Aşk İlişkileri 3 ay Sevgilinle birlikteyken hangi durumda modun düşer? birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Mesela sen saatlerce hazırlan, o gtünü tutup gelsin..Erkekler kendiliğinden ölebilir mi artık ✨ Sevgilinle birlikteyken hangi durumda modun düşer? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
inanimate Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı. Yok kendiliğinden olursa sıkıntı bekle bekle gitmezler. Kalpten götürmek lazım. Temiz çözüm. 0 2 Yorumla birazkülbirazduman 3 ay Erkek düşmanlığın bana güç veriyor ajsjs Yorumla inanimate 3 ay Ahahaha erkek düşmanı değilim sadece acı çektiklerini görmek istiyorum bazen... Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Beni aşağı çeken herhangi bir cümle sarfetmesi kendisini yücelterek beni yerme çabasına girmesi modumu da düşürür soğutur da 0 0 Yorumla
Neşemmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı. Yanında kadın varken telefon odaklı erkekler saçma başıma gelmedi ama çok itici 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Sessiz sakin duruyordur sohbetime katilmiyordur buluşmaya ozensiz gelmistir falan filan 0 0 Yorumla
s Gözleme2002 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 860 cevap paylaştı. Duş almadıysa ve koku varsa o zaman modum düşer işte. 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sevgilim olması bile modumu düşürüyor 0 2 Yorumla birazkülbirazduman 3 ay 🤦🏻♀️ Yorumla KayipPsikopat_3 3 ay Gerçekler Yorumla
Sıkıştır Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Babaanne donuyla karşılaması yeterince üzer 0 3 Yorumla birazkülbirazduman 3 ay Soruda gt yazıyor diye cinselliğe almışlar bi tane akıllı yok djdj Yorumla Sıkıştır 3 ay Ben de etiketi görüp geldim hemen, yanlış alarm üzüldük shshh Yorumla birazkülbirazduman 3 ay Çok yanlış kitleye düştü djdj Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 45% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sen hazırlan saatinde gel o bir saat geç gelsin 0 0 Yorumla
Kaelys Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 100% 3 ay Sevdiğim insanla olunca neden modum düşsün :) 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Her ıstedigimı yapmazsa itaat etmrzse 0 0 Yorumla
GamzeliBela Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şakayı ciddiye alırsa 0 0 Yorumla
Ayağakalkınefendiler Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Fazla naz aşık usandırır. 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Ölek olur 0 1 Yorumla birazkülbirazduman 3 ay Yoo sürünün Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. 🖕🖕🖕🖕 yooook 0 0 Yorumla
babacan5255 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yalan sadakatsizlik 0 0 Yorumla
Serkan98144 Takip Et Yoda Yaş: 39 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı. İsteksiz durumlar da 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yok kendiliğinden olursa sıkıntı bekle bekle gitmezler. Kalpten götürmek lazım. Temiz çözüm.
Erkek düşmanlığın bana güç veriyor ajsjs
Ahahaha erkek düşmanı değilim sadece acı çektiklerini görmek istiyorum bazen...
Beni aşağı çeken herhangi bir cümle sarfetmesi kendisini yücelterek beni yerme çabasına girmesi modumu da düşürür soğutur da
Yanında kadın varken telefon odaklı erkekler saçma başıma gelmedi ama çok itici
Sessiz sakin duruyordur sohbetime katilmiyordur buluşmaya ozensiz gelmistir falan filan
Duş almadıysa ve koku varsa o zaman modum düşer işte.
Cinsellik sırasında o boşalınca banyoya gitmesi
Sevgilim olması bile modumu düşürüyor
🤦🏻♀️
Gerçekler
Babaanne donuyla karşılaması yeterince üzer
Soruda gt yazıyor diye cinselliğe almışlar bi tane akıllı yok djdj
Ben de etiketi görüp geldim hemen, yanlış alarm üzüldük shshh
Çok yanlış kitleye düştü djdj
Sen hazırlan saatinde gel o bir saat geç gelsin
Sevdiğim insanla olunca neden modum düşsün :)
Her ıstedigimı yapmazsa itaat etmrzse
Şakayı ciddiye alırsa
Fazla naz aşık usandırır.
Ölek olur
Yoo sürünün
🖕🖕🖕🖕 yooook
Yalan sadakatsizlik
Telefona bakması
Telefon çalınca modum düşüyor
Ayy gtum
her türlü
İsteksiz durumlar da