Bir erkek , sevgilisi ne yaparsa ona güven sorunu yaşar?

Bir erkek , sevgilisi ne yaparsa ona güven sorunu yaşar?
Olayın aslında kadın erkek olmasına ziyade daha geniş bir perspektiften bakarsak şöyle söylemek istiyorum insanoğlunun genel olarak Güven Sorunu yaşadığı şeylerden bir tanesi Adı üzerinde karşı tarafa tam anlamıyla güvenmesi Evet bu her ne kadar tam anlamıyla sağlanamazsa bile sonuçta ona karşı Güven duymak istiyor gelelim güveni sarsılacak olaylara işte onu evmekten korkması yani karşı tarafın Onu sevmekten korkması acaba beni seviyor mu sevmiyor mu İşte benim arkamdan iş çeviriyor mu çevirmiyor mu Yalan konuşuyor mu konuşmuyor mu Zaten bunlar Sadece Aşk ilişkilerinde değil arkadaş ilişkilerinde olsun aile ilişkilerinde olsun güveni yıkan hareketler değil midir mesela ilk başta aşırı samimiyet ki ben böyle olayları da çok karşılaşıyorum Bunlar insanoğluna Zaten güven vermez insan zanneder ki bak bu bana bu kadar samimi davranıyor ama beni hakikaten seviyor değil seninle samimi olur ve Günümüzün en büyük problemlerinden bir tanesi ise insanların maske takarak gezmesi yani gerçek yüzünü karşı tarafa göstermemesi
Aklıma kötü birsey geldi ozaman
#selamgençlik 🍀🍀
Bence gerçekten seven bir kadın ne kadar modern kafalı olursa olsun, sevdiği erkeğe olan tavrını daima O'na özel tutmalı, diğer erkeklere daima mesafeli durmalı ve kesinlikle sevdiği erkeğin arkasından iş çevirmemeli. Bir de kadın arkadaşlarıyla ve annesiyle sevdiği erkek hakkında kesinlikle konuşmamalı, net..🍀🍀
#tubasueda 🍀🍀
Aslında bu modernlik ile alakalı değil sevdiğine saygısı olan bunlara dikkat eder, etmek zorundadır. Duruş çok önemli
Cevap
60Cevap
Erkeklere sormak lazım bunu 😃
Ama var ya bazı peynirler😂 çıkıyor adamların böyle güvenini öyle kırıyorlar ki adamlar bir daha seni seviyorum diyen birisine asla inanmıyorlar yani bu adamları bu evreye getirmiş olan kadınlar utansın kdjdjdjdjd
Çok fazla erkek arkadaş, sosyal medya aşırı kullanımı, yalan söylenmesi, sürekli tartışma ve kavga, ekilmek vb gibi durumlar erkeklerde güven duygusunu zayıflatabilir.
Önceki kötü tecrübeleri, yalanlar yakalar ise, kadın çok güzel ve çevresi kalabalıksa olabilir
Karşı taraf ile fazla samimi olması
Kıskanç olursa ya da karşı cinsle konuşursa
Hem kıskanç olursa diyip hem de karşı cinsle konuşursa demek nasıl bir çelişkidir 😄
Şöyle açıklıyım. aşırı kıskanç olursa erkek ilişkiye devam edip etmeme olarak kararsız kalabilir güvenmeyebilir çünkü aşırı kıskançlık ilişkiyi monoton ya da sıkıcı yapabilir. karşı cinse aşırı konuşursa da belki bu bazı kişiler için güven sorunu yaratabilir. tabi ki bu iki farklı kişi için de geçerli. yani tek bir kişi için söylemedim aynı anda olmasına gerek yok. zaten arada ya da kelimesini kullandım :D :)
Anladım😅,, Ama tamda bu tanıma uyan tipler var ya kendine yapılınca ortalığı yıkıp yakan, kendi yapınca ne olmuş ki diyen
Evet kesinlikle :D
Şu an erkeklere güven sorunu Yaşatmanız biraz zor görünüyor yani pek umrunda değil, bir çoğu amacına ulaşana kadar her şeye göz yumuyor sahte bir kıskançlık gösterisi tabiki sergileniyor bu da kadına bak ben seni seviyorım mesajı vermek için ama genel olarak genişlik Konya ovası maşallah 😂
N. Ş. A. Cevap verecek olursak bir erkeğin güven sorunu yaşaması için yalanına şahit olması ve çelişkili sözlerden sonra şüphe oluşması yeterlidir içinden sherlock holmes çıkmaya başaldıysa adamın güven sarsılmaya başladı demektir. Kendi adıma konuşacak olursam da güven ne aşk ve sevgi ne de başka bir olguya benzer yakalandığında insanın içini huzur ve rahatlık kaplarken, yıkıldığı da harpten çıkmış gibi olursun o nedenle ters işler bende güven önce güven duyar sonra her yanlışta bir bir düşerim 0 kalana kadar 😊
Evlenmeden yaptıysa aldatır psikolojisi hiçbir zaman sekmez. Ben şahsen bu konudanda olmasa hiçbir şekilde bir kadına güvenmiyorum. Aynısı erkek içinde geçerli. Kimseye bana güvenin demiyorum. Ama sırf güven meselesi yüzünden evlilik saçmalığını beynimde bitirdim. Aşık olma veya sevgi adını veya içgüdüyü kalbimden sildim
Çok garip bir düşünce gibi geldi bana
Kadınlara saçma gelmesi erkeklerib şüphe gerçeğini değiştirmiyor.
Anlamadığım nokta evlilik öncesi cinsellik yaşayan bir kadın bunu bekarken yapmış oluyor evlenince neden aldatma riski olsun 🤔
Kadın en ufak hamlede duygusal uzaklık hissedebiliyor. Bu durumda ise önceki yaşadıkları ilişki fiziksel veya ruhsal olarak aldatmaya itebiliyor. Çok fazla gördüm çok ortamda gördüm hemen hemen heryerde rastladığım için evliliğe bu yüzden asla pozitif bakamıyorum
Önceki ilişkiyi özleme vs. Seçim yapma psikolojisine giren çok kadın var. İlk baştaki cinsellik kadar zevk alamayan da ilki özleyebiliyor gibisinden
Hmm anladım
Mesela sevdiğine güvenmek için
sosyal medya hesaplarını istemesi.
Telefonun içine bakmak istemesi.
Sana ait özel ne varsa herseye bakmak istemesi.
Ben belki telefonumu kimseye vermeyi istemiyorum.
ya da sosyal medya hesaplarımı paylaşmak istemiyorum.
Bunları yapacağıma ayrılırım daha iyi..
Peki siz ece hanım sevgiliniz istese sosyal medya hesaplarınızı verirmiydiniz ve telefonunuzun içine bakmasına izin verir misiniz?
Vermektekten kastın şu şifre olayları ise tabiki asla vermem çok ergence bir yaklaşım , benim her şeyim ortada olur zaten her şeyi bilir gizlim saklım olmaz. İlişkimi şeffaf yaşarım
Peki siz sevdiğiniz kişinin telefonun içine bakma gereği duyar mısınız.
3 yıllık eski ilişkim de bir kere bile bakmadım çünkü bana her haliyle (duruşuyla) güven vermişti bu benim için yeterli. Güven sorunu yaşarsam bakarım tabiki ve muhtemelen tatmin olmam ilişkiyi bitiririm , güven sorunu yaşıyorsan mutlaka bir yerde sorun var demektir uzatmam hiç
anladım ama kimi kadın bütün sosyal hesaplarını ve telefonunu didik didik eder yani meraktan bakar.
Bayramınız kutlu olsun ece hanım.. unuttum dün yazayım size..
Teşekkür ederim, mutlu bayramlar
Eğer onu gercekten tanıyıp sevmiş ise bir erkek asla güven sorunu yaşamaz.. Ancak sırf fiziki güzelliği ile sevgili olmuş ise en ufak bir durumda hemen sorun başlar..
Doğru bir noktaya değinmişsiniz
Bazı insanlarda şu var biri uzuyor ve herkesten aynı seyleri bekleyip önyargılı davranıyorlar yani eski sevgilisi nasilsa yeni tanıstığı insanı ona gore bir kalıba sokmaya çalısıyorlar kızda zekiyse durumu anladiysa uğurlar olsun diyor guven sorununuda bundan dolayı yaşıyorlar bir kişi bütün omurlerini etkiliyor mantıksız davranıyorlar yani
Herkeste güven sorunu yaşatacak şeylerden biri yalan, ihanet, ileri boyutta karşı cinse olan yakınlık, bunlar ile gelen tamamen umursamaz ve ilgisiz olmak.. sanırım insanı bu ilişki ne oluyor ya ya da biri mi yoksa gibi veya beni artık eskisi gibi... soruları kafada dönebilir. Erkeklerde de kadınlarda da güven sorunu yaşatabilir.
Sosyal medyasında aşırı erkek takipçisinin olması, whats up da ve gercek hayat cevresinde erkeklerle çok samimi olması konuşması aşırı ve sık yalan söylemesi eski ilişkilerine engel koymaması, ondan hoşlanan kişiyi arkadaş görmesi bende güven sorunu yaşatır.
Bir ilişkim olacaksa tek bir kişiyi sevmeli tek bir kişiyi takip etmeliyim Diğer türlü her mesaja dönüş yapan kur yapan bir kişi ile ilişki yürütülemez
Mesela bazı kızların çok yaptığı
Erkeğe hesap sorar
Erkek nerdesin ne yapıyor sun canım diye sorarsa sen bana hesap soramazsın der.
Erkeğe kıskançlık yapar erkek kıskandımı saçmalama der
Gülünç durumlar , sadece kendine Müslüman cinsinden
Etrafında çok erkek olan bir kadına hiç bir zaman güvenemedim. Bana şey gibi geliyor. Bakkk seçenek çok gibi. soğuyorum zaten.
Etrafındaki her erkeğe yeşil ışık yakiyorsa sırf ilgi toplamak adına o zaman haklısın. Fakat duruşunu ve çizgisini koruyorsa o zaman haksızsın
genelde haklıyım :)
Bir söylediği diğer söylediğini desteklemiyor. Sürekli bahaneler üretiyor. Sosyal medyada çok fazla fotoğraf paylaşıyor, telefon ile ulaşamadığım anlarda en azından bir mesaj ile bilgilendirmiyorsa,
Güzellik algılarına uymadığım için hiçbir zaman kimse beni sevmeyecek zaten yani bu şans mı? Yoksa şanssızlık mı bilmiyorum ama başka erkeklerle yakın ilişki, aldatma, yalan, bir şeyler saklaması, vb. ona olan güvenimi mahveder ve ondan soğumama sebep olur.
Kendisinden çok erkeklere takılırsa erkeklerle çok samimi olup bebeğim canım falan derse ya da bazı şeyleri saklarsa başlıca şeyler
Laubali davranışları varsa ve gizemli ise 👍🏻
Katılıyorum düşüncene
Alemsiniz
Her erkek kızların gerçek huyunu Merak eder. Bir insanı tanımak istiyorsan onunla aynı evde zaman geçirmelisin. Kızlar dışarıda çok bakımlı temiz ve cana yakın olabiliyor. Ama bu durum maskeden de ibaret olabilir.
Makyajın altından ne çıkacak..
Eski adetlerimiz de gelin önce hamama götürülürdü , şimdi pek kalmadı bu.. denize felan götürün sizde, denize sokup çıkarın kafasını takma kirpik mirpik hiç bi şey kalmaz 😄
Instagram şifresini vermezse, mesajlara görüldü atarsa, mesajlara gece geç cevap veriyorsa, ailesi hakkın da yalanlar söylüyorsa, nerdesin napıyorsun gibi sorulara sanane diye cevap verirse direk güven problemi şüpheler oluşur
Herkeste değişiklik gösterir. Kimisi aldatılmayı, kimisi gerçek manada sevilmemek bir önceki sevgilisinden haberi varsa eğer onunla her manada eksik kalmak korkusu vs vs
Şuanda deger veriyorum iltifatlar ediyorum degersizim bu büyük bi güvensizlik benim için o yüzden tiksinmeye basliyorum
bu herkes için aynı. yalan söylerse, aldatırsa, içinde şüphe uyandıracak şeyler görürse güven sorunu yaşar
En büyük ve en güçlü neden SADAKATTİR onu zedeleyici her hangi bir tavrı yönelimi vs Güveni yıkar
Bende güvenmem çevremde şüphe üzerine yapılan dna testilerinde çocuk kocadan çıkmıyor
Buna bende çok şahit olur oldum, çok üzücü gerçekten
Almanya da mı
Hayır, Türkiye'deki arkadaş çevremden duyuyorum bu tarz olayları
Bir kadının Gevşek gevşek davranması güvenmemek için bir sebep zaten fazlasını aramaya ve görmeye gerek kalmaz aynı şekil gevşek erkek...
Oturmasını kalkmasını yolda yürümesini bilmeyen evde farklı dısarda Afrodit kesilen kadınlar insan ne ise o olcak daha çook geniş tutabilirim
açık giyinmesi, erkek ortamı ve geçmişi olması, sosyal medya kullanımı, az ilgi, yalan dolan
Geçmiş mesela nasıl?🤔
@dikenliyıl her erkek için geçerli olmasa da çoğumuz (ki daha benim yaş grubumun genç olduğunu düşünürsek) daha önce erkeklerle cinsellik yaşamış kıza (tekrardan bahsettiğim yaşlarda ki kız benim yaşlarımda yani daha yeni yetişkin yani ne yaşadıysam yetişkin bile değilken yaşamış) güvenmeye biliyor her insan farklı bu da bazılarımızda güvenmemek için neden sayılıyor
Anladım teşekkür ederim😊
Erkek güvenmediği bir ilişkiye başlamaz.. güvendiği için başlar sonrabkadin o güveni sarsar biter
Geç saatte dışarı çıkarsa ve sosyal medyada çok takılırsa 😄
Sosyal medya kullanmayacak erkeklerden uzak duracak bu ikisine dikkat etmiyosa o ilişki çöptür
flörtöz olursa erkeklerle içli olursa güvenmez bidaha
Güven sorunu yaşayacağım bir insanla olmaz zaten
Kadınlara güvenmiyorum bunun belli bir sebebi yok.
Bunu akrep erkeklerine sormak isterim onlar söylesin
Akrep erkekleri yukarıda daha yeni belirtim👍 boyle bir durumu hiç görmeden önüme çıktı ne tesadüf
O erkek başak sa hiç Bişe yapmasan da güven sorunu yaşar :)
Çünkü onlar canım düşünceleri okudukları için
Güvenmezler geçen günleri para versen bir daha alamazsın çocuk anladın mı haksızlıklar la dolu geçen günler hakk
@XxSertaçılıcalıxx 6. Hisleri kuvvetli diye şizofrenliklerini de gerçek sanıyorlar
Tamm sen zaten yorulup gitmişsin anladım çıkıyorum ben
başka erkeklerin kucağında zıplamadığı sürece güven sorunu yaşamam
Yalan söylerse, Sevişir iken rol yaparsa, erkek bunlara katlanamaz.
Benimle birlikte iken şüpheli hareketlerini görürsem güven sorunu yaşarım ✌
Yalancı olursa, teşhirci uçuk kaçık çıplak giyinirse.
Çok basit yalan konuşulması ya neysen osun dürüst ol
Dna testi zorunlu olmalı bence adam yıllarca bakıyor büyütüyor çocuk Başkasın dan çıkıyor
Durduk yere birilerini takip ettiğinde
Sosyal medyada takip olayına anlam yüklemeyi mantıklı bulmuyorum ben
Tabi sen kontrol edince tavır olarak huzursuz oluyorsa şüphelenir insan doğru
Kesinlikle denge çok önemli
Kadınların ruhu kaşar biz bunlara nasıl güvenelim buralarda görüyoruz kucak kucak geziyorlar
Beni yanlış yerlerde arayıp, bulacağını sanması. Her zaman net olmama rağmen, değilmişim gibi davranılması. O yüzden bulacağı yere gelmediği sürece bir önemi olmaz. Doğru yolu gösterdiğim halde güvensiz yollara gitmek güven kırar.
Saçma sapan şeylerle vakit öldürmeyin derim "sevgili" gibi mesela.
Bak ne güzel anlatıyorsun isteyince haklısın
Onunla kurduğu hayalleri, onun başkasıyla yaşama ihtimali olduğunu anladığı an yaşar.
Erkek arkadaş olması :)
Erkeklerle abartı samimiyet, fazla gizem
Sizlerin samimetinizde nelere mal oldu bir bilsenizz
Dalga herseynhersey aklına gelecek hersey unut geliyormusun alim seni gelmiyirmusun bak sabrın tepesine çıktım şu an tek bir hatalı cümle sonu olur karar seni
Hom anladimmi
Kadına hiçbir şekilde güvenmem
Hiç bir şey yapmasına gerek yok direk güvenmiyorum
Yalan işin içine girdiğinde olay biter
ben bisex olduğum için genelde güven sorunu oluyor
Muhtemelen her şey :D
Birden fazla kişiyle konuşması
Erkek arkadaşlarının olması
Nasil yanii
yalan söylerse aldatırsa
Sadakat bağlılıktan uzaklaşma...
Sadece işi düşünce gelmesi
Sosyal medyada faalse buz gibi soğuyorum ben.
Güven sorunu yaşadığım şeyler varsa sürmez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?