Nişanlımın birsürü kusuru var ayrılmak istiyorum haklı mıyım?

engelli olmamasına rağmen engelli raporu var askere bile gidemedi, kıyafetimi herşeyimi kısıtlıyor ne yapıyosan haber ver diyor vermeyince aşırı sinirleniyor, benden ayrılınca flört ettiğim insanları ve geçmişimi sorguluyor sürekli.
2 dk ilgisiz kalsa beni sevmiyor musun diyor, problemleri büyütüyor küçücük konuyu bile yarına taşıyor detaylı konuşmak için ama ben o an konuşup konuyu kapatma taraftarıyım.
Konuşamıyor bile daha (hastalığı yok) mesela geçen kavga ettik 3 tane sesli mesaj atmış her mesajın sonunda o yüzden seni kendinle baş başa bırakıyorum vs diyor yani cümlenin içine anlamsız kelimeler katıyor, ailesinin hayvanlarına bakıyor bu benim için sorun değil ama o kadar kişi varken onu değersiz görüp baktırıyolar. Ve bunları hep yapıyor, o yokken tiktok hesabı açmıştım bana niye haber vermedin diyor sanane vermek zorunda mıyım yani yemin ederim soğudum bi tane güzel bir şey desem üstüne 10 tane güzel şey diyor sevgisiz mi kaldı bilmiyorum. Ama emin olun size de aynı şey sürekli yapılsa bi saatten sonra soğursunuz düşünsenize sevgilinizle o an yediğiniz şeyi paylaşıyorsunuz teşekkür etse yeter dimi, ben vermeyeceğini sandım çok teşekkür ederim seni çok seviyorum falan diyor cidden soğutucu ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Hayvan konusu ailesinde birsürü insan var ona rağmen ona baktırıyorlar her konuda öyleler sanırım değer vermiyorlar yani
Güncellemeler
+1 yıl
Küçük bi sorun olunca bile onu hiç aldatmadım herşeyi yüzüme vuruyor.
Nişanlımın birsürü kusuru var ayrılmak istiyorum haklı mıyım?