ՏҽӀɑʍՏ ♡
Sizce “biz neyiz” demek zorunda kalmamak, doğru insanla olduğunuzun işareti mi¿

Kirpiklerine kadar benimsin
ՏҽӀɑʍՏ ♡
Sizce “biz neyiz” demek zorunda kalmamak, doğru insanla olduğunuzun işareti mi¿

Kirpiklerine kadar benimsin
Bir kadına biz neyiz diye düşündürüyorsan, zaten bir şey değilsindir. Çünkü gerçekten seven, merakta bırakmaz. Belirsizlikle değil, sahiplenmeyle yaklaşır. Ne olduğu söylenmeyen bir ilişki, yarım kalmış bir duadır. Sevgi karmaşa değil, açıklık ister. Kadına kendini sorgulatan değil, huzur veren erkek doğrudur. Netlikten kaçan bir adam, ne seni sevmiştir ne de sana ait olmuştur. Aşk, belirsizlikle değil, yürekle yaşanır.
Helals djdj
Senin düşmüş geçmiş olsun djdjs
Sen hayırdır kızım falan, kırarım o parmaklarını jdfj
İstemiyorum seninle kumda oynamak ya kaç kere söyleyeceğim dkfks
Bunun aslında 1 tane kesin sebebi yok ki. Kadın belki yanlış sinyaller gönderiyordur. Sınır koyuyordur ister istemez erkekte demek ki bunun bende gözü yok diye düşünebilir.
Gerçekten oda flört sinyalleri yolluyorsa ( iletişim sıklığı, hediyeler, dokunma, sarılma, iltifat ya da ilgi, merak) konuları çok önemli. Hala da bir şey olmuyorsa demek ki senden o manada hoşlanmamış ve aranızda uyumun olmadığının göstergesi.
Aslında insana hisleri herşeyi anlatıyor. Yanlış da hissedebilirsin bazı şeyleri ama o mental anlamdaki mesafeyi hisseder, aşkımdan ölsem de açılamam. Bazı insanlar gerçekten çok değişikler..
Doğru, bazen kadından kaynaklı da olabiliyor.. çünkü O ne istediğini bilmiyor.
O zaman sıradakine...
O da basitlik.
O olmaz ise bir başkası olacak.. Sıradakinden kasıt o..
Tamam işte basitlik 😏 o olmazsa o, o da olmazsa öbürü tabiri caizse daldan dala. Bana göre basitlik hatta zavallıların işi, çünkü seçicilik yok.
Hoşlandığın ile oluyorsun zaten. Onu seçiyor, oda seni istiyorsa oluyor. Olmuyorsa bir başka hoşlandığın kişi karşına çıkıyor, onu seçiyorsun oluyor oluyor ya da olmuyor bu işler böyle.. Pat diye olmuyor tabi bunlar, zamanla..
İnsanların birçok kişiden hoşlanabilme potansiyeli var ama soruda ele aldığım soru bir tık ilerisi oluyor yoksa o soruyu sormak zaten yersiz.
Bir tık ilerisine görede cevapladım. Olmazsa olmaz zorlamaya gerek yok. Nasip bu değilmiş demek.
Tamam biz seninle niye hiç anlaşamıyoruz ya jddj yorumladın ok ama ben de kendimce yorumumu katıp, bana göre basitlik olduğunu söyledim djfj
Mantıksız geliyor da bana ondan. Yoksa öyle bir inatlaşma derdim yok. Teşekkürler :)
Ben teşekkürler 💁🏼♀️
Doğru erkek, bir kadına ‘biz neyiz?’ diye düşündürmez; çünkü daha başından ne istediğini ve karşısındakine ne hissettirdiğini açıkça gösterir.
Bir kadın o soruyu kendine soruyorsa ya adam yeterince net değildir, ya da kadına karşı dürüst değildir.
Bir kadını belirsizlikte bırakmak, onun kalbini yormaktır.
Bence doğru erkek; ister sevgili olsun ister dost, karşısındakine huzur verir.
‘Biz neyiz?’ dedirtmeyen, hissettiren, net olan adam doğrudur.
Yes doğrudur
Thanks..
Bir erkek, biz neyiz diye düşündürtüyorsa o doğru erkek değildir. Ondan ideal bir sevgili olmaz. Doğru erkek zaten kadını o kadar mutlu eder ki, kadın böyle bir soruyu aklının ucundan bile geçirmez. Bu soruyu düşündüren adamın ne kendine ne de sevgisine güveni vardır. Ne mutlu edebilir ne de gerçek bir aşk yaşatabilir.
Erkek olmak başka, adam olmak başkadır.🌸
Aynen öyle bebişim 🌸
Bazen “biz neyiz?” sorusuna ihtiyaç duymamak, karşılıklı uyumun ve net iletişimin bir göstergesi. Eğer o kişi, hislerini davranışlarıyla ve sözleriyle açıkça gösteriyorsa, kadın da bu güvenli alanda şüpheye gerek duymuyorsa, bu kesinlikle doğru bir işaret. Ama unutma, her ilişkinin netlik ihtiyacı farklıdır; kimisi daha fazlasını dilemek isteyebilir. Kalbini dinle, hissettiklerin yolu gösterir. 💫❤️
Cevap
49Cevap
Net erkek her daim doğru erkektir hele bu devirde bulunduğu an sıkıca kavranması gereklidir
Kesinlikle aşkım
Evet prensesim az seni stalk edelim şimdi uyumadan 🤣
Peşimi bıraktın sandım 🥹
Mümkün değil öyle bir şey dün gece hemen çıkmam gerekti sadece merak etme burdayım 🙃😘
Kaybolma bebeğim 💋
Bu aralar az geliyorum kaçırma beni geldiğimde 🥰
Kaçıyorsun benden gibime geliyor
Olur mu öyle şey aslaa
Söz istedim ya, ondan djdj
Soruya gerek kalmaması lazım hemen gelişir zaten
Merhaba,
Tersi doğru erkektir! 😅
En azından tersini tercih ediyorlar! 😅
Adam gibi adamdır, nettir. Uğraştırmaz
Erkeğin kadına "Biz neyiz?" sorusu sorduğun da güvenilir erkek olmadığını buradan belirtmek isterim. Çünkü insan sevdiği kadına bu tarz sorular sormaz, erkeğe yakıştırmıyorum. Kendini bilen erkek her zaman kadınını mutlu etmek için elinden geldiği kadar sever, öper..
Soru o değildi 😅
Bana göre bir erkeğin kadını "Şimdi biz neyiz?" diye düşündürmemesi, sağlıklı ve şeffaf bir ilişkinin önemli bir göstergesi olabilir. Ancak bir erkeğin "doğru erkek" olup olmadığını belirleyen tek kriter bu değildir; güven, saygı, sevgi, ortak değerler ve uyum gibi başka birçok faktör de önemlidir.😇
İlişkiler taktik malzemesi haline gelmiş durumda. En basiti iki dakika YouTube da geliyorum kadınlara ayri taktik erkeklere ayri taktik veriliyor. Her şey bu kadar stratejik hale gelmisken insanlar gerçekten doğru veya gerçek bir şey bulduklarinda inanamaz hale geliyorlar veya kullanilacaklarini düşünüyorlar. Elbette normali iki insanin guvende hissetmesidir ilişkide. Diğer türlü toksik bir ilişki içinde debelenip durursun.
Nereden baktığına bağlı aslında. Abuk subuk davranıp biz neyiz ki bununla diye sorgulatıyorsa ideal değil demektir. Ancak güzel bir tanışıklık sonrası bir yola girmek gerekir gibi düşündürüyorsa da ideal olma ihtimali var.
Mantıklı
Şimdi şöyle bunu düşündürmeyen erkek doğru kişi olabilir ama güven önemli bakalım biz güveniyomuyuz güvenilcek bişey yapmadıkları için onu düşündürüp düşündürmemesi pekte önemli değil yine sinirlendim 😂
Ama güvendiğimiz için sorma gereği duymayacağız ya işte
Sonra hayatına giren başka biri dağılan ve kaybolan güven duygunu toparlar 😏
☺️👌
Bu soruyu soruyor olman aranızdaki ilişkiye bir kimlik tanımlayamadığınızın göstergesi. Doğru insanmi bılmıyorum ama doğru yolda değilsiniz acilen konuşup işleri yoluna koyup aranızdaki ilişkiye bir isim verın
Tomom
Doğru erkek midir bilmem ama, en azından kadını kendi kendine iç muhasebeye sokmayan biri. Psikolog masrafı çıkarmıyor, o da bir tasarruf sonuçta :D
Cebe dost sevgili dkfks
İki cebe neyi sığmayacak ksfjs ay tövbe
He para desteleri tabii ben de öyle anlamıştım skfjks
guzel soru olmus. gunun sorusu olmaya aday.
dusundurmeyenin dogru erkek olma garantisi olmayabilir ama dusundurenin dogru erkek olmadigi garantidir bence.
Teşekkür ederim☆
Şimdi biz neyiz diye düşündürtmemeli. Biz sevgiliyiz diye düşündürtmeli. Birbirimizi gördüğümüzde havaya kalpler yükselmeli 😂
Tabii mesele düşündürtmeyecek kadar net olmalı 😅
olmak* of of
Bakmadığımda da görmeliyim, var mı arttıran djfıs
Çok mantıklı ya 🫠😅
Öylesi boş adamdır. Bişey olmaz ondan. Doğada kendi haline birakacaksın gidecek 😄 musmutluuu pazarlarrrr bu arada 🍓😄
Sana da musmutlu pazarlar canım 🎈
🌸🌸🌸🌸
Ooo burjuva nasılsın?🤣
Biz neyiz diye düşünmesi normal bir şey değil
Önce kendi düşüncesini sorgulamalı🤪🤪🤪
İyiyim sen nassın djdj
Bomba gibiyim burjuva seni gördüğüme sevindim 🤣
Tatile gidip geldim hâlâ burada insanlar var eviniz barkınız yokmudur efendim🤪🤣
Ben de gittim geldim ne işler hallettim, bir elinde on marifet yoksa eğer o senin problemin djfks
Siz burjuvalar on parmağınızda on marifet oluyor efenim🤣
Hatta marifetname’yi erzurumlu İbrahim Hakkı siz burjuvalar için yazmıştır🤪🤣
Biz fukaralar ne yapalım 10 parmağımızda bir marifet oda kel başımızı kaşımak🤣🤣
Kesinlikle ne istediğini bilen doğru net erkektir tam tersi biriyle olmak zaman kaybı şekerim
Öyle tatlım 🌸
🌸☕
Soruyu tam olarak anlayamadım biraz açarmısınız lütfen 🤔
Gayet anlaşılır
Tm yine anlamadım ama teşekkürler
O zaman anladığım kadarına şu yorumu yapayım
Biriyle çıkıyorsunuz ve güzel vakit geçiriyosunuz
* rüyalarda güzeldir
Rüyadan uyanırsınız ve buda neydi dersiniz?
Ve yaşadığınız ilişkinin bi akıbeti olmalı?
Yani sonucu olmalı
Nereye gidiyor bu araba değil mi 🤔
Aynen öyle, anlamışsın
Yaaaa hani bana alkış 🤔 ?
İşine gelirse sevgili işine gelmezse arkadaşız kelimesi duyar gibiyim
Aynen sjdj
Benimle çıkar mısın" desin iş tamam yani😅😅
Onu da kaldırmışlar djdj
Aynen işte o varken her şey tamdı, kaldırıldı kimse neyiz bilmiyor😅
Herkes herkesin her şeyi dkfks
Aynen,
Kafanda soru işareti olmadan ben mutluyum diyebildiğin zaman doğru insanlasın demektir
Yes be
İkilemde bırakan kim olursa olsun doğru kişi değildir.
Çok doğru
Bir kadın eğer bir adama bu soruyu soruyorsa zaten yanlış adamda Aşkı arıyordur.
Dimi, aynen
Sormaya gerek yok bence ayırt edilir ne olup olmadıgı
Sordum demek ki gerek var 🙄
Ben sormam djsjs iyi biliyorsun beni 😂
Ben kendi adıma sormadım kanka bozuntusu
Kankan değilim senin çocuk
Benim yeni kankam da yok, arkadaşlarım var hacıt
Evet uzun zamandır tanışıkız 🙄
Amca oğlu olmaya niyeti yoksa fazla da düşünmesin 😏🤣
Vardı ya öyle bir şey, flörteşelim ama sevgili olmayalım ama sevgili de yapmayalım djfj
Çay içelim mesela seninle, sen bana içir ben sana ama sevgili olmayalım sjsj
Çay dökerim kafandan aşağıya mesela djjf
O da bir sevgi göstergesi demi sjjs kafamdan aşağı süzülen çaydan içer miydin 🤣🤣
Ya ıyyy iğrenç ama ya of
Dökmeden düşünseydin, şarap olsa bu kadar düşünmezdin. Alt tabaka içeceği çay olunca iğrenç de hemen ego 🤪🤣
Bla bla bla 😒 hep uzaktasın diye boş yapabiliyorsun yoksa çay banyosu yapıyordun şu an
Hay gözünü seveyim ya sayende kirden pastan arındık sjhshs
Haşlarım seni 😅
Alev alev mi shhshshs
O kızartma olur 🙄
Tamam sana bi şarkı atim barışalım beni yakmaktan vazgeç sjhshs
At bakayım
https://youtu.be/W1w_wWv9utw
Başka idi de şimdi bunu dinliyorum sjsjs
Bazen kızlarda erkeklere bunu hissettiriyor bence bu soru varsa sorun da vardır.
Pardon? Erkekler net olsa, kadınlar öyle hissettirmez
Vaaar işte var!
Doğru erkekliğin bir maddesi tamamlanmış kalmış 182738283 madde🤣
@ElifTunaa bacım aradığın şey ben de yok
😂😂
İlk önce ailesiyle tanıştıran, karşı tarafın ailesiyle tanışma niyetini dile getiren. Yormadan, yorulmadan ilişkiyi devam ettirip ciddi adımlar atan kadın ya da erkek doğru kişidir.
Kadınların nezdinde yanlış olan birtakım düşüncelerin doğruluğunda ısrar eden erkek yanlış erkektir …
Şimdi biz neyiz düşüncesine kapılmakta s*çma ve yanlıştır zaten başlı başına
Hayır, değildir. Aksine, soru işaretleriyle bırakıp, üstelik bir de acılar eşliğinde kahırlara sebebiyet verirse, o zaman doğru erkektir.
Değildir
Eğer sonradan sapıtmaz ise doğru yolda giden bir erkek denebilir. Ama yine de dikkatli davranmakta fayda var.
Doğru adam seni olduğun gibi seven, rahat olduğun, kuşku duymadığın, seni destekleyen, omuz olan, sana saygı duyandır.
Bunun kadını erkeği yok ki? Şimdiki ilişkiler bir tuhaf. İki taraf da bu bilinmezliğe düşebiliyor.
Net olmak lazım severim ama karşı taraf sever mi
Netliğe düşmeyecek insan var mı ya
Öyle mi dersin
Kulağa güzel geliyor ama
Uygulaması da güzeldir fkfk
Pek uygulayabilecek misin? Net bir adım atıldığında, fazla net gelmesin sonra sana
Bana mı?
Mesela sana atıldığında
Netlik iyidir.
Ne kadar iyidir
Bayağı iyidir, artıdır haneye yazılır
Yaz ozmaan sjsjsj
Oha biz genel konuşmuyor muyuz
Kavramsal konuşuyoruz ama konuştuğumuz uygulamamız gerekit
Bir erkek, bir kadına bu soruyu sorduruyor ise, ilişkinin adı konmamıştır. Hayatıma girecek kadına bu soruyu sordurmadan somut bir şekilde adımımı atar ve ilişkinin başlamasını sağlarım.
Yani sadece bundan anlaşılmaz doğru olunduğu 😅
Anlaşılır
O kişi nettir, ne istediğini bilir. Ve kesinlikle doğru erkektir eğer iki taraf anlaşırsa.
Su akar yolunu bulur caney kasan adamdan olmaz
Düşündüren erkek daha doğrudur düşündürmeyen erkek yanlıştır diyemeyiz yinede 😀
Düşündürmeyen erkek adamdır djfj
djfjsj olsundu
Onun için ben düzelttim zaten djdj
Ricalar efenim
Netlik önemli. Belirsizlik istemem ben beni istiyorsa istiyorum seni kadın! Diyecek.
sizin netlerinizle bizim netlerimiz her zaman çatışır 😉 öte taraftan bir tane doğru vardır
Şüpheleri ortadan kaldırmış abla daha ne yapsın geldi aklıma
Herkesin doğrusu kendine göredir bence. Zaten bu soruyu sormak mantıksız durumdur.
valla kadınların çoğu ne istediğini bilmez o yüzden bunu nerdeyse her erkek düşünür
Çok hızlı yürüyen bir organizma da olabilir. Erkeğin her daim ağırdan adım atması eftaldir.
Hayır doğru erkek direkt biz iki beden bir ruh olduk diye düşündürmeli...
Şu çıkma teklifi kaldırılmasaydı bu tarz şeylere gerek kalmazdı
Seni dengesizlikler için savurmayan kişi doğru kişidir
Evet doğrudur.. aksin taktirde kendilerini antik Mısır sultanı falan sanıyorlar
Bir kadın ve bir erkek arkadaş olabilir iki tarafta sınırlarını anlattığı ölçüde. Gerisi ilişkinin seyrine bağlı
Aha en zor yerden sordun. Ben kaçar.
Kaçmana izin veremeyiz jdjd
İkiniz de beni rahat bırakın sosyetik hanım 🤣
Bırakamayız üç kişiyiz bu arada djjd
E madem tatile gidek birlikte hesapları bölüşürüz
Olmaz sorumuza cevap arıyoruz jddj
Kalıbına tüküresim gelir.
Sordurtursa dimiii
Kesinlikle
Adamın hasıdır
Aynen ya 😏
Keşke doğruluk bir cümleyle ölçülse 😅
En azından kocaman bir pay, belirsizlik içinde bırakmıyor
Doğru da olsa biz sorumuzu sorarız😂
Niye soruyoruz djfj
Beni seviyor musun? diye sormakla aynı şey seviyor ki beraberiz😂 tekrar tekrar duymak hoşumuza gidiyor herhalde
Hayda ben hiç sormadım sjfjs sorayım bir dahaki sefere
Sormadan olurmu😂 bugün sorduysan yarın yine sorcan her günün sorusu kendine 😂
Not alıyorum bir saniye canım djdjs
Sen benim kadınımsın diyen her zaman öndedir
Aynen
ilkokul soruları.
evet, ben çok sordurdum.. merak ettiklerin varsa gel, kursuma katıl.
Olmayabiliyor knk bazıları rol yapıyor
Evet taktik yapan varmış
Evet doğru erkektir
Çıkma teklifi geri gelsin
hic dusunmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?