2 aydır kızla konuştuğum kız benden hoşlanıyor mu lütfen yorum yaparsanız sevinirim 🙏 ?

İlk günden sonuna kadar güzel konuşuyoruz anlaşıyoruz. Gelecek ile ilgili birbirimizi hayaller kuruyoruz. Şöyle böyle güzel olur diye oda çok istiyor inşallah bende inşallah dedim :) ağustosta görüşeceğiz oda olur otogardan beklerim dedi Eylülde de tekrar gelirim dedim Kız dedi ki yaaa 🥹 inşallah beklerim dedim Ağustosta kız benim için 2 gün alacakmış. Bende sevindim tabi :) orada 2 gün kalacağım. Sonra eylülde yıllık izine çıkacakmış 1 eylülde 7-8 gün kalacak 3 gün evde dinlenecekmiş. Ben dedim ki Muğla’dan dönünce sen eve geldikten sonra yine de eylülde gelirim güzel olur dimi :) Kız dediki anlıyorum Evet iyi olur aslında ama benim kendime dinlenmem lazım kusura bakma dedi. Tamam sorun değil dedim Tatilden gidip geliyoruz. Tatilden sonra kendimi iyi gelmem lazım dedi. Bende tabi olabilir kendini iyi gelirsin Kendini dinlendikten sonra yine de görüşebiliriz dimi derim Kız da Aynen öyle kendimi iyi geleyim dedi Sonra bana şey dedi Sana bir şey diyeceğim. Tabi dedim Mesela sen İzmir’den Milas a yakın değil mi orada buluşsak olmaz mı :) akşam üstü ne dersin gelemez misin :) Dedim ki Yani olur :) yine de sana haber veririm. Büyük ihtimalle gelirim Ama yine de haber veririm olur mu? :) Kız dedi ki haberleşiriz O zaman bende müsait olunca haber vereyim Sende öylesin dedi Ben dedim ki tabi ki işyerimden izin verirler de bana ihtiyacı olursa diye söyledim Kız da böyle yaptı 👍 Dedim ki Milas’ta görüşmek güzel olur. İnşallah dedim mesaja basılı tutup kalp ♥️ attı. Oda inşallah 🙂 dedi.

Not : ablasını söylemiş Kızla konuştuğumu ablası biliyor. :) çok uzun anlatmadım öyle şöyle böyle dedim diye söyledi Arkadaşlarını da anlatmış Kızla işitme cihazı kullanıyoruz Yani yazdığıma göre benden hoşlanıyor mu?

2 aydır kızla konuştuğum kız benden hoşlanıyor mu lütfen yorum yaparsanız sevinirim 🙏 ?