Eşimin artık beni sevmediğini düşünüyorum?

Eşim bana karşı istekli değil. Neden bilmiyorum. Bende çok istekliyim o yapmak istemese de ben sürekli istiyorum çoğu zaman beni tersliyor. Önceden hiç böyle değildi. Sürekli acidigini ağrıları olduğunu soyluyor. Bu yüzden çocuğumuz da olmuyor zaten başlarda bunun için isteğinin azaldığını düşünüyordum. Geçen gün telefonunda videolar yakaladim internetten indirmiş onları izlemiş iş yerinde. Bana da kendisinin çok yoğun olduğunu ondan az konusabildigimizi söyleyen bir adam. is yerinden bir arkadaşı Instagram hesabından genelde eşime çıplak kadın videoları atıyor. O kişi de evli. Sinirlenip kızıyorum sana niye o videoları atıyor sen uyar yoksa ben uyaricam diyorum atsın boş ver ben zaten bakmıyorum diyor. Bana karşı isteksiz olduğu için kendimi çok kötü hissediyorum. Bazen acaba beni aldatıyor mu diye düşünüyorum. Zaten yaklaşık bir aydır sadece eve gelip oyun oynuyor ben tek başıma uyumaya gidiyorum onun canı ne zaman isterse yataga o zaman geliyor. Artık benimle ilgilen dediğim de tartışma çıkarıyor. Sürekli ilgi istiyorsun yeter diye. Ne yapmam gerek?

Eşimin artık beni sevmediğini düşünüyorum?