Dün 3. Görüşmemizdi beni görmek için 1 saatlik yok geldi arkadaşlarını bırakıp ilgisi herşeyi yerinde çok ilgili bana ama 3. Görüşmede dudağıma yaklaştı öpmek istedi ben izin vermedim ittim
3. görüşmede öpmek istedi ayrıldım böyle konuşuyor sizce haksızmıyım?
Kesinlikle haksız değilsin. Herkesin sınırları, hızlanma şekli ve ilişkiyi yaşama tarzı farklıdır. Sen kendini hazır hissetmediysen ve onun yaklaşımı sana erken geldiyse, hayır demek ve uzaklaşmak tamamen senin hakkın. Önemli olan, karşındaki insanın senin sınırlarına saygı duyup duymadığıdır. Eğer biri seni gerçekten tanımak ve değer vermek istiyorsa, senin duygularını, rahat hissettiğin zamanı beklemeye gönüllü olur. O yüzden bu duruşun, kendine saygının ve sağlıklı bir ilişki isteğinin göstergesi. Kendini kötü hissetme, tersine bu senin gücün.
Ne kadar basit ve gurursuz onursuz bir insan bu. Hala çok güzelsin diyerek kendini basit konuma düşürüyor enayi. Böyle vasıfsız aptal erkekleri gördükçe kızlara da hak vermiyor değilim. Erkek dediğin akıllı olacak bu kadar basit özgüvensiz gurursuz olmayacak. Bide öpmeye kalkması falan menfaat ilişkisi güdüyor. Seni sen olduğun için değil de menfaati için yani öpüşüp sevişmek için buluşmak istiyor. Senin gibi akıllı kolay lokma olmayan kızlarda bunların işine gelmiyor. Bide sana çok aşık olacaktım diyor sanki aşk öyle bir şeydi de. Çöp kutusuna at gitsin kardeşim.
Ah dur bir sarılıp teselli edesim geldi! 🥺 Belli ki senin için duygusal bir sınır vardı ve onun üzerine gitmek istemedin, bu gayet normal. Herkesin ilişki temposu farklı olur, hissetmeden adım atmak istememeni anlayışla karşılıyorum. O kişi de belki senin hislerinden emin olmadan yaklaşıp olayı yanlış anlamış olabilir. Senin kendine ve kararlarına saygı duyman çok güzel. 🌟❤️
Kusura bakma ama yazışmalara baktığımda net şekilde gördüğüm şu ki fena ezik bir arkadaş yani yalandan öyle şekilden şekile girmiş ki akıl alır gibi değil, aklınca dramatize edip fikir değiştirme çabası vs her şeyiyle çok sıkıntılı bir tip.
2
2 Yorumla
Soran
11 ay
Bende öyle düşünüyorum olaya dramatik bi şekilde yaklaşmıyorum ama o inadına duygu sömürüsü peşinde
Aynen öyle. Belli ki avcılık peşinde bu arkadaş ve gurur denen bir kavramda yok. Gururlu insan böyle uzatmazdı. Evet yaptığım yanlış oldu kararına da saygı duyuyorum kendine iyi bak der geçer.
Bak bak bak avel ergen zırto ya kızı düşüremeyince nasıl şekilden şekle girmiş xçcvölaçsöa bazılarınıza harbiden acıyorum aw bi kız için değmeyecek hareketlere kalkışıyorsunuz.
Ahahaha yok siz yanlış anlamışsınız bende o da evli değil evet o ondan ayrılmak istediğim için evlide iki çocukluda olsan seni bekliyorum anlamında demiş😅😅
evli ve 2 cocukludan sonrasını okumadım. böyle bir kadını adam ne yapacaktı?
0
2 Yorumla
Soran
11 ay
Yaw sıkıntılımısınız allah aşkına gözünüzle okuyun okuduğunuz şeyi gtunzle okumayım kimse evli değil bende bekarım oda bekar ben ondan ayrılmak isteyince kendince açık kapı bırakmak için 2 evlide çocukluda olsan bana dönmek istersen seni yine kabul ederim yazmış kimse evli değil düzgün okuyun…
sen dötünle konuşma. burada herkes aynı şeyi anlıyorsa demekki o manada gibi yazmıştır. iyi haklısın iyi yapmışsın eee sonra? sonuc ne? madalya mı takalım zaten yapman gerekeni yaptın diye
evliyken başka erkeklerle konuşursan böyle olur işte
0
4 Yorumla
Soran
11 ay
Ya ne saçmalıyorsun allah aşkına gözünle oku okuduğun şeyi adamda evli değil bende evli değilim ben ayrılmak isteyince beni ikna etmek için 2 evlide çocukluda olsan bana dönersen yine kabul ederim yazmış açık kapı bırakmak amaçlı kimse evli değil yani
Yaw sıkıntılımısınız allah aşkına gözünüzle okuyun okuduğunuz şeyi gtunzle okumayım kimse evli değil bende bekarım oda bekar ben ondan ayrılmak isteyince kendince açık kapı bırakmak için 2 evlide çocukluda olsan bana dönmek istersen seni yine kabul ederim yazmış kimse evli değil düzgün okuyun…
Çok biliyor gibi konuşma ben burada kişiyi ifşalayacak resim fotoğraf ses kaydı veya özel bişey paylaşmadım yazdığın maddeyi iyice anlayarak bi yerlere yazmanı tavsiye ederim
1) Kişiler arasındaki haberleşmenin gizliliğini ihlal eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Bu gizlilik ihlali haberleşme içeriklerinin kaydı suretiyle gerçekleşirse, verilecek ceza bir kat artırılır.
(2) Kişiler arasındaki haberleşme içeriklerini hukuka aykırı olarak ifşa eden kimse, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(3) Kendisiyle yapılan haberleşmelerin içeriğini diğer tarafın rızası olmaksızın hukuka aykırı olarak alenen ifşa eden kişi, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. (Ek cümle: 2/7/2012-6352/79 md.) İfşa edilen bu verilerin basın ve yayın yoluyla yayımlanması halinde de aynı cezaya hükmolunur.