Aylarca ikimizi birden idare etmiş?

Karaktersiz şahısla 5 6 yıllık ilişkim var başlarda çok iyiydi son yıllarda değişti hep ondan kaynaklı sorunlar yaşadık hep sevdiğim için afettim vs ama son 5 6 ay artık affedip ben mesaj atmıyodum o atardı son Zamanlarda cevap vermiyordum okumadan siliyordum arıyordu üst üste yazıyordu engelleyince farklı yerlerden tekrar tekrar yazıyordu. İşte bu karaktersiz benı aldatıyormuş aylardır yıne bir gün durduk yere engelledi Kızla buluşunca engelliyormuş! Bende şüpheleniyodum ama büyük büyük yeminler ediyordu kendine beddua ediyordu ispat yoktu elimde. Son engellemede başkasından baktım gizli hesap açıp benı engellemiş ve ilişkisi varmış gibi doldurmuş biyografiyi. Ss aldım ona attım ve engelledim. Yazıp durdu ben onu başka bişey için yaptım dedi asla anlatamadı geveleyip durdu yalvardı yakardı kendine beddua etti yemin etti büyük büyük konuştu durdu 1 hafta boyunca ve engelleyince de bırakmadı. Bende eğer peşimi bırakırsan kıza yazmam sessizce giderim bırakmazsan bulur anlatırım yalvaran mesajlarını atarım dedim öyle biri yok dedi rahat bırakmadı. 1 haftanın sonunda delirdim kızı bulcam dedim hâlâ inkar etti bana gitme engelleme diye yalvardı 10 dakika sonra buldum ve bir anda kıza mesaj atmamam ilişkisini bozmamam içi yalvardı kulun köpeğin olayım dedi küfür etti tehdit etti. Sonuç olarak onu her yerden engelledim ve kıza ulaştım ama kızın hesabından engellediği için kız fakeden bana yazdı a da 1 haftalık bütün mesajları ss alıp attım 300 tane ss attım belki bilmiyorum. Kız hiç sarsılmadı takmadı bile o bana yalvaran kurban olan benım için ölen mesajları teşekkür etti neden bununla bunu affettin dedi ve cevabı beklemeden benı engelledi.. Sonuç ayrılmamışlar hâlâ beraberler. Olaydan 15 16 saat sonra Instagram hesabım çalınmaya çalışıldı o sandım ve kendim yapma yoksa polise veririm diye mesaj attım. Gece mesaj attı peşimizi bırak. Ben zaten bırakmıştım sen bırakmadın tartışması yaşadık yemin etti hesaba ben ya da sevgilim saldırmıyoz dedi ve defoldu... Bu yüzsüz yıne yazacak gibi hissediyorum ama ne zaman yazar çok merak ediyorum ne zaman pişman olur da aklı başına gelir ama benı bulamaz. İçim soğumadı yaa intikam alayım üzülsün istiyorum ama uğraşarak enerji harcamak istemiyorum. Kız neden bu kadar rahat neden ayrılmadı ve bu karaktersiz ne zaman it gibi döner?

Güncellemeler
10 ay
Ayrılsınlar ya içim acıyor içim soğumadı 🙄
Güncellemeler
10 ay
Soruyu silmek istiyorum ne yapa bilirim
Aylarca ikimizi birden idare etmiş?