolar dedi hüngür hüngür ağladım o anki içimin yanmasını tarif edemem sonra ablasına yazdım ablasına yazdıktan 10 dakika sonra erkek arkadaşım bana yazdı ben iyiyim ortaya bi yalan atmışlar sende inanmışsın ablama niye yazıyosun diye bana kızdı ve bitirdi konuşmayı bugünde hiç yazmadı ben dayanamadım yazdım sonra bana direk allaha emanet ol yazdı ortada hiçbir sebep yokken görüşmeden sonra beni terk etti öyle bir umut verdiki kalbimin acısını içimin acısını tarif edemiyorum hiç bir yere sığamıyorum yok olmak istiyorum ama tek duam var şuanki yaşadığım kalp acısını içimin sızlayışını bigün en beter şekilde çeksin duvarlar üstüne gelsin ve o an olduğu yere sıkışıp kalsın bu acı ne zaman geçer ne yapmalıyım?

Erkek arkadaşım tarafından terk edildim?