AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
247Cevap
Senden bir halt olmaz evlenme mk. Zihniyetinize edeyim kızlar. Cinsiyetimden utandim
Kusura bakma yanlışsın ve sen bu yanlışı göremeyecek kadar körsün sen bu durumda ne kadar inkar etsende parayla evleniyorsun bir düşün ve itiraf et
Ve sen ne demelerini bekliyordun iyi yapmışsın bravo demelerini mi bekliyorsun eğer ayrılırsan ona iyilik yapmış olacaksın
Cengiz babanın bütün şarkılarından sadece bu cümleyi söylemek isterim..
Düşenin dostu olmaz derlerdi inanmazdım..
Çocuğun başını yakma. Ne kadar lazımsa gel bana ulaş istediğini veriyim. Karakter ve insanlık önemli para birer hiçtir
Seviyosan nisanlinin yaninda ol dicemde sen sevmiyosun hic durma onada zarar verme boyle dusunen birisi sevgiden bahsetmesin bu gorusun altina
Ne kadar sacmasin sen. Boyle ihanet mi olur ayip be biraz kalibinizi doldurun. bir kapi kapanir bir kapi acilir cidden sacmasiniz siz
Gayet haklisin , bukotu yorumlar neyin kafasinda? Bu siteye bile ucretli internetten giriyorlar , hepsi klavye delikanlisi , neyse baktin is bulamadi bir sebepten atarsin birkac ay daha bekle bence
bunlarla aynı havayı soluyorum ona yanarım evlenincede boşanmalımıyım dersin
At bence hiç düşünme en azından karşıdaki senin gibi düşünen birisinden kurtulmuş olur...
Mühendis is bulması kolay olur hemen atma bekle yalnış düşünme lütfen..
Adam senin seviyeni bilse kesin nişanı atardı artık nasıl büyük bir günah işlemiş ise seni bulmuş
Daha ne bekliyon adam hakettigi biriyle evlenir en azindan ayril..
soruna ve cevaplarına bakılırsa sana daha erken bu işler
Yapma böyle seyler yahu, her engelde de birakılmaz kı..
Yazik yazik boyleleri de var ne bicim insansin destek olman gerekirken köstek oluyorsun
Bir gün çok zor duruma düşersin de o seni bırakır inş.
saçmalama bekleyin olmadı ertelersiniz nişan atmak çocukça olur
Tepki toplarken Xperleri gömdün uyanık seni. Bizde 1 Xperimizi alalım varii
Aman hemen ayrı hemen çünkü başka bir iş bulamaz hemen ayril
Gerçek bir soru mu bu adamın iyi işi var diye mi nişanlandın sevdiğin için mi bu nasıl iştir ya
iş mi bitti sanki o olmazsa başkası olur bunun içinde nişan atıcaksan yaşama yani
tamamen katılıyorum sana... @elain
İs bulana kadar evlenmeyin. Para yok diye nisani atmakta ne?
ask iliskileri değil para iliskileri bunun kategorisi
nişanı atarak, ona büyük bir iyilik yapmış olursun..
Ulan sevgi sadakat olmayınca siz ne anlarsınız aşktan evlilikten. Seni tanımadan evlenmeye kalkışan o nişanlının da beyni yok..
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner bunu unutma iyi günde kötü günde yanında olman gerekiyor akıllı ol esinin kıymetini bil pişman olursun...
geçim korkusumu var sende ya da yok diyosun ama sen zengin koca arıyorsun seninde ruhun beş para etmez beybimm
Parazit yaşayan canlılara bir örnek
bence, ayrıl ve ona yalan söylemeden kıvırmadan ayrılma nedenin neyse onu söyle. senin için değil ama onun için en hayırlısı o olur...
Senin gibi bir kaltaktan kurtulmuş olur ayrıl ablacım direk
Bence hemen atmalısın o çocuğun senden kurtulması gerek
at bence ve çocuğa bir iyilik yap
bu kafada bir karıdan adama fayda gelmez
At sen nişanı. İlerde evlenince daha çok yaralarsın adamı
ınsan bırıne guvenmeye korkuyor ya surada okuduklarımdan sonra 1 kat daha artdı yazık cıdden
Destek olacagina daha fazla yaninda olacagin yere neden nisani atiyorsun
at gitsin, o nikah masasında hastalıkta sağlıkta vb şeylerde evet diyerek yalan söyleme bari
Hm sen direk gidip patronuyla evlenseydinn baksana kisinin onemi yokmus nede olsa
bazen gerçekten diyorum acaba kadın lar gerçekten seve biliyormu diye
sen resmen çocuğu işi için hayatında tutuyormuşsun bu mantık huzur getirmez asla sana
Yazık adama keşke nasıl biri olduğunu anlayabilse ve yol verse
Parayla saadet olmaz diyenler bu soruyu hatira olarak saklayin 😀
Hahah ;)
Mantik evliligyse bul bir yolunu at bu yuzden ben ask evliligi istyorum iste
Gorende patronuyla nişsnlıydın ssnar seni... evlrndiginizde patronuna mı vercen...
ulan bende mühendisim mezun olduğumdan beri 3 kere iş değiştirdim en faLa boş olduğum 2 haftadır ömür boyu işsiMi gezecek bu adam ama sen ayrık bence adamın başonı yakma
Bogaz koprusunden atla sen en. iyisi * kafa seni...
Kariyer ariyorsan çalış kazan eşşek gbi baskasinin sirtina binme
o zaman sende işle meslekle evlen adama gerek yok zaten
at atta kurtulsun adam senden. insanı kadından soğutursunuz.
Buradan erkeklere sesleniyorum çalışmayan kadın almayın arkadaş götleri kalktı bunuh gibilerin
gerçekten böyle düşünüyorsan zaten hiç devamı gelmesi o nişanlılığın.
Kapıdaki ite bir dilim ekmek vereceksin
Sana su bile verilmez
Sen yaşamayı bile haketmiyorsun keşke ölsen
O adamcağız da kurtulsa
Allahtan evlendiken sonra cikarmamislar o zamanda sen ayrilirmissin sen ona düşüncemi söyle atsın nisani
Bekle diyenlere aldırma sen at nişanı
Cehmsty ;(
Lütfen nişanlina aynen ilet bunları bir kere dürüst ol hayatta sonra at nişanı kaybol adamin hayatindan
Bu soruyu sorabiliyorsan sevmiyorsun bu kadar basit. sevdigim kisi benle evlensin gider bir adada ikimiz yasariz daha ne ister insan
Siz busunuz işte en ufak bir zorlukta yarı yolda bırakmakmıdır sizin aşkınız?
başka bir yerde iş bulabilir hem şimdi işten çıkarıldığı için üzgündür bide sen nişanı atarsın çok daha üzülür biraz bekle hemen atma nişanı
Ne karaktersizsin. Adam mühendis bugün çıkar yarn basşka işe girer. İnşallah senden ayrılır senden eş degil kapıya köpek olmaz
İşsiz adam gereksiz adam at kafasına nişanı düşene vurmak gibi bir alışkanlığımız var nedense...
Bence hemen ayrıl seni beş parasız herif de çünkü senden daha iyisine layık nisanlin