Selam KS ahalisi! Kavgalar, tartışmalar; ilişkinin tadı tuzudur derler. Siz sinirli olduğunuz zamanlarda, sebebi sevgiliniz olmasa bile ona sataşır mısınız yoksa kıyamaz mısınız?

Selam KS ahalisi! Kavgalar, tartışmalar; ilişkinin tadı tuzudur derler. Siz sinirli olduğunuz zamanlarda, sebebi sevgiliniz olmasa bile ona sataşır mısınız yoksa kıyamaz mısınız?

Hayır tabi ki de... sevgilime hayatta kıyamam ayrıca o mutsuz olursa bende yıkılırım.. zaten normalde bile sinirliyken sevdiğim bir insana bunu yansıtmamaya çalışıyorum. üstüne sevgilim olsa daha dikkatli olurum. ki zaten sevgilim varken de kolay kolay sinirlenmem hiç bir şeye..
Etrafımdaki insanlara hiç alakası yokken yükselebiliyorum.. Kimsenin benimle konuşmasını istemiyorum o an.. Bir şey sormasınlar, istemesinler mümkünse..
Sevgilim şahıs da buna hassasiyet gösterecektir mutlaka.. Buna rağmen üzerime gelirse o da nasiplenir..
Teşekkür ederim..
En çok ona çatarım. Kavga etmeye bayılırım.
Napalım kuzu kuzu birbirimize mi bakacağız. Arada bir o bana yastık fırlatçak ben ona. Aksiyonda lazım 😀🤣
Cevap
3Cevap
Eee ona catmıcam da kime catıcam 😅
Kimsenin bir şeyini bir başkasına yansıtmam ama onda da sinirlendiğim şeyler varsa ortaya çıkar tahammülüm azdır genelde uzak dururum
Sinirliyken herkesin kalbini kırma potansiyelim var
Bazen var öyle huylarım.
Hiç yaşamadım bu durumu. Bilemeyeceğim.
Catacak bi sevgilim olmadı
Çatarım aşkooo
Hayırr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?