Sevgilimle asiri farkli insanlariz ve birbirimizi daha cok fazla tanimadan sevgili olmustuk. Cok seviyorum ama asiri farkliliklarimiz var. Ideallerimiz, dini goruslerimiz, aile yapilarimiz, maddi durumumuz. Kimseyi hic bir sey icin yargilamiyorum ama cikmaya basladigimizdan beri bir kere olsun bir kafeye oturdugumuzda bisey ismarladigini hatirlamiyorum. Surekli hesap odesin demiyorum ama erkek dedigin centilmen olur biraz biseyleri akil eder. Kendisine hediye alinmasindan cok hoslaniyor ve surekli ufak tefek seyler aliyorum ama o bana bir cicek bile dalindan koparip vermedi henuz. Beni sevdigini biliyorum ve maddi durumu icinde yargilamam, ama cok okuz bir insan boyle konularda. Bu arada bu durumu kotu olan arkadasimiz son cikan iphone u, platstationu kovalamasinida cok iyi biliyor. Hic erkek gibi degil en ufak bir agirligi yok iliskinin erkegi benim sanki. Huy olarakta cok ezik yapiyo kendini asla girisken degil. Boyle bir erkekle ilk defa karsilasiyorum o yuzden garip geliyor ama ayrilmakta istemiyorum cunku iyi niyetli ve beni seviyo gorebiliyorum. Illa pahali seyler alsin, luks kafelere gotursun hesap odesin demiyorum ama en azindan ayda bir kez bir 3 liralik kolye alsa yine takarim degerli olur ama yok iste.. Sizce onu yontmak icin ne yapabilirim? Ya da bu farkliliklar ilerde sorun olur mu?
Not : Universite 3. siniftayiz ve (haftada bir gorussekte) farkli sehirlerdeyiz.
Not : Universite 3. siniftayiz ve (haftada bir gorussekte) farkli sehirlerdeyiz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer