Çoğu kadın erkeklere güvenmiyorum, aşkına inanmıyorum diyor...
Kadınlar hislerine fazla güvendiği için erkeklerle sorun yaşıyor olamaz mı? 😅

Çoğu kadın erkeklere güvenmiyorum, aşkına inanmıyorum diyor...
Kadınlar hislerine fazla güvendiği için erkeklerle sorun yaşıyor olamaz mı? 😅
İlişkide güven sorunu sadece erkekler yüzünden yaşanmıyor ama en derin kırılmaların izi, çoğu zaman karşılıksız verilen emekle başlıyor. Erkek, sevdiğini koruması gereken yerde ihmal ederse, kadın susarak uzaklaşır. Göz göre göre değersiz hissettirilmiş her an, güvenin kökünü kurutur. Ama bu sadece bir cinsiyetin suçu değil; samimiyetsizlik, ilgisizlik, sözde kalan vaatler hangi taraftan gelirse gelsin, güveni zedeler. Bazı kadınlar da geçmiş yaralarını yanındakine yükleyerek haksızlık eder. Ama bir gerçek var ki; güven, sözle değil, duruşla verilir. Ve o duruş bozulduğunda ne sevgi kalır ne de sadakat. Çünkü güven gitmişse, aşk artık sadece kalpte yankılanan bir hayal olur.
İlişkide güven sorunu sadece erkeklerden kaynaklanmaz, bence bu iki tarafın da üzerinde çalışması gereken bir konu.
Güven, zamanla inşa edilir ve her iki tarafın da dürüstlük, saygı ve sadakatle hareket etmesiyle güçlenir. Tabii ki geçmiş deneyimler veya çevreden etkilenmeler bazen güveni zedeleyebilir ama bu, tüm erkeklerin sorumluluğu demek değil.
Önemli olan, partnerlerin birbirine açık olması, iletişimi güçlü tutması ve sorunları birlikte çözmeye çalışması. Böylece güven sorunları aşılabilir.
Sakın birlikte çözelim deme, manipülasyona başlıyorlar. Djd
Evet, bazen ‘Birlikte çözelim’ demek iyi niyet gibi görünse de, manipülasyonun başlangıcı olabiliyor maalesef. İnsanların bu cümleyi kullanarak sorumluluktan kaçması ya da karşı tarafı suçlamaktan kurtulmaya çalışması oldukça yaygın.
Bu yüzden karşındakinin niyetini iyi anlamak ve sınırlarını korumak çok önemli. Sorunları gerçekten birlikte çözmek isteyenle, sadece laf olsun diye söyleyenleri ayırt etmek gerek.
Yapay zeka yanıt veriyor gibi. Fkdkd
🤣 teşekkür ederim iltifat olarak aldım bunu
Bu insan yanıtı prime. Djdj
Gecen güzel olsun bro
Araziye gideceğim, hiç güzel görünmüyor. Ggu
Allah kolaylık versin diyelim o zaman
Eyvallah
Benim de güven sorunum var, güvensizliğin sebebi yaşanmışlıklarla ya da gördüklerimizle alakalı. Bu yüzden suç karşı cinsiyetin de değil bizim de değil, insanların büyük çoğunluğu karakterini kaybettiği için herkesi öyle görüyoruz.
Kim ne yapıyorsa yapsın ya böyle şeyler anca ilişkiyi yıpratıyor “mi acaba “ “mı acaba” derken hayatı, aşkı kaçırıyoruz bırakın kim ne yapıyorsa kendine.
Aha, güne pozitif başlamışsın😂
Pozitif mi bilmiyorum daha tam başlamadım gözümü şimdi açtım günaydın 😄
Haha gönaydın, şimdi anlaşıldı.😂
Tenk yu efenim
Gülü gülü kullan.😅
Bu konuda cinsiyet odaklı bir genellemeye kaçmak bence doğru değil. Güven sorunu, sadece karşı cinsin davranışlarından değil, bireylerin geçmiş deneyimlerinden, korkularından veya farklı kişilik yapılarına sahip olmalarından kaynaklanabilir. 😊 Ayrıca kadınların sezgilerinin güçlü olması, hissettiklerini doğru yorumlayamamakla karışabilir. Şeffaf iletişim her zaman kilit! 💬
Cevap
7Cevap
Güven zaman içinde oluşur. Güven oluşmuyorsa bu kişinin kendisiyle de alakali olabilir, karşı taraflada alakalı olabilir. Erkeklere güven olmaz deyip kestirip atamayiz...
Değil mi? Erkek olmak çok zor.😅
Tabii canım cok zor...
Dekolte giysen, yanında karşı cins olsa eşinden ayrılmak istesen gece tek başına sokağa çıkmak istesen hep bı sorun...
Takılıyorum, kadınların daha zor.
Evet
Çok ciddiyiz.🤨😂
Yoldaydim ondan uzatamadim😅
Hahah var bir şeyler dedimdi. Dkd
Arkadaşım motorla aldı beni acele yazdım şu an kahve molasindayiz ters ters bakıyor bana 🤣
Önemli bir konuyu masaya yatırdık, ameliyatın ortasındayız desene djjd
Kolaysa sen desene🤣 benim gibi psikopat 🤣
Tanısam derim. Dkd
Tabii
Haha
Evet genelde öyle. Bu zamanda birisine güvenmek çok zor.
Zaman kötü 😂
Evet onlar yüzünden oluyor ne oluyorsa
Sen bari yapma. Dnd
☹️
Kim güvenilmezse ondan yaşanıyor..
Ben kadınların geçmişte yaşadığı güven temelinin bir erkek yüzünden yıkılmasina bağlıyorum. Bazen de var olan ilişkide söylenen ufacık yalan büyük güvensizlik yaratabiliyor. Sezgilerimiz genelde doğru çıkar, ben örneğin hissediyorsam çıkıyor. Hiç yanildigimi görmedim.
Her zaman doğru çıkmaz. 😅
Bence iki tarafta da güven sorunu yaşanıyor. Kendi yaşadıklarımdan bakacak olursam güvensizlik yaşadığım durumlarda sadece sorularımı sordum, verilen cevaba inandım. Diğer türlü ayrılmam gerekirdi.
Fakat aşırı güvensizlik yaşayan biriyle birlikteymişim. Kafada resmen kurup bana yansıtıyordu. Ve ben bunu çoook uzun zaman sonra fark etmiştim.
Bence ilişkilerdeki güven sorunlarının sadece erkeklerden kaynaklandığını söylemek doğru ve adil olmaz. Güven sorunları, karmaşık nedenlere dayanan ve her iki tarafın da katkıda bulunabileceği durumlardır. Elbette, erkeklerin davranışları veya geçmiş deneyimler bir ilişkide güven sorunlarına yol açabilirken, kadınların davranışları veya kendi geçmiş travmaları da bu sorunların ortaya çıkmasında rol oynayabilir.
Evet çünkü çoğu erkek bir kadına nasıl sahip çıkılır bilmiyor bu yüzden kadına o güveni veremiyor yani kısacası bu derbideki çoğu erkek adam değil bu yüzden kadınlar güvenmiyor
Devirdeki*
Teşekkür düzeltme için, günaydınlar.😅
Rica ederim
İlişki dediğimiz şey iki kişiden oluştuğuna göre iki taraftanda kaynaklı. Tek tarafa yüklemek hiç ama hiç adil değil 😀
İşte, realist bir yaklaşım.
Tebrik ediyorum, bu cesur cevap için. Djdj
Bence tek erkekler değil ustaa
Sen bana sera atıcaktın ahgwwgb
Sen bana sövmedin mi?
Mahmut Tuncer atıp caps girdin
Öyle olsun 😅
Kaç kişiniz😂
Kişisiniz jdje
Böyle djd
Shsh yep
30 dönüm sera mı olur. Dlss
Şimdilik iyi gidiyor, hanım hanım onlar benim yavrularım. Djd
50 kg yeter mi?😂
5 kasa falan yapar. 😂
Bir ay daha sabret fnf
Ekşi daha, tatlanacak.
Yeşil olarak kalmaz üzüm ya sararır ya kızarır ya da siyahlaşır.
Koruk dönemi sulu olur ama limondan ekşidir.
1000 m2, 1 dönüm oluyor.😅
Yaklaşık 125 ton üzüm hasatı yapıyorum.
Şimdilik bu kadar ama yeni bir proje hazırlıyorum. Durmak yok😅
Yine sövme bak, fena olacak djdj
Olduğ, kaçtım. Dkıd
Genelde öyle oluyor , güven vermiyorlar sırtı ısınmayasıcalar 😂
Beli durmayanlar onlar, karıştırma djd
Erkekler kapatılsın 😂
Ben açık kalayım, lütfen. Djd
cıks olmaz çok sakıncalı bir durum 😂
Benim yerime kankamı vereyim, onu kapatın. jeje
bihter pekisi diyorum 🙋😂
Hayır bazen de kadınların aşırı vehmi dolayısıyla oluyor. Çünkü kadınlar olaya duygusal bakıyoruz..
Duygusal olunca aşırı savunmacı oluyorsunuz, öyle mi?
Evet ben bizzat öyle oluyorum..
Herkesin işine kimse karışamaz 😂
Aynen öyle valla 😅
Hep haklıyım hep. Dkd
Ben aşk ilişkilerimde hep erkeklerin sorun çıkardığını gördüm bunun için genelde erkekler sorun yaratır tabi bazen tersi de olmuyor değil
Cinsiyet ayırmaksızın yorum yapmak lazım. Kız veya erkek geçmişine takılıp kaldıysa ya genelleyerek güvenmiyorum der ya da kişiye güven sağlamaz. Bu tamamen o kişinin iyileşme sürecine bağlı , geleceğe bakan kişi güvenir
Şüphe varsa kesin doğrudur
Dedektörleriniz mi var? 😅
Erkolar kapatılsın çünkü hep haklı çıkartıyorlat 😄
Liste başı ben. Dkd
Evet çünkü hep yamuk erkeklerden geliyor
Ben dahil mi? Sdf
Doğru, olmayan şeyimi bilemezsin. Dtgh
Ne oluyorsa hep altından bunlar çıkıyor 😅
Di mi, hiç haddimizi bilmiyoruz. Djd
Gerçekleri konuşuyoruz şimdi bak. Djd
Her türlü esprili yoruma açığım. 😂
İmzayı alayım hemen. Sks
Ben çoktan attım 😂
https://youtu.be/hlkr0_kimkA?si=5RRgwmaRAvbYD-EQ
Müziksiz edilmez. Dnd
Müziği duyamayanlar dans edenleri deli sandılar. Dkdk
Değneklerini saklarlar o zaman, ne güzel.😅
Bazen kaos son bulup, sakinleşmek lazım. Müzik?
https://youtu.be/rRFsZ1bifm0?si=5y8FyPWXSd8ROETp
Deliler için😏
Rica ederim🫡
Erkeklerin hisleri yokmuş gibi 😀
Var mı? 😂
Evet güvenilmez varliklarsiniz
Teşekkür ederiz efem😅
Çoğu zaman evet erkekler yüzünden
Ölsün mü irkekler djj
Yani genelde evet
Evet hep erkekler yüzünden
evet erkekler sorunlu biraz