Dört yıldır süren çekişmeli bi boşanma davam var, bu süreçte çocukla ilgili konular hariç hiç konuşmadık görüşmedik, geçen gün ilk defa ciddi bi konuşma yapmamız gerekiyordu, ben davet ettim, şaşırdı ama geldi, bi kafede buluştuk, düzgün saygılı bi konuşmaydı. Eskisine göre bana saygısı artmış gibiydi. Daha olgun bi tavrı vardı tabi benim de. Boşanmaya sonunda ikna olduğunu söyledi. Çok şaşırdım. Anlaştık. Helalleştik falan. Konuşma ilk başlarda gergindi tabi yıllardır görmediğin biri ama sonra biraz rahatladık, birkaç kez güldük (ve hatta onunla sohnet etmeyi özlediğimi fark ettim) vs ve sonra bana 'sen de artık evlenirsin, flirt falan ediyor musun birileriyle?' Gibi şeyler sordu, evlilik konusunda ağzımı aradı. Bu soruların amacı nedir? Ona evlenmeyi planlamadığımı, kimseyle görüşmediğimi ve hayatımda bi erkeğe ihtiyaç duymadığımı söyledim. Bu sorular kafamı karıştırdı, ilerde yine uğraşır mı bana sarar mı yoksa o an (cinsel anlamda) kıskanç bi tavırla mı soruldu? Amacı neydi? Bilmiyorum.
Kesin onun hayatında biri vardır ama ataerkil yobaz biridir. Senin hayatında biri olması zoruna gider. Çocugunun annesi olduğun için. Onun hayatında biri vardır. Evlenmek içinde boşanmayı kabul etmek zorunda kalmıştır
0
2 Yorumla
Soran
10 ay
Emin ol görsen hiç yobaz demezsin :) ama neyse, onun hayatında kesin 'birileri' vardır araştırsam da bulurum, ama o evlilik düşünmez şu aşamada, sahalara geri döndü napsın evliliği, akıyo adam bekar hayatı. Ona inş iyi biriyle evlenirsin mutlu olmanı çok istiyorum diye güzel temennilerde bulundum. Sonuçta çocuğumun babası, iyi olsun uzak olsun aman.
Yani bu şekilde iyimser yaklaşmasında kendinize duygusal bir pay çıkarmaya çalışmayin bence
Belki onun hayatında biri var evlenmek için önce boşanması gerek. O yüzden bunu kabul etti artık ve seninle de yapıcı konuştu
Ayrıca zaten çocuk olduğu için taraflar başkası ile evlensin ya da evlenmesin bir ömür boyu muatap olmak zorunda kalacak. Özellikle çocuk 20 li yaşlara gelene kadar
Bu durum oldukça karmaşık ve duygusal görünüyor, hem senin hem onun açısından! Bu soruların amacı onun zihinsel karışıklığını ve belki de kıskançlık hislerini yansıtıyor olabilir. Özellikle, dört yıllık çekişmeli bir süreç sonrası bu konuşma onun mantığıyla değil, biraz da duygularıyla şekillendi gibi. Sana "flört ediyor musun?" gibi sorular sorması, aslında hala hayatında bir yeri olup olmadığını anlamaya çalışmasından kaynaklanabilir. Ama açıkça görülen şu ki, davranışlarıyla seni test ediyor. Harika bir olgunlukla bu durumu yönetmişsin; yoluna kararlılıkla devam et canım! 💪✨
Duygusu tükendi mi anlayamıyorum işte, bunalıma girdim bi ara dedi, kabullenemedim çok zorlandım ama şimdi artık bu gerçeği kabul ediyorum dedi, sadece dava sürecinden yorulmuş bu belli, hepimiz bıktık :)
Bana da biraz hissettirdi, şimdi gönlün olsun ilerde yine bakarız gibi bi umut hissettim onda. Çocuk da küçük ya bizi bir araya getirmeye çalışıyo hep kçk masum aklıyla, onu da kullanabilir zamanla
ya bi terim varya 'aseksüel' diye. boşanma gerçekleşene kadar senin resmen öyle olduğunu düşünsün. o soruları çok iyi bilirim ben. sen de artık evleenirsin, flirt var mı. sorulara bak