Bu kız ne yapmak istiyor?

Ben 10 günlük kısa gibi gözüken ama 10 yıl gibi geçen sanki yıllardır berabermişiz gibi hissettiğim bir ilişkiden çıktım. Kız ile aynı şehirde üni okuyoruz ben son o 2. sınıf. instagramdan yazdım buluştuk felan çok hoşlandım ve o da benden hoşlanmış olacak ki tekrar tekrar buluştuk. Yıllar sonra hiç kimseye hissetmediğim duygular besledim kıza karsı ve o da benden hoşlandığını söyledi ve erken olmasına rağmen sevgili olduk. Çok romantik ve centilmen bir izlenim verdiğimi söyledi bana buluşmadan sonra vs biz hemen hemen her gün buluştuk. Bir gün yine buluştuğumuzda bana wpden bir kızdan mesaj geldi sınıftan tanıdığım numaramı bir yerden bulmuş iyi akşamlar yarın ders kaçta acaba diye bir soru sordu kızda yanımda olduğu için mesajı gördü. Bana kim olduğunu sordu ve bende sınıftan tanıdığım bir kız olduğunu iha tasarımı felan yaptığını ben de iha tasarımı kursu aldığım için biraz sohbet ettiğimizi ve benim ona danıstığımı felan söyledim kızda bana uzatma çok fazla ders saatini söyle muhabbet açma dedi. Ben de kızı yurda bırakıp eve geçince kıza yazdım ve sevgilimi dinlemeyerek kıza iha ile ilgili sorular sordum. Kız arkdaşım bana eve geçtiğimde kıza yazdıklarımı ss atmamı istedi ve bende ona sadece ders kısmının ss ini atıp geri kalan bazı mesajları sildim. 2 gün sonra sevgilimle tiyatroya gitmek için tramvaya bindik ve ben wp de dolanırken o mesajlaşmayı açmamı istedi. Ben de mecburen okutmak zorunda kaldım ve kız bir anda sinirlendi ona yalan konustuğum için ve bana sert bir tavır aldı yolculuk boyunca hiç konuşmadı. Daha sonra yurda dönmek istediğini söyledi ve onu yurduna bırakıp eve geçtim bana gece mesaj attığımda bir süre konuşmayalım daha sonra konusur otururuz dedi ben de şok olmuş bi vaziyette kabul ettim ama dayanamayıp ertesi gün tekrardan gittim yurdunun önüne ve 1-1.5 saat onu bekledim. Biraz konusalım dedim ve kız benim onun güvenini kırdığımı ve ayrılmak istediğini söyledi. Ben üzgün bir vaziyette kabul ettim. Bugün herşeyi silmek için instagram mesajlarına girdiğimde onca aşkım cicimleri görünce beni gerçekten sevmemişsin felan yazdım. Kız ben güvenimi kıran birisine 2. bir sansı verirsem canım etmiş olurum dedi ve kendi düşen ağlamaz dedi bir nevi. Neyse biz ayrılmadan vizelerden sonrası için memleketlere gitmek münasebetiyle yanyana bilet rezerve etmiştik. Kıza isterse bileti iptal ettirebileceğimi söyledim ve o da bana ettir dedi. Ben ayrıldığımız için çok üzüldüm ve eski fotolara videolara bakıp hüngür hüngür ağlarken bugünün gecesinde kız bana biletleri iptal ettirdin mi yazdı nedenini sordum eğer iptal ettirmediysen beraber gidebiliriz sonuçta düşman değiliz dedi. Çok şaşırdım beni tek yanlışımda silen bir kız bunu her yerden çıkarmışken neden yazdı bana. Ben de konusmaya devam ettim biraz randomlu güleç bi sohbet geçirdik. Daha sonra böyle böyle konusup barısacağımızı düşünüyosan yanılıyosun sjsjsj diye mesaj attı. Acaba bu kız beni kafasında gerçekten bitirmiş midir? Halen daha beni seviyo olabilir mi?
Bu kız ne yapmak istiyor?