Buluşmadan sonra aramayan sonramayan erkek?

Merhaba arkadaşlar,
Konuya nasıl giricem bilmiyorum. Ne sevgilim ne arkadaşım ne olduğumuzu bilmiyorum. Çalışırken görmüş beni, bulmuş sonradan mesaj attı. Utandığını filan söylemişti. Biz o gün gece yarısına kadar konuştuk çok güzel bir sohbetti. Ertesi gün bir paylaşım yaptım ona cevap verdi o şekilde konuştuk yine akşam üzeri işyerinin önünden filan geçti. Akşam olunca da gündüz buluşma muhabbeti yapmıştık o beni biliyordu görmüştü ama ben görmediğim için telefondan kendimi kaptırmak istemedim. Akşam da buluştuk 1 buçuk saat yine çok keyifli bir sohbet oldu karşılıklı konuşma gülümseme kalkınca evime kadar yürüdük. Eve girince ilk mesajı ben attm. İlk mesaj benden olsun diye oda hayırlısı olsun demiş ve gülmüştü. Ertesi gün pazar günaydın mesajı dahil hiç aramadı, mesaj atmadı. Ben akşam bir bahaneyle yazdm toplasanız 10 dk kadar konuştuk. Yine iyi geceler mesajı yok. Sabah benden önce işe gidiyor günaydın mesajı yok. Bu saat oldu 1 buçuk saat sonrada işten çıkıcak ne aradı ne sordu ne mesaj attı. Bende bugün aramadım sormadm ve hiç bir bahaneyle 2 3 gün daha aramam sormam. Sosyal medya paylaşımlarıma hemen merak edip bakıyor. Sizce ne yapmalıyım?
Buluşmadan sonra aramayan sonramayan erkek?