Sizce kız benden hoşlanıyormu?

Okulun başında ben bu kıza aşıktım çok terbiyeli ağzından küfür çıkmazdı bi ara küçük bir arkadaş grubuyla sınıfta kaldığımızda top oynadık diğer arkadaşlar ile o da vardı sınıfın klasik sporcu playboy tipleri vardır ya kıza alf attım o ikisi çok kral adamlar falan diye kız dedi ki ikiside aptal canım işte onları normalde hiç sevmem falan dedi neyse diyelim sınıfta bir espri dönüyor aynı anda birbirimize baki gülüyoruz falan bayağ saçıyla oynamalar falan

Benim tipim iyidir yani cildim çok temizdir bayağ da ahlaklıyım küfürbazımdır biraz ama çok etmem bir de din hakkında çok bilgili ve dine önem veririm sınıftaki çoğu kişide bilir bu kızın ailesi de dindar ama kız açık neyse fazla detay verdim işte başlarda sürekli birbirimize gülüp dururduk kız arkadaşlarıyla bana bakardı falan tebessümle son zamanlarda sınav haftasından dolayı benim canım sıkkın kıza neredeyse çok uzak davrandım kızın resmen hayat enerjisi gitti kız erkek arkadaşlarıyla neredeyse hiç konuşmamaya başladı sonra kız matematik iyi sayısalcı ben hiç anlamam kız sürekli ders çalışmaya başladı teneffüste normalde çok sık voleybol oynar fakat son zamanlarda onuda azalttı. Bana uzajdan bakıyor arka sıradan tabi bende profesyonelce tahtanın yansımasından onu gözetlerim kız sizce bana aşık mı cidden yoksa rol mü yapıyor

Yani artık iyice dayanılmaz bir hal aldı dayanamıyorum aşkından bitiyorum ama bende açılmaya korkuyorum daha önce hiç ilişkim olmadı ama asosyelde değilim kız arkadaşlarım var falan bi kız arkadaşımla gülerek konuşurken bizi gördü sıranın yanından geçerken bize sert sert baktı yani ben olayı çözdüm az çok ama bu kadın milletine güven olmaz çok kurnaz çakallar adımı çıkartmiyim şimdi emin olmadan kızda benden 1 yaş büyük ama çok önemi yok benim için neyse çok detay verdim gereksiz yorumlar sizin.

Sizce kız benden hoşlanıyormu?