Bence erkekler daha karşılıksız seviyorlar , kadınlar ise kendilerine faydası olmayan (maddi , manevi) erkekleri istemiyorlar. Mesela kadınlar kabul etmese de aslında onlar işsiz bir erkeğe bakmak istemezler, erkeklerin sorunlarını dinlemek istemezler , eğer dinlerler ise onu zayıf gördükleri için ilgilerini azaltırlar. Sizin fikirleriniz nelerdir?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Erkekler karşılıksız sever, kadın menfaatçi sever. Kadın güce hayran kalır. Kimi zaman yakışıklılığa, kimin zaman zenginliğe, kimi zaman konuma.
maalesef dostum acı gerçekler, o yüzden biz kendimiz için yaşayacağız onlar bize eşlik edicekler, sanırım kadınları çok ciddiye almamak lazım , bunu uygulamalı öğrendim , aslında söyledikleri gibi sürekli ilgi falanda istemiyorlar , onları sanki yol arkadaşı gibi değilde kendi yardımcın gibi hissettirdiğinde daha mutlu oluyorlar
Tabi ki. Köpek çekeceksin hepsine.
maalesef işe yarıyor, üzülerek söylüyorum, keşke sevgimi göstermekten korkmasam çünkü gösterince çabuk soğuyorlar
Genel olarak haklısın. Ama bunun karşılığında da erkekler kendilerinden yaşça küçük (1 yaş bile olsa) ve görsel olarak kendilerinden daha iyi olan kadınlarla evlenir.
Aslında karşılıklı.
Neden böylesiniz, gerçekten sevgi hissediyor musunuz peki bir erkeğe karşı, yani tamam parası var karakteri iyi falan , sevgi hissi oluyo mu gerçekten
Seni eleştirmek için sormuyorum yanlış anlama , tamamen merak , yani erkekler hiç bir anlam ifade etmiyor mu sevgi açısından
Benim maddi durumum iyi, tipim kötü. Sevgilimin maddi durumu kötü, tipi iyi.
Ben seviyorum onu. Benim için çok şey ifade ediyor... Ama ben istisnayım. Kendinden çirkin kızla beraber olan erkeğin istisna olması gibi.
Mutlusun ama dimi? Keşke her kadın senin gibi olsa, benim tipim ve maddi durumum iyi sayılır, çevremden öğrendiğim kadarıyla, ama çok duygusalım, ben fazla değer vermekten kaybettim
Mutluyum ama benim sorunum da erkek arkadaşımın beni pek sevmemesi. Kaç kere ayrılmak istedi, ağlayarak, sızlayarak engel oluyorum ayrılmasına. Erkekler için görsellik çok önemli. Erkek arkadaşımı el üstünde tutuyorum, ona sürekli hediyeler alıyorum, hatta çiçekler de alıyorum da çiçek sevmiyorum dedi en son. :) Ama işte güzel değilim, oradan kaybediyorum.
doğum gününde ona iphone, meyveli pasta ve kırmızı gül aldım. kırmızı gülü geri verdi, pastayı yedi, telefonu da kullanıyor. Helal olsun, severek yapıyorum da işte o beni pek sevmiyor. ayrılmak istediği zaman seni sevmiyorum diyor bana.
Anladım, umarım senin için en iyisi olur arkadaşım. Sen iyi bir insana benziyorsun, gönlünce olur inşallah
Red pill izle madem
Reis biliyorum, sadece burada insanlar ne düşünüyor merak ettim
Tamamen para kardeşim
Acı gerçekler
Erkekler de cinsellik icin seviyor
Cinsellik aşkın bir parçası ama maddi faydacılık sence öyle mi?
Aşk dediğin sey ne?
Para olmadığı kesin , sence maddi faydacılık mı daha aşk ile ilgili , yoksa cinsellik mı?
burada kadın olduğun için seni eleştirmiyorum yanlış anlama, bu arada cinselliği seven taraf sadece erkek değil
Ask dediğin sey baglanma duygusu. Kimin neye bağlanacağı cikarlarina bağlıdır. Hem Avci toplayici zamanda hem sanayi devriminde bir kadinin bebegini buyutebilmesi için bir erkege ihtiyacı vardı. (O zamanlar tıp gelismemisti , bebek ölümleri yaygindi kadinlara istihdam saglanabilecek is alanlari yoktu ya da com azdi) bu yuzden tek basina bi cocuk buyutmek bi kadin icin imkansızdi. Bu yuzden daha cok yemek getirebilen (para) erkek en uygunu olarak görüldü. Bu da zengin erkegi arzu nesnesi yapar. Eger en cok para getiren erkegi secersem cocuklarim en iyi sekilde büyür mantığı. Erkekteki de en dogurgan en genc en guzel kadini alirsam neslim iyi devam eder mantığı. Evet gunumuzde kadinlar çalışıyor ama hala düzen tam olarak degismis değil. Insan zihni eski aliskanliklarini sürdürüyor. Ayrica kadin cinselligi erkek cinselliginden daha degerli cunku ulasmasi daha zor. Bi kadin istediği an cinsellik yasayacak milyon tane erkek bulurken erkek 10 tane zor bulur. Bu yüzden kadinlar bi seyleri talep eden (para güc konum) erkeklerse saglayan taraf oluyor. Bunu yapmayan erkeklerin nesli devam etmez. Tipki dogada cinsel secilimle elenen erkek hayvanlar gibi ( hicbir disi cinsel secilimle elenmez)
Söylediklerin doğru sayılır ama cinsel kısımda bence bi hata var, kadınlar cinselliğe daha kolay ulaşır önermesi bence yanlış, çünkü bir kadın şu an cinsellik yaşamak istese ve hemen birini bulsa karşısındaki erkek te kolay ulaşmış olmuyor mu mantıken? Yani kadın cinsellik yaşamak için sonuçta bir partner bulcak bu partner kolay bulunduysa bil ki o partnerde aynı şekilde kolay elde ediyor kadını, bunu tekrar düşün derim , ayrıca doğada seçici taraf mevzusu da çok saçma, mesela kuş örneği çok verilir , işte erkek kuş dişinin önünde dans ediyor dişi beğenirse seçiyor denir ya aslında bu da tek taraflı bir bakış çünkü erkek kuş ta seçim yapıyor , 10 tane dişi kuş var mesela kimin karşısına gideceğini belirleyip seçiyor ve daha sonra dişi de beğenirse seçişmiş oluyorlar, aslında tam olarak seçen taraf yok. İnsanlar da da aynı şekilde, ama genel olarak sana katılıyorum
Anlasilmayan taraf şu; Şu an bir kiz cinsellik istese 1dkda en az 10 tane erkek bulur ve o erkeklerin icinden 1 tanesini seçer. Bu durumda o erkek bu kizi secmis olmuyor. Kiz onu secmis oluyor. Erkeklerin çoğu konu cinsellikse karşıdakinin sadece kiz olmasina ve temiz olmasina onem veriyor. Kizlar ise böyle değil. Dogada da böyle. Bir dişi kuşun erkekler tarafindan döllenmeme ihtimali yok. Her dişi bir erkek bulur ama her erkek bir dişi bulamaz. Bu yuzden cinsel seçilimle bazı erkekler elenir.
tr.m.wikipedia.org/wiki/Cinsel_se%C3%A7ilim
Eğer evlilik diye bir sey olmasaydı erkeklerin eşinin ve cocugunun maddi sorumluluğunu almasaydi ve her sey cinsellik düzeyinde yasansaydi sadece en yakışıklı 190 boylu sarisin mavi gözlü erkeklerin çocukları olurdu etrafta. Açıkçası bir erkek bana ve çocuğuma bakmayacaksa ben neden o erkegin cocugunu dogurayim ki? Gidip en yakışıklı en uzun boylu en zeki erkegin cocugunu dogururum. Zaten ikisi de bana ya da cocguma bakmayacak. bi sey kaybetmiyorum. Aksine cocugumun yuzu gozu guzel olmus oluyor en azindan. Ama evlilik sayesnde kizlar boyle düşünmüyor. Erkek kadina ve çocuğuna bakmakla sorumlu tutuluyor kadin da onun çocuğunu dogurup ona sadık kalıyor.
İşte kadın erkek nüfusu eşit olduğu için sen 10 kişiden birini seçiyorken başka hem cinslerinde seçim yapıyor o yüzden aslında cinsellik çok abartılacak bişey değil, sonuçta erkek kadın nüfusu eşit ve bi şekilde herkes biriyle sevişiyor hadi sen seçtin diyelim, senin seçmediğini de başkası seçiyor , ayrıca ben mesela gayet seçiciyimdir , önüme gelenle yatmam
Ozaman hayattaki en güzel şey güçlü erkek olmak , zaten yuzde 80 i eleniyor, yuzde 20 lik kesim de bütün kadınlara sahip oluyor, aslında bir bakıma erkek olmak daha güzel, eğer güçlüysen zaten hayat cinsellikten ibaret değil
Bir de dikkatimi çekti zaten ikisi de bana bakmayacak derken ne demek istedin?
Bu arada her dişi bir erkek bulur ama her erkek bir dişi bulamaz dedin ya , bu örnekte mesela 100 dişi 100 erkek var diyelim, senin hesap 1.90 sarışınlar dişilerle olcak, ozaman geriye 10 erkek kalıyor 90 ı saf dışı tamam, e ozaman dişiler 100 kişi 10 erkekle oluyo, bir dişi olarak bu nasıl bir mide aw, neyse yapcak bişey yok ben bu konuda sorun yaşayan biri değilim neyse ki ajsjjsjjdjf
E zaten cok karisi olan erkek dünyada görülmüş bi sey ama cok kocasi olan kadin kac tane var. Sen saniyor musun ki bi odada 10 erkek 10 kiz olsa her erkege 1 kiz düşer? Hayir 10 kızın hepsi 2 3 erkeği begenir. sadece cinsellik yasayacaksa da bunlarla yaşar. Evlilik sayesinde o beğenilmeyen erkekler de cinsellik yasayabiliyor. Cunku evlilik 1 kadini 1 erkeğe esliyor. Bunun karsiliginda da maddi olarak cocuguna ve kadına bakmak zorundasın.
İkisi de bana bakmayacak derken şunu kastediyorum. Mesela ben bir erkeğe aşık olucam adam bana maddi olarak bakmiyor sorumluluk almıyor. O zaman neden ben bu erkegin cocugunu doğurayim ki? 190 boylu sarışın erkek bulur onla cocuk yaparım en azindan çocuğumun tipi güzel olur. Öteki erkek bana hiçbir şey kazandırmıyor sonuçta. Yakışıklı olanla cocuk yapar dağılırız. Adam da bunu reddetmez çünkü hicbir sorumluluk almayacak. Öteki adam da sorumluluk almayacaktı. O zaman yakışıklıya gitmek benim isime daha cok gelir. Olay bu
Aslında o 10 erkekte en güzel olanı beğeniyor ama diğerlerini de boş geçmiyor desek daha doğru olabilir, çünkü cinsellikte her zaman en karlı taraf erkektir , gebelik riski yok ölüm riski yok , tamamen zevke dayalı, o yüzden beğenmesek te 10 kadınla da beraber olabiliriz gibi bişey aslında, ama kadınlar o 2,3 erkeği seçiyosa aslında çocukları düşünüyo
O zaman şöyle diyelim her kadın değerlidir, ama erkeklerin bir kısmı değersizdir bir kısmı çok değerlidir. Tabi güzel kadınlar olması şart, bence çirkin olanlar değer görmüyor
Bu arada görüşlerini beğendim, hepsine katılmasam da , bilgili birisin. Gerçekten
Tabiiki de erkekler de her kizi beğeniyor degil ama cinsellik konusunda erkekler çok daha az seçici. Kadin erkek iliskileri sadece cinsellige indirgenirse zararli cikacak olan erkekler olur (yani en yakisikli olmayan erkekler) çünkü kadinlar en yakisiklilarla cinsellik yaşar ortalama erkeklerle cirkin kizlar bile yasamaz. Ya da zor yaşar.
Kadinlar cikarcidir diyorsun ya işte iliskiler sadece cinsellik uzerine kurulu olmadigi icin erkekler kadinlara bir seyler saglayarak (para, ilgi alaka vs..) kendilerini o kadinin seçim havuzuna koyabiliyorlar.
Ben eski sevgilime cok aşıktım ama benimle ilgilenmediği icin cok sevdigim halde iliskimi bitirdim (tabii ilk hatasinda bitirmedim uyarimi yapip bitirdim) . Mesela bir erkek olsa o kadar takmazdı kız ona ilgi göstermis mi göstermemis mi diye. Ama bir kiz önemser. Bana ilgi gösterek bana yatırım yaptığını belli etmesi gerekiyor. Dikkati bende değilse ben de onun cocugunu doğurmak icin 9 ay zahmete katlanmam. Ne kadar seversem seveyim. Ya da evlendik diyelim evin kirasinı keyfi olarak ödemiyor mu? Boşanırım direkt cok asik olsam bile.
İşte çok aşık olsan bile bırakabilirsin, aşk kavramı farklı, sana göre erkekler değersiz olabilir belki ama ben mesela kadın bulmakta zorlanan biri değilim, sadece kadınları sevmek istediğim gibi sevemiyorum , onlar yüzünden böyle
Mesela cinsellik ve evlilik farklı şeyler, cinsellik konusunda bir erkek nasıl seçim yapar biliyomusun, ben en güzel kızla birlikteyim cinsel olarak ama yolda ona giderken daha az güzel olanı da boş geçmem derim (herkes aynı değil örnek veriyorum) , kaybedeceğim 5 gr sperm sonuçta neyse, kadınlar cinsellikte neye göre seçim yapıyor bence bu parayla alakalı değil para uzun vadeli ilişki içindir sonuçta , cinsellikte önemli şeyler daha farklı , sence?
Bi de seni fazla yordum kusura bakma ama sen dedin ya bir kadın ilgi görmezse bitirir ama erkek takmaz dedin ya , sonuç olarak sen erkekten daha güçsüz ve yardıma muhtaç olduğunu onaylamış oldun, bu hikayede erkek üstün çıkıyor, belkide bizim bildiğimiz her şey yanlış, benim kadınlarla bi derdim yok bu arada yanlış anlama annemde bir kadın sonuçta ama sanırım doğanın kanunu böyle, piramidin en üstünde erkek var (bunu kadını aşağılamak için söylemiyorum) çünkü erkek kadına ilgi gösterir, bi altında kadın var kadın çocuğa ilgi gösterir, çocuk ebeveyne, kadın erkeğe ilgi gostermek zorunda değil ama erkek hepsine göstermeli, erkekler sadece biyolojik açıdan önemli değil, bir aile için mental olarak en sağlam kişi olmalı bence
Seni çok yordum hahhahah 🙂 hakkını helal et , ben agnostik biriyim ama neyse bu cümleden daha iyisini bulamadım helallik istedim ve ayrıca çok konuştum artık yeter
Ben üstün ya da üstün olmayan demedim. Daha cok para kazanmak seni o kadindan daha zengin yapar ama o kadinin seninle birlikte olmak icin paranı tercih etmesi ama senin onda maddiyat aramaman üstünlükle açıklanamaz. Ben zaten kadinlar erkeklerden daha üstün demiyorum. Ben kadinlarin ve erkeklerin iliskide aradiklari aynı değil diyorum. Eger evlilik ve uzun ilişki kültürü olmasaydı ve her ilişki cinsellik temelinde olsaydı kadinlar da erkeklerde sadece tıpkı erkeklerin baktığı gibi tipe bakardı. Ama evlilik aile kurma gibi kavramlar var olunca erkekte saglayicilik ozelligine bakıyoruz (yani gösteriği ilgi alaka ya da maddiyat)
Ilgi gostermedigi icin ayrilmam ona muhtac oldugumdan değil. Ona muhtaç olsam hicbir sekilde ayrılamazdım. Sadece benim aradığım farkli. Yani bana ilgi göstermeyeceksen sevgilim de olamazsın diyorum. Senin cocuklarini 9 ay karnımda taşımam, doğurmam ve ilgilenmem için şartlarım var diyorum.
Üstün olma muhabbetini ben çıkardım zaten , onu sen söylemedin evet. Ama bence yine de ilgi göstermese bile ondan vazgeçmemen seni daha güçlü yapardı, ilgiye ihtiyacın olması da bence bi zayıflık, direk olarak erkeğe ihtiyaç olarak görme, sonuçta eski avcı toplayıcı zamanda erkek sadece cinsel zevk için kadına ihtiyacı vardı, ama kadının yaşamak için ihtiyacı vardı. Bunlar hep iç güdüsel şeyler
Ama üreme konusunda bence kadın olmak zor ,9 ay çocuk taşıyacaksam bende seçimimi iyi yapardım absbsjskskskddl
Ben ilgi göstermeyi seviyom neyseki ordan yırttık jsjsksks
Haklisin. İlgiye ihtiyac duymasak kadinlar olarak daha güçlü olurduk ayni sekilde maddi olarak da erkege ihtiyac duymadigimizda daha guclu oluyoruz.
Evet dedigin gibi kadinlar 9 ay cocuk tasiyip dogurup emzirip besledigi icin secimini iyi yapmak durumunda kalıyor
Gerçekten iyi bir sohbetti 🙂 teşekkür ederim
Ricalar ben de tesekkur ederim iyi geceler😊
İyi geceler 🙂
Haklı olabilirsin
Bu gece üzücü gerçeklerle yüzleşiyorum, erkek olarak neden daha güçlü olmam gerektiğini tekrar kendime hatırlatmış oluyorum
Anlıyorum. Kendine çok acımasızlık yapma
Acımasızlık değil, gerçek bu , hayal dünyasında yaşamak istemiyorum
Gerçek sadece senin zihninde oluşturduğun şeyin yansıması. 4 dye odaklan
Ama felsefeye giriş yapcaz şimdi, bu işin sonu gelmez 🙂
Ben kadınları da anlıyorum, bu doğal bişey, öyle kabul ediyorum sadece , sonuçta cinsiyetlerimizi kendimiz seçmedik
Konuşurduk ama çok yorgunum.
Aslında görüşlerini merak ediyorum ama başka zaman yaz
Bende sabah erken kalkcam aslında yatmam lazım sjsksksl
Ay valla ayakta uyuyorum ama yapmam gerekenler bitmiyor
Yaz ama bak başka zaman 4 d falan diyon merak ettim
Yapman gerekenleri yapman lazım şimdilik beni boş ver 🙂