Kanka dediğim evli adam beni öptü sizce benden hoşlanıyor mu yoksa amaç sadece öpmek mi?

Merhaba aylardır tanıdığım ve sıkıntılarıma yardımcı olan bir arkadaşımla son 4 gündür hergün sürekli konuşuyoruz. şirket sahibi ve işleri yoğun olduğu halde her fırsatında beni arıyor bana mesaj atıyordu. Ben kişiliğim gereği bir erkek dahi olsa çok rahat konuşup sıcak kanlı olduğum için insanlar genelde benimle sohbet etmekten zevk alır buna yorarak yine rahat konuştum. arkadaşımız evli ve bir kızı var. Bana başlarda evliliğinin mutlu olduğunu söylesede buluştuğumuzda gülüşümün onu deli ettiğini sıcak kanlılığımdan ötürü hayatında ilk defa bir kızla bu kadar samimi olduğunu falan söylüyor. beni sürekli arkadaş olarak çok sevdiğini en yakın kanki olduğumuzu söylüyor ve gerçekten de öyleydi taa ki dün akşama kadar. işten geç çıktı ve direkt beni aldı ve yanağımdan öptü . Dudaklarıma yaklaşmaya kalkışınca müsade etmedim ama her fırsatta kaçamak olarak öpüp , öperken gülüyodu. Ellerini vücuduma değdirmedi asla sadece öptü . Hatta tişörtüm açılmış göğüslerim belli olmuş diye tişörtümü kaldırıp kapattı dikkat et dedi. Bu adam gerçekten benden hoşlanıyo gibi hissediyorum hareketlerinden beni her anlamda beğeniyor yani huylarım, fiziğim , yüzüm her anlamda. Fakat gece eve gittikten sonra yazmadı ve hala daha yazmadı sizce tek amacı beni öpmek ya da bu muydu yoksa anlık olan birşey miydi? ya da benden hoşlanıyor mudur?
Kanka dediğim evli adam beni öptü sizce benden hoşlanıyor mu yoksa amaç sadece öpmek mi?