Eşim artık beni sevmiyor mu?

Eşimle mutlu değilim. Eve geliyor geldiği gibi yemek yer yatar 101 okey oynar. Bir gün 10 dakika dik dik buna baktım ilgisini çekmek için bana seni güzel diye aldım ama değilmişsin ya dedi güldü. Kırıldım dile getirdim. Şaka yaptım dedi geçiştirdi. Kaynanam ve kayınşederim çok iyi insanlar Allah razı olsun. Bu olayı onlara attım odundur o yont onu dediler. Ailesi bile böyle diyor düşünün. Oysa zamanında çok peşimden koştu üniversitede. Şimdi değerim kalmadı. Yalandan banyoya girdim 2 saat kaldım orada bakayım fark edecek mi diye yemin ediyorum bunaldım ben çıktım banyodan sormadı neden çok kaldın duşta diye. 24 yaşındayım. Mesleğim elimde çocuğumuz yok. Ben ne yapayım şimdi yaklaşık 2 yıllık evliyiz. Hem erkek hem kadın olarak bana akıl verin. Çok daha yaşadığım sorun var. Yemeklerime bayılan adam şimdi dışarıdan yer oldu. Marka almayı seviyorum ve tamamen kendi ekonomik özgürlüğüm he maaşım ile alıyorum. Ona bile laf ediyor. Süslen anca toparlar seni diye. Yıprattı beni. Makyaj hiç yapmam çok kişi beğenir beni makyajsız. Son zamanlarda buna bile laf eder oldu. Beni aldattığını sanmıyorum ya da kendime yediremiyorum bilmiyorum ama telefon karıştırmayı kendime yakıştırmıyorum. Gencim ve boşandı duş kaldı laflarını duymak istemiyorum. Lütfen akıl verin ne yapayım ben. Son 1 aydır psikolojik şiddete vurdu beni. Her kırılmama şaka ya şaka diyip sırnaşıyor ama kırgınlık hep içimde kaldı.
Güncellemeler
+1 yıl
Eşimin beni 19 yaşında bir kız çocuğu ile aldattığını öğrendim 🙏 telefona bakma cesaretini topladım. Ufak bir tartışmadan sonra nefesim kesildi zaten. Teşekkür ederim yardımcı olup ilgili olduğunuz için. Yarın boşanma davası açacağım Allahın izniyle 🙏kendime bunu yedirmem. İyi geceler diliyorum herkese
Eşim artık beni sevmiyor mu?