Güncellemeler
+1 yıl
Trip atmak istemiyorum sadece sorucam bana bir yük gibi hissettiriyor
Güncellemeler
+1 yıl
Benim daha önce hiç sevgilim olmadı beni bundan mk istemedi acaba gözü korkmuş olabilir mi çok ciddi düşünürüm diye
Sormalı mıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hep ben aradım artık sen ara mesajı veriyordur belki
Hayır öyle bir şey değil
Kendine bir iyilik yap ona hicbirsey sorma , arayarak ilgilenerek biryerlerini kaldırma, sen kadınsın bu tarz soruları sorma. Bu tarz sorular erkeklerin bir takim havalara girmesine sebep olur
Hiç sormasam da böyle gel git oluyor
Git ve birdaha gelme kazanan sen olacaksın
sıkılmış olabilir artık seni beyenmiyor olabilir belki senden daha iyisini bulmuş olabilir
İşle parayla ilgili diyor
birtakım ekonomik sorunlar içinde şimdi seni alsa kadikoye görürse. 200 lük olucak bir sevgilinin maliyeti var. ben öderim hayatım olayı hikaye hiç bir erkek ezilmek istemez 1 hafta içinde arar sorun parasal sıkıntıysa ve bunu sana söylemesi de absürt ben utanirdim sıkıntılarimi söylemeyi gecistirirdim
Zorla söylettikleri uzağız biz başka şehirde
uzak ilişki kaç Km
12 saat var aramızda
hangi şehirde yasiyorsun
şunu demek istiyorum kendi şehrin dururken ne işin var 12 saat bu ilişkiden pek bir şey bekleme en fazla senede 1 kere bilemedin 2 kere görürsün
Ben taşınırdım onun olduğu yere
sor eskiye dönmüştür, tecrübeyle sabit
İlgi vermemişssindir gurur yapmıştır
Hayır ondan başka hayatımda erkek yok ki hiç sevgilimde olmadı
salla ozaman aramazsa kendini ağırdan sat sende
İşte telefonu cebine koyuyordu. Hergün işe giderken dönerken arardı ilte arardı müdürü falan kızdı hatta arkadaşları bile dalga geçiyordu birden ne değişti telefonu cebine koyuyordu beni dinle diye hastayım aramadı bile
uzak ilişkiye soğumuştur ya da başka biri vardır
Hiç buluşmadık daha uzak evet başkası yok ama belki eski sevgilisi vs olabilir. Benim hiç sevgilim oömadı zaten
Hassas kalpler için cehennemdir bu dünya :( kimse sevdiği kadar sevilmez aslında
Uyuyamadım hemde kaç gün
bu hatayı sakın yapma
Bir insana kendini bağlama
Bak şimdi ben boylu poslu renkli gözlü biriyim sanaldan bir test yapıp bak hiç güzel olmayan ciddi anlamda kız diyordu fotoğrafım yok özgvüensizim vesaire ona öyle bir değer ilgiye boğdum sonucu merak ettim en son bana cevap vermedi soğuk davrandı tabi onun bu testten haberi yoktu fazla ilgi g***t kaldırır derlerdide tecrübe edindim yani sende yapma salla
Evet bende çok güzelim aslında ve kimseye de kanöadım ya sarıldığım bile olmadı benim tipe falan da bakmam para ya da
İlk kez oldu banada . O da bana dedi çok üzerler seni diye
Nolcak ne konulayım susayım mı
ya sus bence çünkü seven her türlü yazıyor bunu kendimden biliyorum salla seven her türlü yazar inan bana
Sormıyayım mı
Sorma tabi ortada bir sebep yoksa aramıyorsa kendi ayıbı olur
İstese arardı.
Evet 2 dksı yok mu demi
Taabii
evet sormalisin sor
Sorulur
Nasıl konuşmalıyım
Sorulmalı
Nasıl gitmeliyim konuya
Direk sor öldün sandım de
Yok öyle demem de
Ben öyle derdim
İşte telefonu cebine koyuyordu. Hergün işe giderken dönerken arardı ilte arardı müdürü falan kızdı hatta arkadaşları bile dalga geçiyordu birden ne değişti telefonu cebine koyuyordu beni dinle diye hastayım aramadı bile. İşyerini değiştirecek hayali olan bir yere iş başvurusu yaptı ondan stresliyim kendimde değilim diyor