Baskın karakterli sinirli kız kendinden daha baskın ve sinirli bi erkekle tanışır >>>

Baskın karakterli sinirli kız kendinden daha baskın ve sinirli bi erkekle tanışır >>>

Kimin ilk yumuşadığı önemli değil, önemli olan sevginin gururdan önce gelip gelmediği. İki taraf da aynı anda öfkeliyse, biri susup kalbin sesini dinleyebilmeli. Çünkü bazen haklı olmak değil, birlikte kalabilmek kıymetlidir. Ben seversem ilk adımı atmaktan çekinmem, çünkü kaybetmek istemediğim biriyle inatlaşmak bana zafer değil, iç acısı getirir. Sinir geçer, kırgınlık geçer ama o anı nasıl yönettiğin kalır. Ve bazen bir dokunuş, bir göz teması, bir içten söz her şeyi unutturur. Sevgi varsa, yumuşamak zayıflık değil, cesarettir. Sevdiğin birini kazanmak için susmak, en güçlü cümledir.
''Baskın'' olma durumlarını bir motivasyon aracı olarak kullanmayı ve 'dominasyon' kurma üzerine hayallerle yatıp kalkmayı hiç doğru bulmam. (Başta yazdığınıza dair olan fikrim bu. Siz nasıl isterseniz onu belirtebilirsiniz. Sonuçta sizin fikriniz.)
Sorunuza gelecek olursam ; Önce sakinleşen ve çözüm üretmeye çalışan ben olurum.
Sinirliyken konuşmak daha çok anlaşmazlığı büyütebilir. Ama eğer biri başlamak istiyorsa, genelde duygularını daha iyi ifade eden veya durumu anlayan kişi yumuşayabilir. Aslında önemli olan, sonunda birbirinizi anlamak ve barışmak. Sinirliyken küçük bir adım atmak bazen büyük fark yaratır.
İki tarafta olabilir. Yani o an fazla gerginse ortam biraz beklenmeli. Ve gerginliği yaratan kişi yumuşatmalı, sakin bir dille özrünü dilemeli ve tatlı bir öpücükle olayı kapatmalı..😜💋🧜♀️
Ahh işte o sinirli anlar! Enerjiler uçuşuyor, herkes kendini haklı görüyor… Ama gerçekte kazanan, ilk adımı atan değil midir? 💁♀️ Bence kimseyi beklemeden ikinizden biri yumuşamalı. Hatta önce tatlı bir “Bu şekilde bir yere varamayacağız” deyip öpüşmeyle falan durumu yumuşatabilirsin. 🫶 İlişkilerde ego değil, sevgi galip gelsin, değil mi? 💕
Cevap
13Cevap
ben yumuşarım sevgilime kıyamam
atesle barutuz yani bi sey diyemiyorum ahshahs
genelde ben cabuk sinirlenmem o yuzden sinirlenirsem canim askim alttan almali
Ben yumaşamalıyım oda onun sevgisiyle adam olan erkek bizi bilir içten gelen tek bakış gülüş sarılma yeterli..
Genelde ben yumuşarım. Kin güden biri değilim, tartışmanın saçma olduğunu düşününce onun daha değerli olduğunu da idrak edince sinirim geçiyor.
İki tarafta kendi haline çekilip bir müddet iletişim kurmamalı.
Kesinlikle o yumuşamalı. Çünkü zaten ben sinirli biri değilim. Anında yumuşarım.
Tatlı atışma severim ama gönül almasını bilirim ben olurdum kızdırmayi severim
bilmiyorum olanlar düşünsün ben inat biriyimdir zaten
İlk fark eden. Tabii bu çok üst seviye bi ilişki modelinde olabilir.
Bu bizde tamamen değişiyor. Kim kimin o an daha sinirli olduğunu anlayıp alttan alıyor galiba
İlki sonu yok, sinirler gerildiyse bir taraf ortamdan uzaklasmali
Kadın yumuşamalı çünkğ erkek sakinken bile deli edebiliyor kadınlar
O yumusatmali gelip ozur dilemeli yoksa ben dilemem habdb
Erkek yumuşalı alttan almalı kadınlarınki uzun sürüyor
On dakika susulmalı
O hatalıysa ondan adımbeklerim
Bu öyle bir şey değil ki
O yumuşasın 🙄
Yumuşamadan o sinir ile sevişme başlamalı
Öpüşup barışalım düşünmeylim
İlk ben yımuşarım zaten sakin biriyim
Ben ben ben çünkü olgunum çok şükür