Sizce bu kız ne yapmak istiyor?

Sınıftan bir kızla 5 aydan beri çok samimi bir şekilde konuşuyorduk. 1,5 ay önce dedi ki; arkadaş gibi de değiliz ama daha ilerisi de değiliz. Bundan sonra konuşmayalım dedi. Ben de tamam dedim. 3 hafta sonra bir akşam bana mesaj attı, sonra sildi. Efendim dedim. Bir şey yok, engelledin mi diye baktım dedi. Ben de niye engelleyim falan dedim. "İnstada da wpde de pp gidince dedim noldu bu çocuğa" dedi. Dün akşam mesaj attım bazı sorular sordum. Neden birden konuşmayı kestiğini sordum. En sonunda söyledi. Dedi ki;

"Sana karşı arkadaşlıktan daha farklı duygular hissediyodum o kadar mesajlasinca senden de aynı duyguları bekledim. Sen öyle hissetmiyormuşsun. Aynı duyguları hissetmeyince de daha fazla üzülmek istemedim. Bitirdim."

Sabah bana mesaj attı.

Bu sefer de diyor ki;

"Öyle bişey yok rahat olabilirsin.

Ben şaka amaçlı yazmıştım. Ciddiye alacağını düşünemedim. Tepkine bakcaktim dalga falan geçeriz sakalasiriz diye düşünmüştum. Random falan atmanı bekledim"

Nezamandan beri böyle bir şey hissediyorsun diye sorduğumda ise şunu dedi;

Böyle bişey demeni beklemedim. Senin yerine ben şoka girdim. Nasil böyle bir şey düşünürsün. Hem bu zamana kadar neyimi gördün de direkt inandın. Yalan söylediğim için kusura bakma. Sadece şaka yapmak istemiştim."

Kız çok çelişiyor. Bu kızın bana karşı hissetikleri gerçek mi yoksa şaka diyerek R mi yapıyor?

Yorumlarınızı bekliyorum. 🙏

Sizce bu kız ne yapmak istiyor?