Okulun başında ben bu kıza aşıktım çok terbiyeli ağzından küfür çıkmazdı bi ara küçük bir arkadaş grubuyla sınıfta kaldığımızda top oynadık diğer arkadaşlar ile o da vardı sınıfın klasik sporcu playboy tipleri vardır ya kıza alf attım o ikisi çok kral adamlar falan diye kız dedi ki ikiside aptal canım işte onları normalde hiç sevmem falan dedi neyse diyelim sınıfta bir espri dönüyor aynı anda birbirimize baki gülüyoruz falan bayağ saçıyla oynamalar falan
Benim tipim iyidir yani cildim çok temizdir bayağ da ahlaklıyım küfürbazımdır biraz ama çok etmem bir de din hakkında çok bilgili ve dine önem veririm sınıftaki çoğu kişide bilir bu kızın ailesi de dindar ama kız açık neyse fazla detay verdim işte başlarda sürekli birbirimize gülüp dururduk kız arkadaşlarıyla bana bakardı falan tebessümle son zamanlarda sınav haftasından dolayı benim canım sıkkın kıza neredeyse çok uzak davrandım kızın resmen hayat enerjisi gitti kız erkek arkadaşlarıyla neredeyse hiç konuşmamaya başladı sonra kız matematik iyi sayısalcı ben hiç anlamam kız sürekli ders çalışmaya başladı teneffüste normalde çok sık voleybol oynar fakat son zamanlarda onuda azalttı. Bana uzajdan bakıyor arka sıradan tabi bende profesyonelce tahtanın yansımasından onu gözetlerim kız sizce bana aşık mı cidden yoksa rol mü yapıyor
Yani artık iyice dayanılmaz bir hal aldı dayanamıyorum aşkından bitiyorum ama bende açılmaya korkuyorum daha önce hiç ilişkim olmadı ama asosyelde değilim kız arkadaşlarım var falan bi kız arkadaşımla gülerek konuşurken bizi gördü sıranın yanından geçerken bize sert sert baktı yani ben olayı çözdüm az çok ama bu kadın milletine güven olmaz çok kurnaz çakallar adımı çıkartmiyim şimdi emin olmadan kızda benden 1 yaş büyük ama çok önemi yok benim için neyse çok detay verdim gereksiz yorumlar sizin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dene şansını bir şey kaybetmezsin. Olumlu gibi duruyor.
Okul açılınca tamam yaparım bu ara vücududa saldım şimdi yazın bi toparliycam dağa ozgüvrnli açılırım kıza
Mantıklı kardeşim
Bence okulun açılmasını bekleme derim ama. Ya okul açılana kadar kız biriyle sevgili olursa? Garantisi var mı?
İlkten bir mesaj at muhabbet et bir yerlere davet et
Temiz aile kızı okum dışında dışarıya adım bile atmaz az çok tanıyorum kizı
Kız seni seviyor o kesinde ileride ayrılırsanız okulda sorun olacak hep aranızda bunuda düsün
Bu kız öyle terk edecek bir kız değil yani bayağ kesindir. Yani evliliğe kadar yolu olabilir gerisini sen düşün yani gözü başka erkeklerde değil
Zaman kaybetme açıl bence
Peki ya sevgili olurlarsa araları bozulursa bidaha sınıfta nasıl bakacaklar birbirlerinin yüzlerine
Çocuk değiller ki düzgün bi şekilde bitirirler aynı ortamda saygı çerçevesinde bulunurlar bence
Olayı bizzat gözlerimle gördüm bir kac sene önce lisede 2 arkadasımdan o yüzden en azından sınıfta olmasından yana degilim sevgililigin haksızmıyım
@HACKSOZ birde şöyle bir aptallığı var bizim okulun çok karışıyor bu sevgili işlerine ama böyle nasıl diyim iki tutam kokladın diye laf etmezler ama benim yakın erkek arkadaşım sevgilisiyle baÿağ öpüsuyorlardı sınıfta sarmaş dolaş şahsen bende iğreniyorum ne diyeyim öyle sınıfta herkes içinde şikayet ettiler falan hoca ayırdı onları ama şimdi tekrar birleştiler ayırmaıyorlar resmen ama onların gelecek kaygısı yok benim ve sevdiğim kız ikimizinde hedefleri çok büyük ve okul çok önemli bizim için hem belki ben biraz utangaçım yardım isteme konusunda matematikte bana yardımda eder yani hoca çok zorlaması son sınav kız 51 aldı ben 5 aldım o derece durumlar vahim sözel 90 altına düşmüyor sayısal 60-70 arası matematik dışında yani cidden kızın zekasından hayran oldum. Çok tatlı
Ne diyim ki sana seviyorsanız beraber olun ama bunun sonunuda düsünürdüm ben senin icin diyorum yasayın seviyorsunuz ikinizde belli essoless haklı kacırma kızı
@HACKSOZ sonunu düşünen kahraman olamaz 😁
Ama sana tavsiyem ileride ayrılırsan sakın arkasından laf cıkarma ona mutlaka gider emin ol iyi ayrılın bizimkiler gibi olmasın
@HACKSOZ ben kul hakkına dikkat ederim. Namuslu kadına laf etmek asla Allah korusun kendi tercihi sonuçta olabilir nasip kısmet sonuçta bu işler
Laf cıkarma dedigim namussuzluk degik arkasından konusma anlamında
@HACKSOZ yok yapmam
Türkçe paragraf sorularından da uzun
Öyle oldu birazcık abla ne yapalım 😅
Git konuş belli ki seviyor seni.
Eğer biraz daha korkaklık yapıp acılmazsan kız senin onu sevmediğini düşünüp başkasıyla sevgili olacaktir
Bende öyle düşünüyorum kızın instayı biliyorum aslında ama yüzüne karşı daha etkili olur belki bakarsın ilk adımı o bile atabilir okul bi açılsın hayırlısıyla
gulerken sana bakiyosa net seviyo
Hoca bir espri yapmıştı kız gülerken bana baktı resmen gözlerinin içi gülüyordu
bak kesin soyluyorum bende kalabalik bi ortamda gulerken direk sevgilime bakarim bu fenasal bi sevgi isaretidir hic denk gelmismidir bilmiyorum ama kiz espri yaptigindada guluyomusun diye sana baktiysada kesindir