AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
247Cevap
hasta ruhlu sevgiden yoksun insanlıktan çıkmış kendini paraya adamış bir kız örneği.. bence de ayrılda adamın hayatı kurtulsun!
Yazıklar olsun 2 kuruşluk karakteriniz var ya işten çıktıysa başka yere girer ama her işte hayır var diyorlar ya seni tanıyacak yakında gerçek yüzünü adam çok şanslı allah işte
Allah rızkı sadece o firmaya mı tahsis etmiş? Allah'ın rızık stoğu mu yoksa sizin sevgi stoğunuz mu tükendi? Bence sizin sevgi stoğunuz tükenmiş, ayıp...
İşten neden çıkarılmış;yeteneksiz mi sorumsuz mu zeka sorunu uyum sorunu mu var? bunlara mantıklı bir cevabın varsa kendini haklı çıkarman için bahanen de var. yalnız çok ilginç kötürüm olmuş gibi tepki vermişsin :-/
l*n ne biçim insansınız ayrılda adam kurtulsun senden paragöz bide millete fakir diyo aç gözlü fakir sensin asıl kendi paran aklın olmayınca erkekleri aracı olarak kullanıyosun evdeki kedim bile senden daha gururlu akıllı mk
Ya ne kadar gerizekalı insanlar var? Lafa gelince onun için canını bile verirsin. Evlenirken iyi günde kötü günde diye boşuna demiyorlar zaten. Eğer onu gerçekten seveydin onunla her olumsuzluğa karşı mucadele etmen gerektiğini bilirdin
destek yerine köstek oluyorsun atmalısın bence adam okumuş muhendis olmuş senle uğraşıyor ne insanlar var ya böyle düşünmen dahi..
Ben ilk sınavları kazanamadım nişanlım dedi ki olmaı ikimiz çalışırız.
2. ye kazandım neden o destek oldu.
Ulan sirf senin gibiler yuzunden zengin biriyle evlencem eger bir gun isten cikarsam yeni is bulmadan bosamasin diye.
Bence nisani at nedenini de soyle ne kadar kisiliksiz oldugunu anlar adamcagiz
sevmiyorsan hemen ayrıl bu nasıl mantıktır kardeşim sanki parası için onla evleniyordun gibisin şu an
Bence biran önce at o nişanı sebep arama. Adama yazık , biran önce kurtulsun senden :)
Bence senin evliligi ve de evlilik icin verilen sözü idrak etmeden evlenmeye kalkisman buyuk hata olmus.
Bence o adamdan ayrıl adama iyilik yapmış olursun , o adam senin gibi birini hak etmiyor, senin gibilere yabancı ülkelerdede çeşitli isimler takıyorlar
Mesela Gold digger gibi... ;)
dininiz imanınız para olmuş l*n . git direk söyle işin yok biz geçinemeyiz ben parayı duygularımın önüne koyarım de.
Senin gibi bir karaktersize gonlunu kaptıran adama sesleniom bu kaDIN SENİ SEVMİO KOV TERKET ONDAN ONCE GOZU PARANDAYMIŞ
Beyinsiz insan, adam mühendis diyorsun bugün olmasa yarın yine iş bulur. Muhendis adam açıktamı kalacak... Ama dilerim ayrılır gider bir çapulcuya düşersin...
numarası hesabı falan bir şey varsa ver de biz söyleyelim o senden ayrılsın. kafaya bak Allahım yav. az kalsın adamın başını yakacaktın bu belanın hayır tarafı da bu.
Bence * git o çocuğa iş bul sonra da ben seninle yapamayacağım de ve ayrıl. Seni hak etmiyor.
Ya da umarım çok daha iyi bir iş bulur, evlenirsiniz, ve seni güzel bir bayanla aldatır. Senin için dileyebileceğim en iyi şeyler bunlar ^.^
çok komiksin...
Bence nişanı sen değil, o bir an önce nişanı atarak senin gibi birinden kurtulması lazım.
Evlenip yuva kuracağım diye düşündüğü, hayat ortağı olacak kişinin sorduğu soruyu görse, eminim senden anında kurtulur.
oha oha yuh başka birşey demiyorum. yazık çocuğa bence. oğlanın hayalleriyle oynamadan at nişanı git zengin koca bul kendine. en destek olacağın yerde zamanda düşündüğüne bak yazıklar olsun.
Not:mühendisim çocuğun yerine kendimi koydum.
bu soruyu sorabiliyorsan at bence nişanı, yazık etme adama.
Mümkünse şu gizli üyeleleri bir banlayım abi ya, bozucam ağzımı şimdi, millet ne kadar kolay nişanlı, sözlü, eş bırakıyor ya hayret doğrusu. Bence hemen at evlenmesin senle, cocuğu sonradan bırakacağına şimdi bırak.
Bazen diyorum ki bir para için milletin altına bile yatar sizin gibiler..
O nasıl sevgi bu nasıl aşk iyi gün kötü gün diye birşey var zor durum da kalırım diyorsa ertele bu kadar mı seviyorsun ki ilk zorlukla Nisan atma diyorsun bnce de at bu iş yürümez.
ayrılmak istiyorsan herkes nedenini bilsin kendi adını çıkarmamak için adama çamur atarak ayrılma açıkça söyle.
nişanı atmak için yüz kızartıcı bir durum yüzünden işten atılmış olmalı onun dışında bir sebeple nişan atılmaz bana göre. başka iş mi yok elbet bulur
Malmisin tipinmi oyle gosteriyor? Sen ztn bu kdr basit dusundn biriyle niye nisanlandin onuda anlamdm ama para icin oldgu belli adam isten atildiysa mimlenp meslektn atilmdi ya baska yerde is bulur ne scma bir soru yaa
İyi gun kotu gun denir nikahta , kotu gunde onu yari yolsa birakiyorsan o da ilk bulduhi firsatta seni aldatir inş. Hakediyor senin gibiler
Hemen Atmalısın bence hiç vakit kaybetme, adamın başını yakmadan arkana bakmadan git zaten senin evlliliğinden hayır gelmez
Kesinlikle nisani at. Senin kadar menfaat iliskisini dusunen, aciz ve karaktersiz biri ile evlenmemeli. Yuh... Allah bizleri sizin gibilerden korusun.
mantıga bak isten cıkarılmış diye nişanımı bozcan sanki başka işyok
Sana sormam gereken o kadar soru varki keske gizli olmasaydin :/
Nisani neden atmak istiyorsun. O zaman niye nisanlandin.
Niye ayrılcaksin? Baska is bulur. Sevmek bu mu ya? İyi günde kötü günde yaninda olmicaksan bastan hata yapmissin sen. Bahanede bulmana gerek yok ayriliyorm de gitsin sevmiyosan.
Ay siz evlenmeyin ya. Adam zaten işten çıkarılmış destek olacağına nişanı atma planları kuruyorsun. İş bulana kadar evlenmezsiniz, iş bulunca evlenirsiniz.
Allahim yorumlara bak herkes lafa gelince Esip gurluyo. Kendi baslarina gelse napicaklar ne dusunecekler acaba. Zengin kiz arayan tipler ne ara fakir ama gururlunun yaninda oluverdiler. Bos laflar.
Bence nişanı at. Adam seninle evlenmeyi düşünürken "iyi günde kötü günde yanımda olacak biriyle evleneceğim" diye düşünüyordur. En azından kendini kandırmaz.
iyide mühendis çocuk illaki bulur iş bekle biraz bu ne sabırsızlık sen ona güvenip bir yola baş koyduysan devam etmelisin en kötü zamanında atarsan evlenince hasta olur maazallah hasta diye boşarsında
O kadar malsın ki isi olan birine peydahlanmaya calısıyosun
en ufak bır seyde nısanı atmalımıyım dıye soran bır bayan evlenmemelı cunku evlılıkte ıyı gunde kotu gunde hastalıkta saglıkta olayı var sen onu benımseyememıssın bence nısanı at adamı da bos seyler le ugrastırma
senin başka sorunun var geri zekalı milletin burada zamanını alma... ordan attılarsa başka yerde iş bulur kocca mühendis boşmu gezer... nişanı atsammı diyo birde sen kimsin ne snıyosun kendini 100 gr şeyle
sen o adamla niçin neden evleneceksin onu anlamadım. içten çıkarıldı diye hiç bir heryerde işe başlamıcakmı hiç çalışmayacakmı bence başka bahanelerin vardırda işi öne sürüyorsunki hiç mantıklı değil zaten.
Kızların paraya baktığına örnek işte. Burada tepki gösteren çoğu kız eminim en ufak zorlukta sorun çıkarmaya başlar ve ilişki biter. Umarım biri senin tüm bedenini sömürür, daha sonra yüzüne dahi bakmaz.
Ulan ne şanslı bir abiymiş hayatı mahvolcaktı az kalsn iyi ki çıkarılmış
Yazık çocuğa yaa bole leri bile nişanlaniyor ben anlamadım
işten atıld die yarı yolda brakıcaksan hiç evlenme evlilik oyuncak değil
haklısın düşene bir tekmede sen vurmalısın doğru söylüyorsun at nişanı bencede
Bu sevgin bumudur yani işten çıkarıldı ayrılıyım :( Hayat neden okuduğum romanlara benzemiyor :(
Biz güzellik ararken daha olayın başında karar veriyoruz bir yola başkoymayı seçtiğimiz insanları yarı yolda bırakmıyoruz!!!
evli olsaydın ne yapacaktın? nişanı at bence sen o kişiyi haketmiyorsun
bunu düşünüyorsan zaten aklında ne var bilemiyorum ama yazık adama yani.
Destek olacagina kostek oluyorsun. At su nisani da cocuk kurtulsun.
daha iyi iş bulunca da o senden kurtulur inş.
İnşallah..
çok güel beddua :D
Umarım 👍👍
Böyle bir şeyde nişanı atmayı düşünen biriyle bir ömrü geçiremez zaten garibim. Çocuğu kendinden kurtarman dileğiyle...
Ben kadınlar paragöz ve parayı gücü severler dediğimde tepki alıyorum birde :)) harbiden köpekleşmiş aç gözlü kadınlardan nefret ediyorum
Hemen atma nedenin bu olamaz.. Bilakis daha yanında olup destek vermen gereken bir süreci yaşıyor.. Bu yaptığın hiç doğru olmaz..
ALLAH düşmanıma bile senin gibi bir eş nasip etmesin ya nasıl bir ruha sahipsin aç kalsan bile sevdiğin bir adama böyle bişey yapmamalısın para olmayınca yaşayamazsın evet ama o adam 800 tl ile çalışacağı yer bile bulabilir yani aç kalmazsınız
800 lira mı, komiksin :)
Sende ne cahil cıktın be kızım nisanı atda adam sukur namazı kılsın
bu kız para meraklısı zaten
Cidden kaşardan farkın yok işin gücün para senin gibi insanlara acıyorum
Niye atıyorsun. onun rızkını Allah veriyor Elbet bir iş bulur. Böyle eşylerden Nişan Atmayı Düşünüyorsan bence hiç evlenme. bu gidişle çok daha evlenir boşanır nişanlanır ayrılırsın. . .
Fahişe görse ben bile kendimi bu kadar pazarlamıyorum der. Tövbe eder * kaşa*ı. İnşallah atmışsındır nişanı.
+1 👍
Nisanlinla sadece parasi oldugu icin evleniyorsun inkar etme
Neden sürekli bir tarafin fedekarlik yapmasini beklersiniz? Sende calisabilirsin senin paranlada gecinebilirsiniz?