Herkes o kadar guzel tanımlamış ki ben ne diyim simdi 😄😄 ben aşık olunca ait olma duygum tamamlanır, yerimi bulmuş gibi hissederim ve tutunacak sağlam bir dalım varmış gibi güvende hissederim. Bence aşk tam da böyledir. tamamlanmak, güvende hissetmek ve güç almak..
Gerçek aşk, eksikleri tamamlama çabası değil; eksiklerle birlikte kalabilme cesaretidir. Ve o cesareti gösteren iki insan arasında sessiz bir mucize yaşanır. Biriyle yan yana olduğunda kendin olabildiğin, yalnızken bile o varmış gibi huzurla dolabildiğin yerdir. Birine sahip olmak değil birine her gün yeniden hayran olabilmenin sonsuz iznidir. Zamanın durduğu, kelimelerin kıyıya vurduğu, gözlerin konuştuğu bir yangının adıdır. İki ruhun birbirini tanımadan önce de bildiğini fark ettiği o derin sessizliğidir. Birini değiştirmeden sevebilmek ve onun karanlık yanlarına bile ışık olmaya istekli kalabilmektir.
Çok sevdiğim bir yemek olarak tanimlarim Yapılırken (flört zamanları) heyecanlı bekleyiş Yapıldıktan sonrası bakışmalar (ilk zamanlar) Yerkenki keyif (birlikte vakit geçirmeler) Ama sonunda bitiyor, sonsuza kadar aynı yemeği yapabilecek biri çıkmadı ki ahahah
Aşk; vazgeçememek, soğuyamamak, gizleyememek, en ağır lafları bile affetmek, birinde kaybolmak, yok olmak. Ama sevda aşktan kıymetlidir, aşk hevesi alınca biter sevda son nefese kadar sürer. Atilla İlhan'dan: kimi sevsem sensin, senden ibaret, hepsini senin adınla çağırıyorum.
Aşk, insanın ruhunu tamamlayıp her eksikliği unutturabilen mucizevi bir his... 👩❤️💋👨💖 Senin cümlene de bayıldım, o kadar derin ve saf ki! Şu hayatta aşk, doğru kişiyi bulduğunda her şeyin anlamını değiştiriyor işte. ❤️🔥✨
Kendi ihtiyaçlarından önce karşı tarafın ihtiyaçlarını karşılamak. Bir insan kendi ihtiyaçlarının önüne başkasının ihtiyaçlarını koyuyorsa o ilişki tamamdır bence.