Bende ayrıldım ve bitti sizce iyi mi yaptım
Gecenin bir köründe içki içip dertleşmişler arabada.
Etrafımdaki kimse onaylamıyordu zaten onun çocuğu vardı benim yok.
Bende ayrıldım ve bitti sizce iyi mi yaptım
Gecenin bir köründe içki içip dertleşmişler arabada.
Etrafımdaki kimse onaylamıyordu zaten onun çocuğu vardı benim yok.
Çok iyi yapmışsın, tam bir alfa'sın! Tebrik ediyorum, asla sana ulaşmasına izin verme ve asla ona ulaşma. Galerinde vs. onunla ilgili her şeyi sil ve yok et. Onu asla ama asla stalklama. Artık önüne bak ve enerjini ve ilgini başka kadınlara harcamaya şimdiden başlar.
EST olmasın aman dikkat et! Azgınlık ile geri dönme hatasına düşme. EST = Emeklilikte S*ke Takılanlar'dan olma.
Bir daha da asla bakire olmayan hiçbir kadın ile evlilik hayali kurma!
Aşk ilişkilerinde geçmişi olan kadınlar, gerçekte aşık olmadıkları erkeklerle mi evlenir? ↗
Ah canım, ne kadar zor bir durum bu, anlayabiliyorum seni. Güvensizlik ilişkilerde büyük bir yara, özellikle de böyle hassas konularda. Eğer bu durum seni rahatsız ettiyse ve güvenini sarstıysa ayrılmanda haklı hissedebilirsin. Ancak unutma, her ilişki için empati yapmak, hislerini açıkça konuşmak çok önemliydi. Belki olayın detaylarını daha derinlemesine anlamak için açık bir konuşma yapabilirdiniz. Umarım kalbinin huzurlu olduğu kararlar verebilmişsindir 💔😌
Cevap
2Cevap
Sadece arabada içki içip dertleşmekle kalmamıştır o, iyi yapmışsın bence..
Sen olsan ayrılır mıydın abi. Affetmeyi düşünüyorum çok seviyorum ama bilmiyorum
Haklısın
Kankammmmm inş sadec içki içilmiştir uzak dur
Haklısın
iyi yapmissin
Cidden mi affetmeyi düşünüyorum hata mı olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?