İlk buluşmadan sonra aramayan erkek?

Bir süredir konuştuğum biriyle görüştüm bugün, arabasıyla almak istedi kabul etmedim buluşma yerine kendim gidip kendim dönmek istediğimi söyledim biraz diretti sonra anlayışla karşıladı, gittim cok güzel sohbet muhabbet ettik havadan sudan benim güzel bir kız olduğumu vurguladı 2 3 kere teşekkür ettim. Sonra benim beğendiğim erkek cinsini merak etti tip olarak da tam onun gibi beğeniyorum, atıyorum aa sakalsız beğenmiyosun demek ben de sakallıyım şansım var mı yani dedi gülümsedim sadece 1-0 öndeyim ama dimi dedi bende sakallı tüm erkekler 1-0 öndedir tarzında bişey söyledim bilmiyorum terslemiş mi oldum muhabbet güzel devam etti beni taksiye geçirdikten sonra mesaj at gidince dedi attım geldim diye tamam canım dedi tesekkür ettim bu gece için rica ederim ne demek her zaman dedi ama bidaha aramadı sormadı?
Sizce beğenmedi mi? Ya da tersledim mi itildi mi? ne düsünüyosunuz? Bide ben napim sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar dün gece mesaj attım whatsaba girmedi + sabah da uyanmıs girmis ama cevap vermedi. Hakkaten cok ilgilenç değil mi buluşma esnasında çok ilgiliydi
İlk buluşmadan sonra aramayan erkek?