10 yıllık arkadaşımla sevgili olmayı denemeye karar verdik, farklıyız ve garip geliyor olur mu ve buluşmalarda ne yapmalıyız?

10 yıllık arkadaşım ile sevgili olmayı denemeye karar verdik. Her ay bir defa lisedeki 4 arkadaş olarak buluşurduk normalde ve şaka olarak kafamız uyuşurdu. Onun dışında kıskanç ve biraz eski kafalı olması hoşuma gitmezdi. Benden çok uzun süredir hoşlanıyormuş. Ben bunu bilmeden konuşmaya karar vermiştim. Üzerimde büyük bir baskı hissediyorum olmazsa kötü hissedeceğim ama kendimi de zorlayamam. Güvenip saygı duyuyorum o da bana ama çekici bulmuyorum. Onu o gözle görmüyorum. Zamanla değişir mi? Ve buluşmalarda sevgili olarak birbirimiz tanımak oluyor mu denemek için nerelere gitmeli ne yapmalyız? O çok uzun süredir istediği için çok heyecanlı ve çok hızlı gitmek istiyor. Ben hızlı gitmek istemediğim için saygı duysa da istiyor… Evlenelim desem bugün gidecek. Benim çok uzun süredir sevgilim bile olmadı geriliyor ve çekiniyorum. Ne yapmalıyım?

10 yıllık arkadaşımla sevgili olmayı denemeye karar verdik, farklıyız ve garip geliyor olur mu ve buluşmalarda ne yapmalıyız?