Sevgili canlar 26 yaşında bir kadınım eşimle 20 yaşında tanıştım aşık olduk birbirimize o 26ydı evli 2 çocugu vardı eşiyle mutsuzdu biz 5 yıl boyunca görüştük sonra eşiyle boşandılar 1 yıl sonra biz evlendik daha 2 ay olmadı eşim eski eşi hastalandımı ya da başka bir nedenden sürekli yanına gidiyor arıyor mesaj yazıyor eski eşi arayıp sormuyor eşim böyle acaba beni artık sevmiyor mu😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu neyin nesi, neyin kafası? Olmaz, olamaz.Çocuklar hariç hiç bir şey jiç bir sebep eşinizin onun yanına gitmesini gerektirmez. Madem hala seviyor önemsiyor, ciddiye alıyor ise neden boşandı, neden vazgeçti neden senin ile evlendi? Synı şeyi sen yapsaydın kabul edermiydi? Ve bu nedir Allah aşkına? Şimdi de o benim yuvamı yıktı ben de onun yuvasını yıkıp, intikam alacağım mı deyip düştü eski eşinin peşine? Ve ne kadar basit ve onursuz bir kadınmış ki kendini aldatan, boşayan, başkasıyla evlenip tüm umutları kaldırıp çöpe atan birinden hala ne umuyor, ne bekliyor? Evet hanfendi buna ne göz yumun ne izin verin, ne de müsade edin. Belli ki bir şeyler dönüyor, kimse canım değil.
44 Yorumla- +1 yıl
Ve evli,2 çocuklu birini seçmeden önce bir anne baba olarak çocuklar için zaman zaman görüşme, tartışma hakları olduğunu da unutmamalısınız. Bu konuşmalar da gerekli hallerde sen de bulun, sen de bil meselenin ne olduğunu.
Soran+1 yılEski eşi görüşmek istemiyor diye biliyorum benim eşim sürekli peşinde beni üzen bu kadın nereye gitmiş kimle gitmiş sevgilisi var mı
Soran+1 yılAraştırıyor sürekli kadının neler yaptıgını
- +1 yıl
Anladım. Demek ki hala kıskanıyor, başkasıyla okmasını istemiyor. Konu ne olursa olsun dediklerim ortada. Çocuklarla ilgili meselelerin dışında ne varsa kocanı ilgilendirmez bu saatten sonra Takıntı yapmış, hala benim dediğim olacak, seni kimseye yaretmem demiş ise ve ısrarla takip ediyor, inatla uğraşıyorsa bunun sonu hiç iyi değil. Bu nasıl bir insan ki hala içinde bulunduğu şartların farkın da değil. Yahu boşanmış, seçimini yapmış, yeni bir hayat kurmuşsun. Baksana işine, değil mi? Evet hanfendi, nasıl böyle biri ile evlenip, başınızı yaktınız siz?
En İyi Cevaplar
günaydın hayırlı sabahlar. Sevmekle ilgili alakalı değil ki zaten sevmiyor seven eskiyi aklına getirmez sadece günü geldikçe çocuklar için yan yana kısa süreliğine görüşürüz normal insanlar gibi
Lakin sende aklı gönlü olaydı eğer ki
Eşiyle birlikte değil her zaman seninle ilgili alakalı olur sevgisiyle yakın olurdu
Sen ayrılıp evlilik yapsan eski eşinle neden görüşürsün yeni eşinle bu kadar yakın olmazsın acaba10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenden önce onunla evliydi ve onunla halen bir alışkanlık hali var bu alışkanlık Halide maalesef devam edecek dünkü çocukları var görüşmek zorundalar iletişim kurmak zorundalar Ayrıca bu evliliğin bitmesinde ki en büyük etken sen olduğun için maalesef burada her zaman ikinci planda kalacaksın
24 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi ikinci plan benimle neden evlendi peki
Cevap sahibi+1 yılNedenmi..
Sence nedeni belli degilmi
Hazir elinin altinda
Birde bosanmis iki cocuklu adami hangi kadin kabul eder.
Sen daha once evlilik yaptinmi. Bakire degilmiydin
Soran+1 yılEvlilik yapmadım daha önce ilk eşim benim
Cevap sahibi+1 yılTamam istee...
Bu sartlar altinda baskasi bu adami kabul etmezdi... Sen kabul ettin.. Yani neden ben diye cok dusunme. Birde yuva yikan kadin oldun gozlerinde
Bir taraf açısından halledilebilir sorunları olan bir evliliğin boşluğundan yararlanmışsın ki halledebilceğini düşünen tarafın hangisi olduğunu çözmek çok zor olmasa gerek şu an eski eşi hâlâ istiyor mudur bilemem ama eşim eski eşini hâlâ seviyo belli ki sevmese ilgilenmez
21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
96Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen bunu bile bile hala ilişki mi sürdürüyorsun?
11 Yorumla- +1 yıl
Niye surdurmesin alıskın zaten baskalariyla olan baskalarina ait bir adamla olmaya bunlara bir sey olmaz etkilenmezler
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşini seninle aldatan kişiden ne bekliyordun? Sadık kalmasını mı? Zaten aldatmış eeee sen hiç düşünemedin mi? Ya bu kişi karısını aldattı beni aldatmayacağı ne malum diye. Akıllı olan birisi evli birisi ile bir şey yapmaz ve düşünür. Aldatılma sırası sen de hadi geçmiş olsun. Allah'ın sopası yok işte. Hakediyor senin gibiler her şeyi hem de. Zerrenize acımıyorum. Bir şeyi yaparken bir kere değil, bin defa düşünün. Bunu yapar isem ne olur diye düşünün ve adımlarınızı ona göre atın.
191 Yorumla
+1 yılBunu evli bir adamla zamanında ilişki yaşamadan önce düşünecektin. Adam evliliğinde mutsuz olsa dahi, gelipte o mutluğu sende arayacak kadar aptal olmayacaktı. Sende adamın evli olduğunu bildiğin halde onunla beraberlik yaşamayacaktın. O adamın gözünde sen bir hiçsindir. Aklı halen eski eşindedir.
116 Yorumla
Soran+1 yılEski eşi ögrenince boşanmak istedi eşimde bitiyor biz kavuşacağız dedi mutsuz bir evlilikti yani
- +1 yıl
mutsuz bir evlilikse neden eşi öğrenince boşanma kararı alındı peki öğrenmeden önce alamaz mıydı bu kararı yok çocuk için falan da deme yani çocuğunu düşünse zaten yuvasını dağıtmazdı.
Soran+1 yıl@ahsenhazan boşanma kararını eski eşi aldı eşim çocuklar var diye istemedi
- +1 yıl
işte buyrun dediğim hayli hayli doğru. çocuk mocuk hikaye söylüyorum ben sana asıl konu çocuk olsa onların hatrına bunu yapmazdı zaten seninle aldatmazdı hadi mutsuz diyelim senin şu an ki eşin hiç aldatmaya girmez direkt boşanırdı
Soran+1 yıl@ahsenhazan yani mutluydu beni kullandı mı
- +1 yıl
aynen öyle diyorum kanka mutsuz adam aldatma gibi durumlara girmez direkt boşanma davasıyla bitirir evliliği zaten ama rahatım bozulmasın bir elim yağda bir elim balda olsun diyen erkek zaten aldatana ve boşanmayan erkektir 5 yıl diyorsun dile kolay 5 yıl çocuk bahane eğer çocukları için olsa eşini boşanmamaya ikna ederdi seni de hayatından çıkarır eşiyle tekrar denerdi eşi öğrenince boşanmış diyorsun zaten eşi öğrenmese seni daha ayakta uyuturdu o. ben o yüzden mutsuz olduğuna inanmıyorum hem eşiyle tatmin olmuş hem seninle.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılİkinci kadın olmayi kabul edenin hazin sonu. Adami evliyim dediği halde nasıl olsa bosanır diye bekleyip koynuna girersen yıllarca Allah'in adaleti illa tecelli edecektir, iyi olmuş şimdi otur kahrol... seninle niye evlendi o zaman diye sormuşsun, çünkü erkek bu, neden fırsatı kaçırsın, nasıl olsa arkasını toplayacak birine de ihtiyaç var yatağına girecek de...
100 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yanlış anlamayın ama eşini aldatmış bir insanla ilişki kurarken aynı kişinin bir gün sizi de aldabileceğini düşünemediniz mi? Kadın erkek farketmez, bugün eşini sizinle aldatan yarında sizi başkasıyla aldatabilir sonuçta. Böyle bir ilişkiye başlarken bunların olabileceğini göze almanız gerekirdi hanımefendi.
50 YorumlaSenin için 2 çocuğunun annesinden vazgeçen, başkası içinde senden vazgeçer. Allah’ım yardımcısı olsun o kadının. Benim babam 3 kardeşimle beni ortada bırakıp gitti annemde yetemedi bize, çok küçük yaşlardan beri kendim ayakta durmaya çalışıyorum. Yuva yıkanın yuvası olmaz biraz vicdanlı ol be kadın. Hadi Allah’ın adaletinden korkmuyorsun, karmadanda mı korkmuyorsun?
62 Yorumla- +1 yıl
Allah yardımcıniz olsun cok güçlü bir kadinsın sen icimden geldi söylemek istedim
- Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim seni yargılamak için söylemiyorum ama o zamanlar sen körpecik bir genç kız olarak onun ilgi odağı olmuşsun. Evliliklerin yüzde sekseni bir süre sonra özellikle erkek için sıkıcı gelir ve yeni heyecanlar, partnerler arar erkek.
Yasak olan her şey gibi yasak aşkta çok çekici ve büyülüdür. Ama çoğu zaman da hüsranla biter.
Atalarımız boşuna dememiş, yuva yıkanın yuvası olmaz diye..20 Yorumla
+1 yılSeni sevmese eşinden boşanmazdı. Ama şöyle bir durumda var demekki hala eşin eski eşine karşı kendini sorumlu hissediyor. Muhtemelen senden de vazgeçemedi. Şimdi ona karşı vicdanını rahatlatıyor olabilir
30 Yorumla
+1 yılHayatı boyunca seninle olan ilişkisinden dolayı ona karşı suçluluk hissedecek ve her zaman her durumda vicdan azabı onun yanına gitmesini sağlayacak. Şu an evli olabilirsiniz ancak sen onun için hala bir metressin.
61 Yorumla
Soran+1 yılÖyle oldugunu sanmıyorum istedigim gibi ev tuttuk istedigim gibi eşyalar aldık ne istersen dedi hep
Gizli Üye(30-35)+1 yılDerdim asla kinamak eleştirmek degil ama daha bunlar iyi günlerin yüzsüz gibi soruyorsun bi de belkide yuvalarinin bitmesine en büyük sebep sensin.2 cocugunun annesine ihanet eden sana neden etmesin farkin nedir? Haram yolda mutluluk arayan mutsuz olur beter ol inşallah.
40 Yorumla
+1 yılBöyle bir durumda sevgiden bahsedilir mi otur bi kendin düşün bakalım
30 Yorumla
+1 yılKusura bakmayın ama ettiğinizi bulmuşsunuz. Yuva yıkanın yuvası olmaz diye boşuna dememişler. İki çocuklu birinin sizinle görüşmesi baştan sizi şüphelendirmeliydi zaten. Sadık olmadığını ta o zamandan anlardınız. Başkasına yapan size de yapar.
50 YorumlaBelki çocuklarının annesi diye ona yardım etmek istiyordur hemen kötü düşünme sen yine de rahatsız olduğunu söyle ki eşin eski karısıyla ilgilenmesin bu kadar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 yıl boyunca nasıl anlamamış kadın yazık, 2 çocukları var anne ve baba onlar görüşmeleri doğal. Bir erkeğin yapması gereken bu zaten şanslısın bu konu da birde yuva yıkanın yuvası olmuyor kankim. Karma diye bişi var
60 YorumlaSenden sıkıldığı için eskiye gidiyor kafası. Eşini senin için terk eden biri seni de bir başkası için terk eder. Henüz terk etmemiş olsa da senden ayrılıp eski eşine dönmesi ya da bir başkasına gitmesi an meselesi.
01 Yorumla
Soran+1 yılEskiye dönemez eski eşi affetmez asla gururlu bi kadın gibi
+1 yılYuva yıkanın yuvası olmamış millet. İşte örnek size. Herkes aklını başına alsın. Dünya kurumadı, gidin bekar birini bulun.
40 YorumlaEski eşinin iki çocuğu var ve ilgilenmek zorunda. Kadının ahını aldığınız yetmiyor bir de burada şikayet ediyorsun. Acımıyorum hicbirinize de
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEski eşini özledi belkide... nede olsa çocuklarının annesi.. çocuklu birine bu kızlar neden bakar ki.
211 Yorumla
Soran+1 yılSevdim aşık oldum oda eşini sevse benimle görüşürmüydü eski eşini seviyor olabilir mi sosyal medyadan takip etmeye çalışıyor sahte profillerden
- +1 yıl
Eski eşini sevmese ondan iki çocuk yapmazdı.. seninle tanışınca eşinden soğudu senin yüzünden belkide ayrıldılar.. burada tek suçlu sen değilsin onunda karaktersizliği tabiki var ama senden alacağını aldı sıkıldı eski eşini özledi demekki.
Soran+1 yılBeni bırakıp eski eşine döner mi
Soran+1 yılBenimle görüştüğünü ögrenince eski eşi boşandı zaten
- +1 yıl
Eski eşine dönmek ister ama eski eşi kabul etmez arada hastalık falan varsa yumuşarsa o zaman iş değişir.
Soran+1 yılBence dönmez eski eşi boşanmazdı benimle görüştüğünü ögrenince eşimden
- +1 yıl
Artık bunu zaman gösterecek ama arada çocuklar var onun için belki yeniden başlamak isteyebilir.
Soran+1 yılAma ben boşamazsam öyle bir şey olmaz degil mi
- +1 yıl
Aklı eski eşinde olan biriyle ne kadar hayata tutunabilirsin ki... en başta mutlu olamazsın.
Soran+1 yılAklı ondaysa neden benimle evlendi bu adam kafayı yedirecek bana
- +1 yıl
Bir anlık zevk ve kendini tatmin için erkeklerin yapmayacağı şey yoktur.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılNiye kendinizi kücuk dusuruyorsunuz evli adam ne işin vardi zaten sana hiç uzulemiyorum ne beklenir 2 cocugunun annesine ihanet eden adamdan sana mi ihanet etmeyecek ayrixa nerden bildin mutsuz olduklarini yalan soyledi belki
00 Yorumla Yuva yıkmışsın bir şekilde. Belki sen olmasaydın boşanmayacaklardı. Daha bu neyin kafası.
50 YorumlaSuç senin sevmeyle alakası yok eskide olsa senden önce onu sevdi unutamadı sana duyduğu geçici heves sadece işin içinde 2 çocuk var sen yanlış yamışsın ya kabul ediceksin ya da ayrılacaksın tercih senin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. yani şimdi biz ne desek boş ama o kadındanda 2 çocuğu var o çocuklara kim bakacak kadın hasta olunca burada babalık görevini yerine getiriyo aşırı merhametli bi adammış açıkcası
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Eski işi olur yeni tanıştığı birisi olur olurda olur. bir erkek karısını çocuğunu yeri için terk ediyorsa ilerde bir gün bir başkası için de bu kişiyi terk eder.
10 Yorumlaiyi oluyor sana mk bekarmı yoktu. nerde sahtekar düzenbaz üçkağıtçı sahtekar serseri keş vs vs var onlara aşık oluyorsunuz hepinizizdrn nefret ediyorum bütün kızlardan çünlü. haketmiyorsunuz dütüsüt insanları. dürüst efendi kibar kötü alışkanlıkları olmayan bir insan çıksa elinizin tersiyle itersiniz artı darbe yedinizmi dürüst insan istiyorum dersşniz o karst teklif ettim reddedildşk bütün kızların canı chnnme
20 Yorumla
+1 yılEşi varken senle görüşen senle evli iken başkası ile görüşür 🤝
42 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Niye zoruna mı gitti kadının kocasını elinden almışsın. Cocuklarinin babası arada birde o kullansın hep sen kullanacak değilsin 🤗🤗
22 Yorumla- +1 yıl
Eşya mi bu🤦🏻♀️ hoş erkekler bu durumlardan memnundur🙂
+1 yılYani eski eşiyle ilgilencekse neden seninle evlendi
26 Yorumla
Soran+1 yılBende onu merak ediyorum
- +1 yıl
Saçma bir durum demeki seni sevmiyor
Soran+1 yılBenimle neden evlenmek istedi o zaman kahroluyorum ya
- +1 yıl
İşte bende bunu anlaadım işte
Soran+1 yılAnlamak mümkün değil maalesef
- +1 yıl
Sizde konulun bu kişiyle niyeti neymii
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın ilişkinizi öğrenince hiç istifini bozmamış, basmış tekmeyi seninkine. Kaçan kovalanır hiç değişmez bu. Daha dur yarın öbür gün o kadın hayatına başka bir adam alsın da sen kocanı o zaman gör kuduracak😏
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden kudursun ki kafam çok karışık ben ne yapabilirim bu durumda
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. 2 çocuğu varmış onlar için gidiyor olamaz mı? Birde bir şey soracağım eşiyle boşanma dan önce sizin ilişkiniz var mıydı?
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet vardı eşi ögrenince boşandılar
Soran+1 yılÇagırmıyor o illa ki oda varken görüşmek istiyor çocuklarla
Sevgili arkadaşım öncelikle eski eşiyle görüşmesi gayet normal çünkü arada 2 çocuk var. Onlar için görüşmemek olmaz... Bunu hayatının sonuna kadar böyle süğreceğini bilmen lazım... Fakat görüşemelerin içeriği nedir bilemiyoruz tabi ki.. Sana olan davranışları, sana ayırdığı vakitten kısıyorsa onunla konuşman lazım... Olumsuz düşünmeden yoluna devam edersen daha az yıpratırsın onu ve kendini...
00 Yorumla
+1 yılMüsade etmemeliydin böyle bişeye burası amerika değil ki eşinde olsa bu konularda kimseden medeniyet bekleme sen böyle bişey yapsan onun tavrı ne olurdu bi düşün
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. O kadından 2 çocuğu olduğu için ölene dek görüşmek zorunda ve sen bunu kabul etsen iyi olur.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski eşini mi arıyor çocukla ilgilidir belki.
Bende evli biriyle görüşmüştüm ama çok pişman oldum daha doğrusu değmedi ama sen evlenmişsin bile demekki seni sevmiş19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ŞuTigin1
Büyük konuştum ondan
Cevap sahibi+1 yıl@ŞuTigin1
Amann çok abarttın sende. Adamla yatmadım bile köşesinden döndüm ama çok peşimden geldi. En son hiç yüz vermedim hemen telefonumu silmiş. Niyetini biliyorum beni kandıramaz
Soran+1 yılBende çok sevdim oda sevdi sevmese vazgeçerdi benden ama şimdi çok üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılO da her defasında yazıp duruyo bana ama istemiyorum sağlıklı bir ilişki değil
Soran+1 yılÇocuklara anneniz yoksa sonra gelirim diyor
Cevap sahibi+1 yılOoo durum ciddi
Ev yıkan evsiz kalır derler. Sen evli adamla görüşecek kadar karaktersizin tekisin. Evde karısını dışarıda seni düdüklüyordu emin ol. Eski eşi harici de seni aldatıyor. Bu bir aşk değil bu bir namussuzluk. Sen bir n*mussuzsun.
45 Yorumla- +1 yıl
@diloyer hayır böyle bir hata olamaz bu söylediğim her şeyi hak ediyor böyle kadınları iyi bilirim başka kadınları kıskanırlar kocalarını isterler sen bakma bunun böyle konuştuğuna acımayacaksın böylelerine bunlar insanın kanını emer adamla alakası yok kendisi o adam gibi birini bulamayacak diye başkasının yuvasını dağıtıyor. Aslında bu karaktersiz kız da biliyor adamın onu sevmediğini onu rahatlatan öbür kadının yuvasını yıkmış olmak dediğim gibi böylelerini iyi bilirim merhamet etme acıma acınacak hale düşersin
- +1 yıl
Katılıyorum size
- +1 yıl
+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz diye boşuna dememiş atalarımız
20 Yorumla
+1 yıl5 yıl boyunca hem evli kalıp, hem de seninle sevgili miydi 😳 evliliğe bile güvenim kalmıyor artık.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta çocuklarının annesi. Halini hatırını sormakta bir sakınca yok. Fakat duracağı yeri ve sınırını bilmeli
00 Yorumla Çocuğu var ve evli iken seninle 5 yıl görüşen adamdan ne bekliyordun, sevip sevmemeyi bilemem ama karakter bozuk olunca bunlar normal şeyler.
00 Yorumla
+1 yılBeklentin neydi ki 5 yil boyunca eski eşini senle aldatmış şimdi sıra sende Allahin sopası yok geçmiş olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHanfendi merhaba mutsuz olmanın sebebi yuva yıkmış gibi bişey olmuşun ama sen kendin mutsuzsun eski eşine bakmaya gider sonuçta çocuk
00 Yorumla ben o adamın kalıbına sı. cayım yok artık kardeş senin iş zor düzelt ya da bilemiyorum artık
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl düzeltirim peki
- +1 yıl
valla aldattıysa eğer bana göre bu bile aldatma sayılır diyelimki fiziksel temas olmadıysa boşan kardeşim ne duruyon velayedler senin üzerine bile değil bu durumuda kanıtlarsın sen haklı çıkarsın normalde nafakya felan karşıyım ama aldatılma söz konusunu bulman lazım düzeltmek neye yarıcak yanında karısı varken onun yanında kaldıysa o ilişkiden bi bo. olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski eşi ve çocukları var sonuçta. Kadın arayacak yakın birisi olmadığı için arıyor olabilir ve daha boşanmamış bir adam ile yıllarca görüşmek ne kadar doğruysa bu ondan daha doğru bir davranış.
10 Yorumla
+1 yılAslında çok sık görüşmesi doğru değil ancak çocuklarının annesi o da Anlattığına göre aralarına saygı devam ediyor neden ayrıldılar bilmiyorum ama artık günümüz ilişkileri böyle maalesef aşk bitince heves alınınca ayrılık gündeme geliyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvliyken bana aşık oldu biz birlikyeydik kadın ögrenince boşandılar
+1 yılEee yuva bozanın yuvası olmaz 😬
Evli olduğunu bilince uzak dursaydın keşke.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen cepte olduğun için eskidende bal alabilirmiyim cabasında
00 Yorumla
+1 yılYaşattığını yaşıyorsun ama konduramıyorsunda. İşin zor gerçekten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılolabilir ilgisi azalmışır belkide ama nedeni sormalısn
00 Yorumla Çocuk yokken boşanmalısın o kişi başlı başına bir hata
00 Yorumla
+1 yılAldatıyor seni geçmiş olsun avukat lazım olursa ulaşabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani yuva yıkanın yuvası olmaz demiş eskilerimiz bence geçmişi göz önüne aldığında bunun olup olmayacağı gayet açık eski eşine seninle birlikte ihanet etmiş sonuçta
00 YorumlaBöyle bir durumda normallik arama her şey mümkün adam hala eski eşinde yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sence sende bulamadığı ne var ki eski eşine gidiyor eşin. buraya yazmaya bilirsin.
00 Yorumla2 çocuğunun annesini hayatından çıkarmak kolay değil sende biraz anlayış göster
00 YorumlaBu durumu eşinle otur konuş için rahat etmiyorsa boşan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevip sevmediğini bilemem ama onu halen sevdiği ve değer verdiği kesin.
00 Yorumla Çocukları eşinde okdugu için ilgileniyordur.
Merak etme. Sevmese senden de ayrilir00 YorumlaEvliyken seninle görüşen şimdide senle evliyken başkasiyla görüşüyor degismezki sen başta hata yapmışsın
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenip ayrılmış problemli adamla niye evleniyorsun ki? Memlekette bekar adam mı kalmadı. Bu adam eski eşiyle hep seni kıyaslar her konuda.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok yaşa kral iyi dedin.
Gizli Üye(30-35)+1 yıldemekki aradığını sende bulamamaış veya sadece cinsel birliktelik için görüşüyor bunun böyle gitmiceğini söle ya o ya ben de ayrıl
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlendim nasıl ayrılırım
Cevap sahibi+1 yılboşanırsın demek klay tabi bizim için ama otrup konuşmalısın gerçek ne ise sana sl, öylemeli
+1 yılbir duwar örüp, bir duwar yıkamazsın..
sınu bu olur..00 Yorumla- Devamını Gör (95)
Devamını Gör(140)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam