20 yaşındayım bir kızın elini bile tutmadım :(

20 yaşındayım orta büyüklükteki bir anadolu şehrinde yaşıyorum ilköğretim ve liseye aynı şehirde devam ettim.Lisede benimle açık açık ilgilendiğini ve arkadaşlarıma benden hoşlandığını söyleyen birkaç kız oldu.Aslında bu kızlar okulun ortalamasına göre güzeldi fakat ben kendi hoşlandığım kritelerde kızlar arıyordum ve bu kızların üstüne gitmedim onlarda kendiliğinden vazgeçtiler daha sonra lise hayatım boyunca 2 kıza onlardan hoşlandığımı söyledim onlarda beni reddettiler bu arada dersane olarak cemaat dersanesi denilen bir dersaneye gidiyordum ve erkekler ile kızları aynı ortamda bulundurmuyorlardı.Burdanda kız bulma şansım olmadı derken lys sıralarında bu tür şeylerle uğraşmadım ve türkiye genelinde iyi bir derece yapıp istediğim bölüme gittim fakat burdada sorun gittiğim şehrin yine orta büyüklükteki bir şehir olmasıydı ve üniversite ortamı tam anlamıyla yoktu.1 sene boyunca yine aşkı bırakın flörtüm bile olmadı bu 2. senem üniversitede ama pekte ümitli değilim biraz içime kapanığım çok sosyal ortamları pek sevmem ama bir kızla iyi kötü muhabbet edebilirm ha altından girip üstünden çıkamıyorum.Bu arada 1.85 boyunda 90 kilogramım vücudum atletik spor yapıyorum.Kültürel yönden çoğu insandan iyi sayılırım ama pek muhabbet açamam maddi durumum her öğrenci gibi ortalama sayılır bir kızla hergün olmasada gezip tozabilecek kadar maddi durumum var
20 yaşındayım bir kızın elini bile tutmadım :(