Sevgiliniz veya flörtünüz böyle olsa sever misiniz yoksa böyle adam mı olur dersiniz? Bakalım neler gelecek 😇 #Aşkilişkileri

Sevgiliniz veya flörtünüz böyle olsa sever misiniz yoksa böyle adam mı olur dersiniz? Bakalım neler gelecek 😇 #Aşkilişkileri
burada hanımcı erkek iyidir diyen kadınların hiçbirinin sözüne itibar etmiyorum. Hepsi; güçlü, lider özellikli, dominant erkek tercih ediyor. Hanımcı erkeklerden bir süre sonra sıkılıyorlar..
Hanımcı erkek korkak erkektir, kendinden emin bir adam özgürlüğünü asla vermez. Hanımcı erkek net şekilde bir yerlerde karısının sinirini bozacak şeyler yapıyordur, mükemmel görünen hiçbir şey mükemmel değildir.
ya bence yerine gore. sahsen bi sey dedigimde tamam tamam tamam diyen adam da bana robot gibi gelir. arada bi fikrini belirtsin
o sirada fikir “bence de yavrusum”
ahshahshs
Haklısın hayatım veya dimi 😂
o da olur ya yerim acikmistim ahshahshs
Aflyet olsun 😂
cok tesekkuuur
Zor ama uyumlu olmak lazım. Ne kadar hanımcı erkekleri sevsem de, bir noktada onun sözünü dinlemeyi ve saygı göstermeyi seçerim. Yoksa ona olan ilgim azalır.
İlişkide en önemli şey denge ve karşılıklı saygıdır. "Hanımcılık" dediğin şey, eğer sevgini göstermek, partnerine değer vermek ve ona destek olmaksa kesinlikle ilişkiye katkı sağlar. Ama eğer bu sadece yapmacık bir tavırsa ya da kendi kararlarını yok saymana neden oluyorsa, uzun vadede ilişkiyi yapaylaştırabilir.
İdeal olan, sevgiyi ve saygıyı iki tarafın da samimi şekilde hissetmesi ve göstermesi. Sevgi dolu, eşit bir ilişki her zaman daha sağlıklı ve kalıcı olur. 💕 "Böyle adam mı olur" diyenler bile aslında saygı ve sevgiyi hissetmek ister, bunu unutma. 😊
Cevap
4Cevap
hanımcıyım bende
Tabiki kurtarır hanımlarınızı her zaman dinleyin 😂😂
Arada insan kavga çıkarmalı olmaz öyle 😂
Bunlar karislikli olur bence yani adam kadini sever kadin da adami sever iste.. iliski dediginde mutlaka bi denge vardir
Çokta hanımcı olmasın yahu sjsh bir birimizi rahatsız edecek şeyler yapmayalım kâfi. Diğer türlüsü çok mıymıntı
Her an hanımcı olunmaması gerekir. Erkeğin de erkek olarak kendi dusuncelerini söylemesi lazım.
Yani iyi yanları daha fazla ama fazlası herkesin gözünde yapmacık veya korkak yapabilir
Hanımcı erkek candır.
Yapay hocam yapay
Hanımla vatan arasında nasıl bir bağ kurmuş 😆
Hanımcı erkek candır gerisi heyecandir😃
Taksici abi mutluluğun yolunu bulmuş😂
hanimci erkek candır 🙂
Oldukça yapaylaştırır.
Naabersin ve bilmiyorum ahaha
Yapay geliyor
Hanımcık ol jdm
Kurtarır
Yaaa nerelerdesin