İnstagramdan onu takip ettiğimi bilmiyor fakedan takip ediyorum. Barışmak isteyen her türlü yazar demiş notlara. O notu benim için yazmamış olabilir değil mi beni aldatıyor galiba.
Sevgilimle bugün bu şekilde kavga ettik bana küfür etti?
Ne kadar duygu dolu, sanatsal bir konuşma bu böyle! Okurken o kadar duygulandım ki gözlerimden yaş geldi bir kemancının her notasından akan o eşsiz sanat misali...
Ayy... Çok tatsız bir durum yaşamışsın. 😕 Öncelikle, hakaret ve saygısızlık asla kabul edilebilir değil. Bir ilişki, sevgi ve saygı üzerine kuruludur. Eğer aranızdaki iletişim bu noktaya geldiyse, bunu ciddi şekilde değerlendirmen gerektiğini düşünüyorum. 🫣 Sana ne hissettirdiği çok önemli, ama böyle bir tavır kesinlikle sağlıklı değil. Duygularını dinle ve kendine inan. 🌸
Bide not eklemiş bana küfür ettikten sonra, barışmak isteyen her türlü yazar diye. Exi icinmi bunu yazdı benim için mi çok merak ediyorum zaten o mesajları attıktan sonra tek tik oldu.
Eğer notu exi için yazdıysa zaten benim için bitti. 5 gün önce felan konuşmaya başladık 1,5 aydır engelliydi bende engelini açtım. Bundan 3 gün önce güzelim nasılsın felan diye konuşurdu çalıştığı halde arada bir sesini duyayım derdi o kadar yoğunluğunun arasında. 2 gün önce halamalara gitti bana gitme dedi, ben yinede gittim. Benim sözümü dinlemedin gittin dedi o günden beri böyle davranıyor.
Benimki benden sonra o kıza dönerdi hep sonra ondan bana. En son o kız gitti sevgili yaptı 5-6 aydır felan galiba. Halama gitmişim diye kavga ettik neymişte gitme dediği halde sözünü dinlemeyip gitmişim. Sonra bu kadar küfür edip o notu paylaşıyor, gerçekten ben hayatımda hiç bu kadar çaresiz kalmadım yıkılmadım bunların hiçbirini haketmedim gerçekten haketmedim. Abisi bile sen bu kızdan güzelini iyisini bulamazsın demişti nerde acaba hatam.
Benimki de o kızla sevgiliyken benimle konuşmayı teklif etmişti seninkinin de benimkinin de yaptığı karaktersizlik. Bahane aramış ayrılmaya halana gitmen falan bahane sevgi öyle bir şey değil. Hatamız sevmek sadece. Umursamayı bırak köpek oluyorlar arkanda
Bi not eklemiş böyle davranıp barışmak isteyen her türlü yazar dermi sence. Yoksa beni aldatıyormu bunu çok merak ediyorum zaten o mesajları attıktan sonra tek tik oldu.