Her yıl 1 defa arayan erkek unutamamış mıdır yoksa boşta kaldıkça mı arıyordur?

Onunla 3 yıl evvel tanıştık çok iyi anlaştık ama bir ay sonra bu değişti. Bazen günlerce haftalarca ortadan kaybolmalar , arayip sormamalar , mesajlara cevap vermemeler falan, 10 gün sonra arayip özür dilemeler, "kafam bozuktu aramadim" demeler falan. Neyse biz ayriliyoruz 1 ay sonra tekrar arayip barişmak istiyordu. Barışınca da bir süre sonra yine aynı şey oluyordu. Birçok kez buluşmaları son dakika iptal ediyordu. Buluşmamak için bin tane bahane uyduruyordu. Yine buluşmak için sözleştik , "trafik derdi çekmek istemiyorum" dedi kendine yakın bir restoran söyledi, ben de "Orasi bana uzak sen beni işyerimden alirsin yemekten sonra da evime bırakirsin" dedim. Bozuldu ama mecbur kabul etti. Buluşacağimiz gün aramalarima cevap vermedi mesajlarima da cevap yazmadi. Ben de çok kızdım ağzima geleni sayip terkettim. Bir daha da aramadi.

Evli değil bekar e-devlet nufus kaydina bakmıştım. Ama onun bu huyunu düzeltemedim. Ayrildik. 1 sene geçti yine aradi. Açmadim 1 hafta sonra yine aradı. Açmadim. 1 sene daha geçti, bugün yine aradı açmadim, akşam yine aradi açmadim.

Sizce 1 sene araliklarla neden ariyor? Ben erkeklerin kafa yapisini bilmiyorum bana açiklarmisiniz?

Her yıl 1 defa arayan erkek unutamamış mıdır yoksa boşta kaldıkça mı arıyordur?