Her dediğinizi yaptırma çabalarına giriyorsunuz. Siz baskın olduğunuz zaman kızlar her dediğinize okeylicek sonra siz sıkılacaksınız ortada ilişki kalmicak. Ama bir ilişkiyi kadın yönetirse ipleri erkeğe vermemiş olur ve erkeğin her istediğini yapmaz 😂
erkek yönettiği kadına saygı duymaz değer vermeye gerekte duymaz ayrıca kadın olarak daha adil ve mantıklı olduğumuzu düşünüyorum erkekler fazla yüzeysel
Atasözü değil geçmiş insanların cahilce sarf ettiği sözler her şey derken ben ilişkiden bahsediyordum erkek arkadaşımın alanında çalışacağı bir işe veya okuyacağı okula ya da dostlarına karışacak değilim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben baskın tarafım ve bence bir bayanın ilişkiyi yürütebilmesi için baskın olması lazım. İlişkiyi zaten erkek yönetirse ilişki ilişkilikten çıkar🤣
Neden bizler napıyoruz da ilişki ilişkilikten çıkıyo 😄😄
Her dediğinizi yaptırma çabalarına giriyorsunuz. Siz baskın olduğunuz zaman kızlar her dediğinize okeylicek sonra siz sıkılacaksınız ortada ilişki kalmicak. Ama bir ilişkiyi kadın yönetirse ipleri erkeğe vermemiş olur ve erkeğin her istediğini yapmaz 😂
Ala ala o zamanda erkek bu dediğine girmiyor mu senin her dediğini okeyliyo 😅 fark ne benim dediğim olsun mu hep yani.
Erkek arkadaşım tabiki her dediğimi okeylemiyor ama bende onun her dediğini okeylemiyorum
Anladım daim olsun ilişkiniz 🙏😊
Adil beyinde söylediği gibi ilişkiyi kadınlar yönetmelidir ben de dominantım
Adil bey? Dominant olmak size ne gibi artılar kazandırıyor?
Adil bey ilişki koçu 🤣
erkek yönettiği kadına saygı duymaz değer vermeye gerekte duymaz ayrıca kadın olarak daha adil ve mantıklı olduğumuzu düşünüyorum erkekler fazla yüzeysel
@Hicranreis 😅
Neden yanlış yere gidiyo yazı 👿oraya bak 😅
Adil yıldırım ilişki uzmanı videoları var
Ben ara ara yer değiştirmesi gerektiğini düşünüyorum sevgili gizli. Tek birinin elinde olmamalı dominantlık🙏
Anladım gerek duymadığım için adını ilk kez duyuyorum. 😀
Ama ipler erkeğin eline geçmemeli arada fikir alışverişi olabilir sonuçta köle değilsiniz hayat arkadaşı olacaksınız 😀
Hmm farklı bakıyoruz 😀senin dediğinden gidince sen zaten kararı ben veririm ama laf olsun diye sen de fikrini sun diyosun 😅
Hayır laf olsun diye kimseyi dinlemem öyle saygısız bir insan değilim ama kadının hakimiyetini erkek hissetmeli anlatabiliyor muyum acaba
Anlatabiliyosun, hakimiyet konusu farklı erkek kadının hakimiyetini her alanda hissetmemeli bence 🙂
O da sizin düşünceniz başına buyruk saçın uzun aklın kısa diyen erkekler her zaman kaybedecek 😊
Çok fazla atasözü okuyosun 🙂 her alanda değil bazı alanlarda olabilir. Sen ya hep ya hiç diyosun.
Atasözü değil geçmiş insanların cahilce sarf ettiği sözler her şey derken ben ilişkiden bahsediyordum erkek arkadaşımın alanında çalışacağı bir işe veya okuyacağı okula ya da dostlarına karışacak değilim
şu an bir ilişkin var mı peki? Dediklerini uygulayabiliyor musun?
İlişkim yok
Peki umarım dilediğin gibi olur ilişkilerin.
Teşekkür ederim umarım sizin de istediğiniz gibi olur
🌺🙏
Sevgilim ve flörtüm yok.