AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
247Cevap
iş bulana kadar bekle. hep işsiz kalacak değil ya. ama bence mesele işsizlik değil. sen zaten ayrılmak istiyorsun ondan. evlilik mantık işidir biraz aşk ikinci planda kalır. istemiyorsan ayrılmalısın
Bu zamanda ekonomik ozgurluk gercekten onemli. allah bir yolu kapatir birini acar hemen nisani atma pesinde olma. zamana birakin baktiniz ki olmadi guzellikle buna son verirsiniz
Ulan muhendislik zaten boyle bir meslek. Destek olmayacaksaniz gahin gidin asabimi bozuyorsunuz
yahu ne kadar adam varsa sitede hepsiburada. com :D troll belliki nedir bu ya.. :D
Yuh be zavallı çocuk senin gibi bir para avcısına denk geldiği için ne kadar da şanssız🙊
Is bulabilir mi tekrar ona gore karar ver hemen ayrilma.
Şimdi biz bu kizin üzerine attirmalımıyız, attırmamalımıyız?
at nişanı biran önce! verilmiş sadakası varmış garibimin
Neden milyonlarca sperm arasından basarabilen sen olmussun? Doğal seleksiyon a kizginim.
At nişanı senden kurtulsun, seni yeterince tanıyamamış
ne kadar paragöz bir millet ya sevgi mevgi paraya bakıyor. ulan adam işten ayrıldı diye nişanmı atılır? eli ayagı tutuyor calısır iş mi yok. bencede at nişanı adamın hayatını yıkma, boyle kadınlara kıl oluyorum
görücü usulune karşıyım ben, elemandaki şansa bak
görücü değilse daha kötü, yazıklar olsun derim
Bnce boyle dusunmek yerine destek olmali ve baska cozüm yollari aramalisiniz. Elbette is bulucaktir bir sekilde. En fazla dugun biraz daha gec olur. Nisanliniz siz evliykende isten çıkarılabilir acaba o zamanda bosamayimi tercih ediceksiniz.
Sen evlenmek için biraz daha bekle bence. Doğru zaman değil
Bence de nişanı at
Senin gibi biriyle evlenmesin yazık çocuğa.
Ona burada böyle bir soru sorduğu söyle.. Karakterli bir adamsa sana tekmeyi basar zaten
At bence sen direk şu soruyu sorabiliyosan kesin at.
Parası veya işi için evlenmeye çalışandan kadın olmaz. Evlendiğinde işten çıksa hemen boşa olur mu
at nişanı daha zenginini bulursun
ama menopoza girdiğin zaman da seni sokağa atarlar unutma
burası etme bulma dünyası
zor bir durum arkadaşlar tepki göstermeyin bu kadar hadi hemen evlendiler bunlar ne ile geçinecekler söylermisiniz?
rabbimin izniyle herşey olur onlar bir adım attım mı rabbim bin adımla yanında olur
ben evlenirken 5 kuruş param yoktu herşeyi kendim yaptım yuvamıza hem ben hemde eşim destek verdi
bir kuru soğan bir ekmeğe bile razıydık. yeri geldi ay sonunda 2 hafta var ve ben 10 tl ile ayı tamamladık rabbime şükürler hamdlar olsun rabbimin izniyle herşeyin üstesinden geldik her sorunda her olayda birbirimizi sarıldık birbirimizden destek güç aldık
sen diyeceksin herşey sevgi değil biliyorum sevgi olmadığını oda olmadım mı olmuyor :)
borçlarımı 2 ay geçikmeli öderdim çalıştım çalıştık hamd olsun o yüzden geçinmek istedikten sonra geçinir insan kardeşim tabi herşey güllük gülistanlık istesende olmuyor pembe bir hayatta yaşamıyoruz kardeşim :)
herşeyyyyy paraaaa olsada bence herşey hala parayla alınamıyor ne yazık ki :)
Evet Evet At Nişanı , Evlenince İşsiz Kalırsa Boşanırsın Sen şimdiden , Dediğin Gibi ZenGin Kariyerli Koca Bul Kendine Sen , Yakma Milletin Basını :)
helal olsu hemcınslerıme tepkılerını göstermişler gayet bıcımlı şekılde.
paragözsunz mk kızlar cogunz
bir yandan haklısın kardeşim parasız lık kotu , ama bunların üstesinden beraber el ele gelebilirsiniz.. Salakça bişey yapma
Empati kur biraz sen olsan seni anlayan yanında olan bir sevgilimi isterdin yoksa issiz diye terkedenmi?
işte sırf bu gibi sebeplerden dolayı ülkemin kızı ile asla evlenmem.
yabancı kız da sana bakacak zaten :)
antalyada yaşayıp turizmci olup vergi mükellefi olduktan sonra fazlasıyla bakan oluyor merak etme.
ayrıl hiç durma insan nişanlısına destek olur hayat ona bir tekme vurmuş bir tekme de sen vur ona koymaz nasılsa
Bukadar karaktersizmizin yoksa parasi icinmi onunlaydin.
Nisanlini tanimak isterdim uyarmak icin senden once o yuzugude kalbinde olan sevgisinide senin kafana atmasi icin
Bence direkt at.
Çünkü ileride nelerin olacağı belli olmaz.
Yarın birgün adamı yarı yolda bırakabilecek bir kişiliğe sahipsin boşuna çocuğun hayatını karartma.
Bu nasıl bir düşünce tarzı, bu kadar basit mi ya nişan atmak, evlenmekten vazgeçmek. Bugün işten çıkar, yarın başka bir yerde işe başlar. Allah düşmanıma bile böyle eş adayı vermesin.
senin bu yaptığın kendi bedenini parayla satmaya benziyor adamın parası varsa evlencen yoksa hafif bir sorun olsa nişanı atacan şimdi bir hayat kadınından ne farkın kaldı
. s
https://www.capsomat.com/media/created/6mtx7e.jpg
kendi işin varsa ne önemi var. o iş bulana kadar senin paranla geçinirsiniz
AYRILMAK için mazaret üretiliyor artık yuh be size yuh..
Ya siz nasil insanlarsiniz ya. Tükürsek tükürügümüze yazık.
Adamda buldugun ozellik artik adamda mevcu değil bebek. Yapilcak belli
cidden at böyle düşünüyorsan eğer sen o adamı haketmiyorsun
Deveye diken insanı ziken yaranır ama a. k hepsi de aynı değil nasıl bir girdap bu !!
At tabiki adamın başını yakma:/
Bence de ayrıl babanın evinden bunun için mi ayrılıyorsun işe yaramaz böyleleri...
Böyle kızların Allah belasını versin ya zor gününde köstek oluyor adam kendimi istedi çıkarılmak? adama 2ci tekmeyide sen vuruyosun?
Onun parasi statusu icin mi evleniyorsun eger oyleyae yazik gercekten. İki gönül bir olunca samanlik seyran olur diye bir laf var
Sanki orta çağda krallık aileleri, düğün yaparak derebeylikleri birleştirecekler.
İş bulunur ama eş kolay bulunmaz.
sen o adamı sewmıyorsun cocuga yzk etme nısanı cocuk senın gbı para gozden kurtulsun yazık cok uzuldum adama
Kendi birakmamas sonucta cikarilmis, bence hemen vazfec cunku sen hem iyi gunde hem kotu gunde olmassın sen saxece iyi gün kadınısın
Nişanı attın diyelim, sonra iş buldu tekrar. Ne diyeceksin? İş bulduysan devam edelim mi diyeceksin? Bu nasıl soru?
Vay be demeki kagit olmayinca bu b*k olmiyooo lannn kadin kadin yok daaa dmekei yokkk kagit para olmayica nisanmi atilr hee yavsak yavsaksin ssn
Kötü gününde yanında olmayacağın hiç kimsenin iyi gününde yanında hiç olma. Keser döner sap döner gün gelir çok ağlarsın!!!
tepki göstermemek istiyorum ama göstememiz gerekiyor.
bekle iş bulana kadar evlenme.
ayrılmakta ne..
ama artık ayrıl bence çocuğa yazık
Bence nişanı at da çocuk kurtulsun senden, böyle bir mantık var mı yahu?
zaten evlenirken iyi günde kötü günde yanında olunması gerektiğini söyleyeceksin sen evlenmede bul paralı birini yaşa parası biterse ayrılmasıda kolay olur :)
at at kurtar adamı kendinden başına bela almasın adam
Bence at nişanı direk. sonra seninle evlendiği için pişman olmasın adam yazık
senin gibi insanlardan iğreniyorum pislik iğrenç kadın paragöz orspu
Sakın böyle bişey yapma tam tersi destek ol yanında ol para için evlendiğini sanmasın
Evet parasız yaşayamazsınız bu konuda hemfikiriz ama işten çıkarıldığı için nişan atmak kalitesizlik
Bence hemen at sen onu hak etmiyosun karektersizsin
Yuh artik hemen isten atildigi diye nisanmi atilir sonra mumla arasin o muhendisi
Yazık sana demek nişanlını hiç sevmiyormuşsun sadece parası ve kariyeri olduğu için onunla birliktesin... Böyle kadınlardan nefret ediyorum...
Öncelikle nişanlından yüzüğünü hemen al, sonra işten çıkarıldığı iş yerine git!!! Yeni işe alınan mühendise tak... Yola devam😜😜😜
bence nişanı atman gerek. adamın hayrına bir davranış olur bu. gelecek belalardan kısa yoldan sıyrılır.