Birbirimizi çok iyi tanıyamadık bende ondan gitmedim eve film izlemeye. Bunu diyen ciddi değildir değilmi ayrılmak doğru olur.24 yaşındayız çok iyi anlaşıyoruz ama bu güvenimi kırdı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gitme, uygun gormedigini dile getir sonraki hamlesini gor
İlk mesajda sorunca anlamdım tamam dedim sonra Gitmedim hava soğuk dedim
2 ay sonra yine çağırdı havalar az ısınsın dedi sona yakarış köy evine gideriz ben dedim orası tenhada biraz daha birbirimizi tanıyalım dedim
Sinirlendi
Kacamak cevab vermissin ucu acik cevab o, uygun gormuyorum demen daha oturakli olurdu
Evet de mesajda sorunca iyi düşünemedim
Sonradan aklıma geldi orası tenha ne işim var
Zor bir duruma sokmussun kendini. Dobra cevablar vermen iyi olurdu. Ama flortun seni arzuluyor o gercek
Arzuluyor da doğru mu bu belli her kızı götürecek
Yapabilirde garantisi yok
İşte eve gitseydin daha yakından tanımış olacaktınız
Bence ciddi değildir tabiki benim 3 yıllık ilişkim var sonu evlilik ciddiyiz birkere eve bile girmedik başbaşa herangibir şekilde düşünmedim bile öyle bir şey teklifte etmedim.
Yerine sinemaya gittik. Onun dediği köy eviydi doğa havası da alırız demişti 3. buluşmada.4. buluşmada da evde izleyelim dedi ufaktan.5buluşmada eve çağırdı gitmedim
Bilmiyorum çok seviyorum ama 3. buluşmada sinemaya gittik öpüştük daha ne kadar yakınlık istiyor. Çok film konuşuruz onları izleriz diyor ama Nasıl güveneyim
Ciddi biri böyle dermi 24 yaşlar
Şimdi şöyle ciddi biri de olsa seni arzuluyorsa der evet bende sevgilimi çok arzuluyorum çok istiyorum opusmeden ileriye gitmedik 3 senede gitmekte istemedim oda istemedi ama o sınırı en başından koyanda sevgilimdi
Yani bana sorarsan kız olarak senin sınırı koyup gitmeyip gitmeme sebebinin uygunsuz olmadığını belirterek ilerisini istemediğini belirt eğer ciddiyse seviyorsa zaten sabreder senin için ama değilse üç beş teklif eder baktı elde. edemiyorum çekip gider
Yani evde film konusuna güvenme derim😂 kendini tutabilirmi sana karşı veya sana söz verip sözünde durabilirmi ikinci aydan bilemezsin bunu emin ol
Aramak iyiyken Ben hava soğuk dedim sorma tekrsr çağırdı o köy evine aramazı bozuktu , biraz daha birbirimizi tanıyalım dedim yanlış anlama ama sana güveniyorım dedim sinirlendi
Sinirlensin boş ver sen tavrını koy kaybetmemek isterse gitmez sinirlenmez de cafede iki çay bı muhabbet bı akşam yemeği bunlarda iki insana yeterli sende istedikten tanıdıktan guvendikten sonra olacak iş bu öpüşme sevisme ev isleri
Belki de cidden masum bir davettir
O dediği köy evi tenha özel araba gidiyor doğa havası alırız demişti
Yerine sinemaya gittik orada da öptü
Anla işte sevismek istiyor. Anlamışsın zaten böyle bir şeye karşı isen önce olumlu karşılar sonra kavgalar başlar
Ilk köy evine çağırınca hava soğuk dedim tekrara havalar az ısınsın soba yakarız dedi gidelim
Dedim ki orası tenha biraz daha birbirimizi tanıyalım sinirlendi
Gitmek yapmak istiyor musun
Ne yapmak istiyor muyum
3 ay beklemiş ona göre. Ve gerçek kimliği ortaya çıkmış o halde bitir çünkü öfkeli bir adam var aslında
Se*s
Hayır öpüşüyor da her buluşmada rahat bi şekilde bişey demiyorum göğsüme bile dokumdu arabada 5. Buluşmada
Evde yapmak istemem bakireyim zaten
Samimiyetimiz ilerlemiyor beklentimiz farklı dedi
Ne istiyorsun o halde. Bu normal değil cinsel bir ilişki olmuş artık
Tamam boş ver yeni biriyle tanış
Değil mi cinsellik odaklı yanağımı bile öpmedi vedalaşırken vs dudak hep
Ne koparsam kar opusmeleri iste daha ne kadar belli etsin
Kesinlikle gitme
İlk mesajda sorunca anlamdım tamam dedim sonra Gitmedim hava soğuk dedim
Eğer rahatsızlık duyuyor isen ilk başta tepkini koy ki bir daha konusunu açmasın
Üzücü
Normal değil dimi köy eviydi çağırdığı tenha özel araba gidiyor doğa havası alırız dedi net de çekmiyor
maalesef kullanma pesinde
Yerine sinemaya gidelim dedim orada öptü.4. de ufaktan yalnız olalım dedi.5. de izlemek istediğimiz bi film vardı onu bizim evde izleyelim dedi gitmedim
Hani bende isterim tanıdıkça bişeyler oldum ama normal öpüştük ilerisi olurdu evde nasıl güveneyim dimi
Amacı belli. boş ver bırak gitsin.
Ben ciddi ilişki istiyorum böyle birinden olmaz dimi
Yokcidden olmaz bu tiplerle. Yani sürekli seninle yalnız kalma derdine düşecek kendini koruman gerekecek. En iyisi yol yakınken uzak dur
Sakın gitme...
Gitmedim köy evi gibi tenhada doğa havası alalım dedi
Yerine sinemaya gittik. Ayrılmalı mı hep yalnız kalmaktan bahsediyor evde başbaşa izleyelim diyor
Kesinlikle katiyyen yalnız olmayın... Herşeyin bır bedeli var.
Yok olmuyorum ama böyle birinden olur mu
24 yaşlar
Olur
eve çağırıyorsa bitmiştir o iş
Bende o kadar üzüldüm ki hiç beklemiyordum köy evi birde tenhada doğa havası alalım dedi
Engelle amacı belli
Ondan olmaz bacım
Normal