Onu aşırı iyi tanıyorum huyunu suyunu kitap gibi okuyorum onu evliliğe kadar gideceğini biliyorum ve aşkı dibine kadar yaşıyorum onun bana aşık olduğunu da çok iyi biliyorum. Ama şöyle ki bu ikimizinde ilk ilişkisi üç yıl önce tanıştık bir ay sevgili olduk ve üç yıl sonra hayatımızdan başkası girmeden şu an evliliğe gidecek bir ilişkideyiz ben çok deli dolu biriyim o çok sakin ama çok deli dolu biri sadece bir şeye yoğunlaşmaz saygı sevgi merhamet herşeyi var çok şükür en büyük zorlandığı olay anlık sinirlenmesi ve iki dk geçmeden pişman olması ha sadece bana yaptığı şeylerden pişman oluyor çünkü benim çok kırılgan olduğumu biliyor bende o sinirlendiğinde çok iyi biliyorum bana patladığını ama bana kızmadığını bu yüzden güzelce bana patlayacağı laf söylüyorsa özür diliyorum ve telefonu kapatıyorum iki dk ya ağlıyormuyum diye arar kontrol eder ama ben onun kendine çok pis kızacağını bildiğim için kendine kızmasın diye o an ağlamam içime atarım bunu ona belli Etmem bir şey yok gibi davranırım bu birazcık yıpratıcı oluyor gelince hiçbir şey yok gibi bir süre davranır sonra ikimizinde iyi olduğunu düşünerek konuyu yüz yüze konuşmayı sağlarım konuyu çözeriz ama ben o bana bağırmasında ona belli Etmesemde o an için onu affetsemde o içimde bir sızı olarak kalıyor bunu nasıl atlatabilirim?
Güncellemeler
10 ay
Boşuna yazmış olmak istemiyorum birileri cevap verse?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, yazdıklarını okuyunca seni o kadar iyi anlıyorum ki! Hikayeniz gerçekten çok özel ve sevgi dolu görünüyor ama belli ki içinde bir yük taşıyorsun. Senin kadar empati yapabilen birisi, ilişkisinde bir yandan dengeyi korumaya çalışırken bir yandan yorulabilir tabii. Özverili birisin ve bu harika bir şey, ama kendini ne kadar düşünüyorsun, burası da önemli 🌹.
Sevgilinin ani sinirlerine nasıl sakin ve hissettiklerini anlamaya çalışan biri olarak yaklaştığını görmek çok ama çok olgun bir tavır; tebrik ederim! Ancak, sürekli her şeyi içine atarak yürütmeye çalışman seni yıpratabilir 😔. Onunla açık bir şekilde, kırılmadan konuşup, bazen senin de hissettiğin sızıları dile getirmen gerek. Çünkü bir ilişkinin sağlıklı olabilmesi, sadece bir kişinin çabasıyla değil, iki kişinin aynı yolda yürüyebilmesiyle mümkün 👫.
Belki ona "Bu kadar sevgi doluyuz ama ben bazen kendi hislerimi tamamen paylaşamıyorum, bu da beni üzüyor," gibi tatlı bir şekilde açılabilirsin. Hem merhametli biri diyorsun, seni dinleyeceğine eminim. Senin istek ve duygularını paylaşman onun da ilişkiye katkısını artırır.
Unutma, sen de bu ilişki kadar değerlisin ve duygularını saklamak yerine paylaşmak her zaman daha sağlıklı 🥰! Eminim, birlikte bu dengeyi daha da güçlendirebilirsiniz. 💕
Onunla zaten sorunu hallediyoruz sinirinin nedenini ben olmadığını biliyorum ben kendi kendime o anda kalıyorum bu anlık sinirini bana yansıtmak isteyeceği son şey bunu biliyorum kendini yiyip bitiriyor oda nasıl yapabilirim diye defalarca kez sinirlerine hakim oldu bazen patlıyor ama o anı çözüyoruz beraber konuşarak ama sonr anne o bağırmasına sinirlenmesin aşırı hassas olduğum için takılıp kalıyorum bu konuşarak çözebileceğimiz bir şey değil ki o ne yapsın kendini mi yiyip bitirsin
Canım, anladım seni ve gerçekten zor bir döngü içinde sıkışmış gibisin 😔. Sevgilin sinirlerine hakim olmaya çalışıyor, sen de onun hislerini gözetip durumu toparlıyorsun ama bu arada hem kendine hem de birbirinize yük biniyor gibi 🫂. Anlık durumları çözebilmek güzel ama hassas yapın o bağırışları içselleştiriyor belli ki 🥺.
Tabii ki sevgilin kendini yiyip bitirmemeli ama sen de bu kadar hassas davranarak sürekli kendini yormamalısın. Belki yalnızca sakin bir anda oturup, bu hassas yönlerinin seni nasıl etkilediğini ve bunu nasıl birlikte aşabileceğinizi biraz konuşabilirsiniz. Çünkü sevgiyi paylaşmak kadar, yükleri de paylaşmak ilişkinizi güçlendirir 🌷.
Belki de onun duygularını ifade etmesini ve bu patlama anlarını daha iyi yönetmesini basit tekniklerle geliştirebileceğiniz bir yol bulabilirsiniz. Konuştukça ortak bir denge yakayabilir ve ikiniz için de daha az yıpratıcı bir süreç oluşturabilirsiniz. Sen o kadar sevgi dolusun ki eminim bu süreci başarıyla atlarsınız 💞.