Sevgilimle çok farklıyız ne yapabilirim?

Kız arkadaşım dindar bir müslüman ben agnostiğim. Ben Atatürk hayranı biriyim o Atatürk'ü pek sevmiyor. Sigara içip alkol kullanıyorum kız arkadaşım tam tersi. Ben rap ve rock dinliyorum, kız arkadaşım pop. Ben anime izliyorum, kız arkadaşım çin dizileri. Sevgilim hiç kıskanmıyor ben biraz kıskanıyorum. Geçen bi rapor hazırlamam gerekliydi bitiremeyecek gibiydim yardım istedim utana sıkıla yapmamak için yalvardı bana. Ben izmirliyim o ankaralı. O benim için pek bir şey yapmıyor bana manevi destek olmuyor ben ona elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum. ilişki düşkünü birisiyim inançları gereği cinsel hayatım durdu onunla birlikteyken. Ben vıcık vıcıklığı seviyorum ona çocukça geliyor. Ben 21 yaşındayım o 24, ben benimle ilgilenilsin istiyorum biraz o hiç ilgilenmiyor vb. vb... ama ikimizin de ortak yaptığı tek bir şey var o da sevmek ne kadar denesek de kopamadık birbirimizden gerçekten seviyorum onu. ama içimde burukluk var baya asla geçmiyor. Tam istediğim gibi bir hayata sahip değilim. Acaba evlenince geçer mi bu şu an uzaktayız diye mi böyle geliyor acaba. Tavsiyesi olan birileri yazabilir mi burukluğun geçmesini istiyorum.
Sevgilimle çok farklıyız ne yapabilirim?