Kız benden hoşlanıyor mudur sizce?

Bu sene üniversiteye başladım. Sınıftan bir kızla bir şekilde muhabbet başlatıp tanıştım. Bizde okul salı ve cuma günü yüz yüze geri kalan günler online. Kızla bu zamana kadar 10 kere falan buluştuk. Okullar açılalı zaten en fazla 1 ay oldu. En son dün buluştuk :) Kızla son zamanlarda buluşmalarımız arttı. Çok samimiyiz ve eğleniyoruz. Kız benden hoşlanıyor mu emin olamıyorum ama sanırım hoşlanıyor. Sanki sevgili gibiyiz bir şey dediğim zaman sevgilim gibi küsmüş gibi yapıyor ve ben de gönlünü alıyorum çok tatlı oluyor. Onu kızdırmak için bir şey yaptığımda gözleriyle korkutmaya çalışır gibi bakıyor falan. Ne zaman çağırsam ve ne yapalım dersem hayır demiyor. Dün bayağı yürüdük falan elim ne kadar soğuk baksana dedi ben de elini tuttum evet soğukmuş dedim benimki dedim o da sıcak dedi güldük falan. Kızla ilk sinemaya gittiğimizde yakınlaşma olmadı. Kız bana göre hoşlanıyor ama hoşlandığını gizlemek istiyor sanki çünkü sürekli sınıftan şu kızdan mı hoşlanıyorsun falan diyip espiri yapmaya çalışıyor. Size şunu açıkça söyleyim kıza hoşlandığımı ta en başından hissettirmiştim zaten. Kız kendisinden hoşlandığımı %100 biliyordur. Dün kendisine aslında sevdiğim kıza ben normalde hemen açılırım ama kendisinden emin olamıyorum kendisi biraz garip birisi dedim. Bu arada kendisi kendine dengesizim demişti ve ben de bi ara dengesiz demiştim espirsine. O da bana biraz dengesiz mi dedi ben de aynen sanırım dengesiz birisi ne düşündüğünü tam bilemiyorum dedim. Sonra aradan zaman geçti eğlendik başka yerde yürürken plan falan yapıyoruz şunu yapalım falan diye o da bana her şeyi benle yapmak istiyorsun bana aşık mı oldun olum dedi ben de bilemem belki olabilir sence olmuşmuyumdur dedim o da hemen lafı çevirmek için güzel şakaydı diye gülerek laf kesilip atıldı. Kıza şimdilik açılmayı düşünmüyorum çünkü kızın güven sorunu var. Kız kendisi aldatıldığını söyledi ve kolay kolay kimseyi sevemediğini söyledi. Ben de zaten sevgili gibiyiz nerdeyse niye şimdi söyleyip riske atayım diyorum. İyice zaman geçsin ya kendisi açılır ya da artık o rahatlığı ben bulurum ve söylerim. Ekstra şunu sormak istiyorum bir dahaki sinemaya gittiğimizde 1-2 hafta sonra gideriz galiba. Elini tutabilir miyim diyeyim mi?
Kız benden hoşlanıyor mudur sizce?