Kalbimdeki derin sevgi ve tutkuyla, seni her şeyimle seviyorum. Seninle geçirdiğim her an, hayatımın en güzel ve anlamlı anları oluyor. Gözlerine baktığımda, kalbim hızla çarpıyor ve sadece seninle hayal ettiğim bir geleceği görüyorum. Seni düşündüğümde, içimde sıcak bir his yayılıyor ve her nefesimde seninle doluyorum. Hayatımda, senin gibi biri olduğu için ne kadar şanslı olduğumu biliyorum. Seninle her anı paylaşmak, gülümsetmek ve desteklemek istiyorum. Seni seviyorum, sadece bugün değil, her gün daha çok seveceğim."
020 Yorumla- +1 yıl
Kesin balık burcu ajsmdkfkgkglhlhlj
- +1 yıl
Yükselen balıktır o zaman 😂😂
- +1 yıl
Tutturamadık be tuh
- +1 yıl
Boğa burcuyum boğarım ajskdkdkfkgkgkgkg
- +1 yıl
Ne o boğa diyince bi boğulma hissi geldi sanki 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Eski sevgili boğa anladık 😂😂
- +1 yıl
Övünmek gibi olmasın da boğayı unutmak zordur iz bırakırız 😎
- +1 yıl
Bir hikaye daha derken? Kendimle ilgili bir hikaye anlatmadım ki dahasını anlatayım?
- +1 yıl
"Daha"yı oradan kaldırınca bile neden kendimle ilgili bir hikaye anlatayım yahu?
- +1 yıl
Anlamamış olabileceğim bir şekilde ifade ettim ve sizinle ilgili bir hikaye anlatmanın size rahatsızlık verdiğini anlıyorum. Özür dilerim, bunu göz ardı ederek başka bir konu üzerinde konuşabiliriz. Farklı bir konu hakkında sohbet etmek için önerileriniz var mı? Size daha çok ilgi duyduğunuz bir konuyu keşfetmek için açığım.
- +1 yıl
Siri ile benim max muhabbet ajsjsjdjfkgkglgllhllh
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılİki sevgili uzunca bir sure yakıcı güneşe aldirmadan parkta oturuyorlardı. Elleri sıcaktan terlemiş ama birbirine kenetlenmişdi. Erkek kızın elini bırakmadan onun eliyle beraber yukarı kaldırdı işaret parmagini sallayarak sebebi sensin dedi.. kız daha şaşkınlığını atamadan erkek, yaşam için güneş lazım su lazım toprak lazım hava lazım derken kızın elini bıraktı ve kendi yüreğine koydu ama bu yürek için sevgiyle bakan şu iki göz yeter dedi...
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Seni seviyorum anlamına gelen bir cümle olarak, her ne olursa olsun, boş ver elimi tut, ben seni düşürmem, düşmene izin vermem. En kötü ben düşer sana yastık olur ve sende üstüme düşersin. Canın yanmaz, canının yanmasına izin vermem. Ben düşmeden senin düşmene izin vermem! Elimi tut! Her şeyin birlikte üstesinden gelebiliriz, rahat ol, relaks korkma ben yanındayım. Sen git desen de gitmem, hep yanında olacağım...10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBirini seven o kişiyi düşünür, haliyle düşünceli hareketler sevgiyi kanıtlar niteliktedir yani sadece söylemek bir şey ifade etmez.
Ben de sevgimi kelimelerle söylemem. Sevgimi belli etmek istediğimde sırnaşırım, sesim şirinleşir ve bakışımdan anlaşılır. Ayrıca birine değer verdiğimde onun hayatını ve sağlığını iyileştirmeye çalışırım.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBirlikte yaşlanalım mı? sorusu olabilir..
62 Yorumla- +1 yıl
@angelaist 🎈
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılSana değer veriyorum iyi ki varsın denebilir.
10 Yorumla Bazen seni seviyorum diyemez insan, onun yerine;
• Dikkat et kendine, der
• Fazla yorma kendini, der
• Hava soğuk sıkı giyin, der
• Hız yapma dikkatli git, der
• Gidince beni ara, der
• Geç yatma erken kalkacaksın,
Der, der, der durur.30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Elim başka bir ele gitmiyor gel, yapamam sen beni içimden izliyorken.
Gözlerime başka göz değmedi.
Senden başka kimse yok içimde.
Yıldızları parlak bulan seni nasıl mat görür?
Sana ulaşmak isterim zamanım tersine dönüp.
Olmadığın zamanların mutluluğunu görüp.
Seni bi başka maddede yaşamaya katlanamaz gönül.10 Yorumla
+1 yılKarşı tarafı düşündüğünü ve önemsediğini düşündüren her cümle olabilir. Onları diğer arkadaşlar yazmış zaten. Gördüklerimi beğendim.
En çok da haksızsam bile, karşı tarafın beni kırmamak için susmasına bitiyorum. 🥰20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEve tek gidemezsin seni bırakacağım.
Uyurken üstünü ört üşütme.
Eve yetişince haber ver.
Yemek yedin mi?
Seni çok güzel bir yere götüreceğim çok beğeneceksin.
Senin için bir şey aldım, görünce direk sen aklıma geldin umarım beğenirsin.
Gibi10 YorumlaSana aşığım demek mesela ama kızlar bunu duyunca reddediyor reddetme hastalığı var onlar da
025 Yorumla- +1 yıl
Ya da henüz doğru kişiye doğru zamanda söylemedin.
- +1 yıl
Sevmen şansı hak ettiğini veya sevginin karşılıklı olduğunu göstermez. O bir ergen Amerikan filmi klişesi.
(Seven oğlan daima kızı tavlar ❌) - +1 yıl
@rekreasyonistt Ama en azından bir tanımak istersin değil mi beni engelliyim diye reddettiler
- +1 yıl
Karşı cins ilk söylemeden asla söyleme
- +1 yıl
@NickBırakmadınız sevmek korkmak veya karşıdan beklemek değildir
- +1 yıl
Korkaklık değil, eğer sen ilk söylersen karşıdaki bir şey hissetmiyorsa bunu duyarak seni süründürüp kullanabilir ve daha fazlası. Romantik filmlere göre uyarlama kendini
- +1 yıl
Seni tanımayan birine sana aşığım demek zaten başta akıl sağlığı yerinde birinin yapacağı bir hareket değil. Uzaklaşmak hakları.
- +1 yıl
'Biraz' kısmı durum özeti niteliğinde. Bir şeyi tekrar tekrar yaşıyorsan sorunu başkalarında değil kendinde araman gerekiyordur. Ben öyle yapıyorum, tavsiye ederim.
- +1 yıl
Aranızda bir mevzu mu var bilemeyeceğim ama hakarete lüzum yok bence. Seviyeyi düşürmek niyetindeyseniz de mümkünse bana bildirim gelmeyecek bir yerde yapınız.
- +1 yıl
- +1 yıl
Kimse mükemmel değil ve herkesin karşılıklı sevgi/saygı ilişkisi kuracağı birini bulması kolay değil. Dediklerim hala geçerli sen onları yine bir düşün.
- +1 yıl
- +1 yıl
Ne haber huhorrrrrrrrrrrrospu jojuğu😀
- +1 yıl
Hzhwhzbwz
Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı. Aklımda, yüreğimde, bilincimdesin sevgili...
Yılmaz Güney'in bu sözü içinde seni seviyorum cümlesi yok ama fazlası var...
20 YorumlaAlternatif ve özenli cümleleri hissettiklerim karşısında söyleyebilirim. Daha derin ve anlamlı cümleleri hissediyorsam söyleyip ifade edip paylaşabilirim. O insana özel değerlerimi burada rasgele yazıp çizip uyduramam. 🤷♂️
00 Yorumla
+1 yılHalamın küçük oğlu instagramda eğer annenizi seviyorsanız bu postun altına bismillahirrahmanirrahim yazın diye bir yazı okumuş. Oda gitmiş demiş ki annecim bu postun altına bismillahirrahmanirrahim yazar mısın ben yazamıyorum… SENİ SEVİYORUM demese de olur ♥️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBulaşıkları ben hallettim, gel yanıma otur.
sabah çıkarken ben telefonunu şarja taktım.ortak ağı açtım bağlan benim internetime
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılYumurtanı, nasıl pişmiş istersin sevgilim, yeni uyanıp henüz yataktan çıkmamış bir sevgiliye söyleyebilirsin, hazır bir kahvaltiya uyanmak herkesi olduk a mutlu edecektir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı. Moralinin bozuk oldugu biranda,
seni kucaklayip, „bebegim takma kafana birlikde cözeriz, üstesinden geliriz deyip
senin basindan öpmesi“
00 YorumlaKendine dikkat et
Sıkı giyin, üşütme
Varınca haber ver
Yine çok güzelsin, yakışıklısın
Beni seviyor musun 😂
İnsan bu soruyu sadece sevdiğine sorar..00 Yorumla
+1 yılEllerim sana hayat bahçesinin güllerini dikenleri kendi etine saklayip verir... kendi kizkardesime ithafen yazmıştım. Ben satirlara konuşurum da insanlara pek konusamam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılSana daima vaktim var.
Seninle konuşurken ben uykumu alıyorum.20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılyemegini yedin mi
dikkat et
gidince ara
geç kalma
bir şey olursa hemen ara
üstünü ört10 Yorumla
+1 yılEve gidince haber ver. Bence şahane bir cümle değer yüklü seni seviyoruma gerek yok bunu söyledikten sonra.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen senin ciğerini bilirim 😍❤️ @cilgin-haritaci
11 Yorumla- +1 yıl
Bilirsinnnn ❤️❤️
+1 yılKendine dikkat et canım varınca haber et muhakkak
10 Yorumla
+1 yılÜzerine sıkı bir şeyler giyin üşütme
Beni habersiz bırakma
Seni çok özledim10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBugünde sana bakarak hücrelerimin su ihtiyacını karşıladim deplazmolizim benim 😂😂😂
10 Yorumla Ben söylüyorsam: boş ver Trabzon maçını gel beraber film izleyelim.
15 Yorumla- +1 yıl
Vay canına, maçı erteleyebilen bir erkek. Hemi de Trabzon maçı..
- +1 yıl
Trabzon uşakları yalanı da sevmez diye biliyorum ema? Ölmez kimse bir maç kaçırmaktan hem...
- +1 yıl
Anlıyorum...
+1 yılSeni çok özledim seni çok seviyorum bı yere gidince bana haber ver muhakkak aklım sende kalmasın. Ben senin yanında olmasam bile kalbim ve aklım her zaman senin yaninda
00 YorumlaHey siri benimle evlenir misin
Düğünde dj olmayı tercih ederim 😊00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen yanımda yokken bile herşeyden daha fazlasısın ❤️
00 Yorumla
+1 yılŞimdi yanımdasın ya. Gözlerime bakıyorsun. İşte şimdi keşke zamanı durdurabilsem...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılKolaya hiç bir zaman kaçmam düşünür bana mahsus bir şey yazarım.
Tabi onu da buraya yazmam.00 Yorumla
+1 yılÇok yakışıklısın, yemek yedin mi? Eğleniyor musun?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılSana guveniyorum benim için çok degerlisin üstünü kalın giyin yemeğini ye
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı. Aynı yağmurda ıslansak aynı havluyla kurulanır mıyız😁
00 Yorumla
+1 yılOna ait kurduğum her cümlemin anlamı o iki kelimeden kat kat fazlasıdır.
00 Yorumla
+1 yıl“Seninle Saatlerce birlikte olmak istiyorum” aklima bu geliyo sürekli
00 Yorumla
+1 yılSeni düşündüğüm zaman,
İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi
duruyor zaman.. 🌹
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir cümle seni seviyorum anlamı taşımaz arkadaşlar, seven zaten seni seviyorum der.
00 Yorumla Seninle birlikteyken kendimi bulutların üstündeymişim gibi hissediyorum.
00 Yorumla
+1 yılCümlelere değil hissettirilen hal ve hareketlere bakarım ben
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yıl"Üşümüşsün, montumu sırtına al, ben üşümüyorum"
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılİşte bu dediğim bir cevap yazan olmamış. Bir kaç beğendiğim oldu olabilir dediğim klişe
00 Yorumla Hiçbir sey 😂 alt tarafı 13 kelime ya çok mu şey istiyoruz 😂
02 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣.
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sabah uyanınca gülen gözlerini görmek için senden önce uyanırım iyi ki varsın ❤️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Eve geçince haber et , yemek yedin mi , uyumadan önce üzerini ört vs vs 🤣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Duygularımı kabul eder misin bugün, sana katmak istiyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılSarışını bir gün seni her gün hahah akşıma bişi gelmeeediiiii
00 Yorumla
+1 yılSana işkembe çorbası yaptım dediysem aşkımdan Leylaya dönmüşümdür akskdkdkfkfklflflglg
00 Yorumla
+1 yılHmmm, seni sevmeye ihtiyaç molası bile vermek istemiyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Neden seni seviyorum anlamında bir şey yazayım ki seni sevmiyorum ben
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSana kahve yaptım ❤️❤️
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKahvaltını yaptın mı
Eve vardın mı
Yorulma bu kadar lütfen
Cümleleri yeterli bence20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe biliyor musun? Seni özledim ve hayatımda sen ol seninle vaktim geçsin gibi bomboş sözlerden ibaret
00 YorumlaKalbimde yerin yüksek enflasyon gibi heran çöküş yaşanabilir
10 YorumlaHayatım boyunca bakacağım tek gözler, tutduğum eller, öpdüğüm dudaklar senin olsun istoyorum.
Beninle birlikde evet diyip birlikde yaşlanır mısın?00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAllah cezani versin derim ben mesela sevgilim bende seni seviyorum der
00 YorumlaAycicekleri seni izliyor diyip ayçiçeği bahçesinin orada aycicekleri ile birlikte sevdiğine bakmak şimdiden gözlerim doldu ya ne aktiviteler var da bakan yok huuu
00 Yorumla
+1 yılEşime sevdiğimi surekli belirtmem ama onun sevdiği yemekleri yaparım , yemegi her zaman onun tabağına daha cok koyarim, bayat ekmeği kendime taze ekmeği ona veririm vs...
011 Yorumla- +1 yıl
Bu annesinin çocuğunu sevmesi gibi sevmek
- +1 yıl
Aşık olunda göreyim sizi
- +1 yıl
Kötü bir şey demedim, demek istediğim bu gerçek sevmek, böyle seven kadın çok çok az
- +1 yıl
Ben yanlış anladım ozaman k. b... gerçekten seven adam seven kadın bulmak çok zor, Aslında her şey karşılıklı sevgi görmesem emin ol bende göstermem her kadın böyledir diye düşünüyorum
. - +1 yıl
Tabii ki karşılıklı olacak ama o sonda dediğin şeye hiç katılmıyorum. Her dediğini yapan erkekleri terkeden veya aldatan Tr kadınları bolca mevcut. Çevrene baksan az çok anlarsın
- +1 yıl
İstisnalar olabilir, öyle düşünürsek çok iyi kadınlar da hak etmediği muameleyi eşlerinden görebilirlerm
- +1 yıl
Sandığından daha fazlalar. Diger dediğinde de haklısın tabii
- +1 yıl
Aynen öyle sen öyle düşünme eşine saygi sevgi göster ki oda aynı şekilde sana öyle olsun. Olmazsa zaten o senin hicbir zaman eşin olmamıştir sen öyle zannetmissindir.
- +1 yıl
Bunu yapmadan önce her haltı yemeyen birini bulmak lazım
- +1 yıl
Aynen öyle 😀
- +1 yıl
Hakkımızda hayırlısı diyelim
Gizli Üye(36-45)+1 yılUykuya direnme. Uykun geldiğinde gene uyu. Ben hep bıraktığın yerdeyim.
00 Yorumla
+1 yılKaşına gözüne adam vurulur ha senin baabbaaaa ❤️❤️❤️ @The_Muallime 🥰🥰
02 Yorumla- +1 yıl
Yaa ❤️❤️
- +1 yıl
Tabi yaaa ❤️❤️❤️
Bir serçenin gözyaşı dökmesi kadar seviyorum seni (serçeler gözyaşı döktüğünde ölür yani ölesiye seviyorum demek)
00 Yorumla
+1 yılSeni düşünmek nefes kalmak gibi.
Hayatta kalmak için şart
Düğüne çağırma çeyreğe zam geldi 🤣00 YorumlaKalbimin tek sahibi
iyi ki varsin
Ich liebe dich10 Yorumla- Devamını Gör (203)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar