Bu kız ne yapmak istiyor?

10aydır beraber olduğum kız arkadaşım ile evlenmeyi planlıyorum, ama son zamanlarda yeni bir işe geçti git gel yol ile beraber 14saat çalışıyor iyice robot gibi oldu neyse, evde de çalışıyor bir yakının evinde kalıyor, kısacası kızın kendine ayıracak vakti yok, iş yerinde çok konuşamıyoruz, eve geçince de yatağa geçerse ve yorgun değilse konuşuyoruz, yorgunsa zaten ben tutmak istemiyorum yat dinlen diyorum, 1aydır ben buna diyorum ki artık iletişim kuramıyoruz, zaten buluşamıyoruz adam akıllı bari telefonda bana odaklan birazcık, bunları söyleyince kızıp bağırıyor sürekli bu konu hakkında söylendiğim için, diyorum ki bana önem vermediğini hissettiriyorsun bana, verdiği cevaba bak, kendime önem veremiyorum ki sana vereyim, neymiş onu kısıtlayıp bunaltıyormuşum, ya rahatsız olmasın diye aramıyorum o arıyor sadece, o mesaj atmadıkça atmıyorum, belli şeyler haricinde hiçbirşeye karışmıyorum bile, ve hala bunaltıyorsun diyor farkında değil bundan azı 0 yani artık, birde yaptığım herşeyi unutuyor anında hep kötüye odaklanıyor, bu kız ne yapmak istiyor, bu instagramdaki narsistlere benzetiyorum artık kendisi yapınca sorun yok ben yapınca offf olaya gel

Bu kız ne yapmak istiyor?