Eski eşim beni hala istiyor mu?

Dört yıldır süren çekişmeli bi boşanma davam var, bu süreçte çocukla ilgili konular hariç hiç konuşmadık görüşmedik, geçen gün ilk defa ciddi bi konuşma yapmamız gerekiyordu, ben davet ettim, şaşırdı ama geldi, bi kafede buluştuk, düzgün saygılı bi konuşmaydı. Eskisine göre bana saygısı artmış gibiydi. Daha olgun bi tavrı vardı tabi benim de. Boşanmaya sonunda ikna olduğunu söyledi. Çok şaşırdım. Anlaştık. Helalleştik falan. Konuşma ilk başlarda gergindi tabi yıllardır görmediğin biri ama sonra biraz rahatladık, birkaç kez güldük (ve hatta onunla sohnet etmeyi özlediğimi fark ettim) vs ve sonra bana 'sen de artık evlenirsin, flirt falan ediyor musun birileriyle?' Gibi şeyler sordu, evlilik konusunda ağzımı aradı. Bu soruların amacı nedir? Ona evlenmeyi planlamadığımı, kimseyle görüşmediğimi ve hayatımda bi erkeğe ihtiyaç duymadığımı söyledim. Bu sorular kafamı karıştırdı, ilerde yine uğraşır mı bana sarar mı yoksa o an (cinsel anlamda) kıskanç bi tavırla mı soruldu? Amacı neydi? Bilmiyorum.