Sevgilimle çok değişik bir ilişkimiz var biraz kendimi istemeden yoruyorum ama ne yapabilirim?

Onu aşırı iyi tanıyorum huyunu suyunu kitap gibi okuyorum onu evliliğe kadar gideceğini biliyorum ve aşkı dibine kadar yaşıyorum onun bana aşık olduğunu da çok iyi biliyorum. Ama şöyle ki bu ikimizinde ilk ilişkisi üç yıl önce tanıştık bir ay sevgili olduk ve üç yıl sonra hayatımızdan başkası girmeden şu an evliliğe gidecek bir ilişkideyiz ben çok deli dolu biriyim o çok sakin ama çok deli dolu biri sadece bir şeye yoğunlaşmaz saygı sevgi merhamet herşeyi var çok şükür en büyük zorlandığı olay anlık sinirlenmesi ve iki dk geçmeden pişman olması ha sadece bana yaptığı şeylerden pişman oluyor çünkü benim çok kırılgan olduğumu biliyor bende o sinirlendiğinde çok iyi biliyorum bana patladığını ama bana kızmadığını bu yüzden güzelce bana patlayacağı laf söylüyorsa özür diliyorum ve telefonu kapatıyorum iki dk ya ağlıyormuyum diye arar kontrol eder ama ben onun kendine çok pis kızacağını bildiğim için kendine kızmasın diye o an ağlamam içime atarım bunu ona belli Etmem bir şey yok gibi davranırım bu birazcık yıpratıcı oluyor gelince hiçbir şey yok gibi bir süre davranır sonra ikimizinde iyi olduğunu düşünerek konuyu yüz yüze konuşmayı sağlarım konuyu çözeriz ama ben o bana bağırmasında ona belli Etmesemde o an için onu affetsemde o içimde bir sızı olarak kalıyor bunu nasıl atlatabilirim?
Güncellemeler
10 ay
Boşuna yazmış olmak istemiyorum birileri cevap verse?
Sevgilimle çok değişik bir ilişkimiz var biraz kendimi istemeden yoruyorum ama ne yapabilirim?