Bunu okur musun bilmiyorum, umarım okursun. Eşin seni aldatıyor ya da aldatmıyor önemli nokta bu değil bence. Etrafındaki insanlar daima konuşacak sen üzgünken bunun üzerine gidecek, mutluyken de üzmek için konuşacaklar. Sen boşanırsan tek bir sendelemende bak gördün mü diyenler, sen çok başarılı olduğunda arkandan helal olsun diyecekler. Onların dediklerine katlanmak burada dinleme onları diye yazmaktan daha zor tabii ki ama hayatına mutluluğu borçlusun. Mutsuzluğa katlanırken kullandığın gücü konuşanlara karşı kullanmalısın bence. Psikolojik şiddet büyümeden ve geri dönülmesi çok zor hasarlar bırakmadan kurtulmalısın. Büyük ihtimalle eşin ayrılmak istediğini öğrenince sana daha iyi davranmaya başlayacak, hareketlerine dikkat edecek. Ama sakın kararından vazgeçme çünkü vazgeçtiğin an yine eskiye dönecektir. Bunu sakın unutma, hayatın için elinden geleni yapmalısın, daha çok gençsin mutsuzluğu değil mutluluğu hak ediyorsun. Umarım seni motive edicek şeyler yazmışımdır. Kendine güven, umarım mutlu olursun
11 Yorumla
Soran+1 yılOkudum ve çok iyi geldi çok teşekkür ederim. Hepinize. İçim rahatladı. Güvenim geldi. Dün gece koydum aklıma. Bu akşam diyeceğim boşanmak isteğimi. Çok uğraştım yanıt vermedi bana. Ne o üzülsün istiyorum ne ben. Çok teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
bir erkek olarak size ne kadar fikir verebilirim bilemem, mesela eşinizin işten dönmesine 1-1.5 saat kala müsait bir vaktini bulup onu görüntülü arayın, yanlış anlamayın ama güzel şahşalı giyinin istekli olduğunuzu belirtin ve bugün akşam yemeğini dışarda yiyelim hazırlandım giyindim vs vs diyin. görüntülü konuşurken yapabilirseniz aynı anda üzgün ve neşeli bir suratta gösterin kendinizi. eğer eşiniz dışarda yemek yemeyi kabul ediyorsa buluştuğunuz zaman koşarak sarılmaya gidin ve sahteden bir teşekkür edin, teşekkürünüze karşılık verirken ki suratını ve tavırını inceleyip analiz edin, suratı asıksa yorgundur, halsizdir vs o yüzden öyledir diye düşünüp kendinizi kandırıp teselli aramayın. ben kız arkadaşımla ayak bileğim sakatken buluşunca bile yüzüm gülüyordu. aklımda daha çok sivri yöntemler var ama bazıları riskli, şimdilik bunu denemezini tavsiye ederim iyi günler, bu arada paylaşımınızı instagramda gördüm sırf size yardımcı olabilmek için bu siteye üye oldum. ve sizin için birdaha gireceğim ama cevabınıza nasıl bakacağımı bilmiyorum daha doğrusu bu sitenin kullanılış tarzını bilmiyorum [instagramım @canerous)
30 Yorumla
Merhabalar,
Geçmişte flört aşamasındayken bazı davranışlar hoşumuza gider ama o anlık hoşumuza gider çünkü sorumluluk almamışızdır ailenin yanında ilişkimizi sürdürüyor oluruz şimdi hem büyük bir sorumluluk aldınız hem de aileniz yok bundan çıkaracağımız olay ise eşinizin bu sorumluluğu alamayacak biri olduğunu burada görebiliyoruz bundan dolayı size o an ki hevesi ile yaklaşmıştır ve hevesi kırılmıştır hevesi kırıldiktan sonra ise artık başı buyruk olmuştur gençken aldığımız kararlar zamanla değişebiliyormuş bunu da burada öğrenmiş olduk
Sevgiler01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın. Çok çok iyi tanımak lazım birini. Eski sevgisi yoksa keşke dile getirebilse. Yüzüme bakmayıp çirkin demesi en büyük tokatta ağır geldi
merhaba, öncelikle umarım kendini daha iyi hissediyosundur. birkaç yanıtını okudum ve şunu belirtmek isterim ki; evlilik aşkı öldürmez. sevgi her zaman daimidir..
evlenmeden önce eşinizle kaç yıllık bi birlikteliğiniz oldu? bunu sorma sebebim ya sen tam anlamıyla tanımadan evlendin, ya da ailesinin söylemiyle 'odun' olduğunu bile bile yoluna devam ettin. hangisi?
sana tavsiyem hemen boşanmak istiyorum demeden önce ona mutsuz olduğunu söyle. seviyorsun çünkü. belki haketmiyor ama azıcık yapıcı olmaya çalışalım başta. elinden geleni yaptıktan sonra için daha rahat edecektir.
telefonunu kurcalamayı kendime yakıştıramıyorum diyorsun, ama böyle bir durumda belki öğrenmen gereken bazı şeyler vardır. bir bak derim. sandığın kadar kötü bir şey değil..
ve son olarak.. lütfen bazı şeylere sesini çıkar. kırıldın mı? belli et. gerekirse ağla. asıl sorun iletişimsizliğiniz olabilir derine indiğimizde. konuşun..
gelişmelerden haberdar et.. istediğin zaman ulaşabilirsin, yardımcı olabilirsem memnun olurum.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSelamlar herkes gibi ben de instagramdan görüp geldim. Bana kalırsa hemen aldatma olarak düşünme, insanlar çok çabuk soğuyabilir çoğu şeyden, kendimden biliyorum. Belki soğumuştur senden bunun bi nedeni olmak zorunda da değil. Bence biraz değişiklikler yap, hiç makyaj yapmıyorum demişsin, boya badana olmasa da bi far bi rimel ve bi ruj sür bakımlı görün. Saçlarına fön çek yeni kıyafetler giy. Daha kadınsı daha güzel görün ve o günün sonunu yatakta sonlandırmaya çalış. Tepkilerini kafanda ölç, eğer hala değişim yoksa, cinsel hayatınız nasıl bilemem ama yine bi değişiklik yoksa, aklında başka biri var ya da sen yok gibiysen boşan gitsin daha gençsin hayatını heba etme sana ilgisi olmayan bir insanla.
12 Yorumla
Soran+1 yılKendime bakım yapmıyorum. Alışveriş yaparım hep. Bunların üzerine bana süslen anca toplar seni zaten dedi. Cinsel hayatımız gayet iyiydi. Asla reddetmedim. Aynı şekilde ben de ona karşı ilgili oldum. Bir gün ansızın çekti elini benden 1 aydır inan yüzüme bakmıyor. Süslensem bile boşuna.
Cevap sahibi+1 yılGüncellemeni gördüm çok üzüldüm gerçekten. Karısını aldatan erkek, adam değildir. Madem karıya kıza doyamamış neden evlenmiş? Evlenmeden önce yeseymiş boklarını, ama ne yaparsın işte hayat böyle insanlarla dolu maalesef. Kimseye güven olmuyor valla. Bundan sonra sana tek önerim fazla üzülmemen olur. Böyle bi adam için üzülmeye kendini yıpratmaya bile değmez..
Sevgili arkadaşım ben 34 yaşında hiç evlenmemiş ancak evlilikten dönmüş bir kadınım. Üstelik de aldatıldığım için. Ben her zaman kendi ayakları üzerinde duran biri oldum. Tıpkı senin gibi maddi özgürlüğü olan bir kadınım. Naçizane tavsiyem de bütün kadınlara kendi ayakları üzerinde durmasıdır. İlla ki evliliği bitirmek kolay değildir. Ancak bir kere yapan hep yapar bunu unutma. Daha çok gençsin ve hayat çok kısa. Değmeyecek insanlara harcanmayacak kadar kısa. Bir gün yaşlandığında içinde pişmanlıklar olmasını istemiyorsan vereceğin kararı ve atacağın adımı doğru seç. Konuşmak istersen hep buradayım. Ve akıbetini de merak ettiğimi bilmeni isterim.
41 Yorumla- +1 yıl
Yüreğine sağlık 👏
+1 yılAllah kolaylık versin. İnşâallah düzelir demek geldi içimden. Belki dönemsel bir şeydir, bir sıkıntısı vardır.
Ama baktın ciddi ciddi konuşunca da olmuyor, bundan sonra kendini üzmene değmez.
Gelişmeleri bizimle de paylaşırsan sevinirim, aklım, kalbim seninle şu an. Umarım iyisindir 🌸21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Eşimle dün gece ayrı yattık. Bu gece de dışarıda geldi koltukta yatmayı tercih etti. Bu olayları kendime yedirdikten sonra boşanma sürecini başlatacağım. Tepkisinden korkuyorum.
Eşin sanırım seni hiç sevmemiş. Tek amacı seni tavlamakmış ama şu da bir gerçek eşinle senin evlilik anlayışınız arasında dağlar kadar fark var. Keşke bunu evlenmeden önce sorgulasan ve fark edebilseydin..
22 Yorumla
Soran+1 yılKeşke. Ama öylee çok vaatlerde bulundu ki. İnanın birden oldu her şey. Oysa kendimden çok sevdim ama karşılık olarak sevgiden mahrum kaldım
+1 yılAblam seni tanımıyorum biliyorum, ama senden bir isteğim var. Sakın bu yaptıklarını itiraf ettiği halde güzel sözlerine boyun eğme. Erkekler kolay kolay boşanıp ayrılmak istemez, tatlı sözlerle seni yola getirmeye çalışacak. Olur da barıştınız aşıksın diyelim sakın durumu kurtarmak için çocuk yapmak gelmesin aklına. Etrafımda kim varsa bu olaylardan sonra barışıp, hamile kaldı. Dua et ki ortalıkta heba olacak çocuklar yok ortada. Gençsin, güzelmişsin de, ayaklarının üstünde de durabiliyormuşsun bu adamla bir ömür mü geçireceksin? Kurtar kendini
70 Yorumla
+1 yılÖncelikle moralini bozma. Evet sanki ilgisini kaybetmiş sana karşı bu durumda evlilik biraz zorlaşır. Biraz daha zaman tanı ama içinde yaşama bu sorunu dile getirmen lazım eşinle konuş. Baktın olmuyor o zaman ayrıl. Millete ne dul kalmışsın falan. Milletin lafına göre yaşayacaksan hayatın çekilmez bir hal alır
16 Yorumla
Soran+1 yılOysa hep yanında oldum. Hiçbir şekilde reddetmedim ilişkide de. Hep ilgi verdim ama bilmiyorum. Telefonunda bir şeyler var biliyorum ama inan elime almayı bakmayı yediremiyorum kendime.
- +1 yıl
Üzmek istemem ama maalesef bu kadar telefonla ilgileniyorsa arayış icerisindedir
Soran+1 yılHaklısın. Eve gelip yer sonra direk telefon.
- +1 yıl
Anladım o zaman kesin var. Davranışları nasıl peki sana
Soran+1 yılYüzüme bakmıyor öyle diyeyim size. Sanki büyü yapılmış gibi birden çekti ellerini benden
- +1 yıl
Sanmam belki seni begenmiyordur artık
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAz önce Instagram'dan gördüm yazını. Gençsin , evlenmiş ve boşanmış olacak olabilirsin evet ama zararın neresinden dönersen kârdır. Çocuğun olmuş olabilirdi. Şu an bekar ve gencecik birisi olarak hayatına devam edebilirsin. Zor ama toparlanırsın. Böyle bir adamla yaşamak seni zaten mental olarak da yıpratırdı. Seni aldatan onu da aldatır. Bazen ayrılık sanıyoruz da Allah kurtarıyor. Özgüvenini geri kazan , yolun başındasın. Kimse de bir şey diyemez.
31 Yorumla- +1 yıl
"Bu arada onda olup bende olmayan ne?" Yazmışsın onu da söyleyeyim. Hiçbir şey. O sadece karakter meselesi eşin dediğin insan hasta , doyumsuz Barbara Palvin'de olsa eşi aldatır. Hasta malesef. Sen de bir sıkıntı yok.
+1 yılYorumlardan boşanma kararı aldığını okudum biz kadınlar daha bağlıyızdır içten içe belkide hâlâ seviyorsun fakat asla geri adım atma %100 kendini affetirmeye çalışacak ama kanma eğer seviyorsa boşansanız dahi onu affetmen için çabalar bir kaç ay belkide bir yıl sürünsün eğer ona karşı hâlâ duygulara sahipsen ve emin olursan yeniden birlikte bir ilişkiye başlarsınız fakat ben gerek kalacağını sanmıyorum dışarıda seni sevecek değer verecek kıymetini bilecek insanlar var mutlu ol kararlarının arkasından dur biz senin yanındayız en ufak problemde bize ulaşabilirsin ayrıca genç yaşta dul kaldı falan kimse diyemez bu bir ilişkiydi olmadı bitti normal şeyler
❤️03 Yorumla
Soran+1 yılYorumlarınız çok iyi geldi. Tanımadan derdimi paylaştım güzel destek için Allah razı olsun. İnan elimden geleni yaptım. Cinsel hayatımız da iyiydi birden kesti attı beni. Bugün işe giderken ondan 20 dakika önce kalktım güzel giyindim kahvaltı hazırladım. Mutafağa girmeden gitti. Ben de işteyim şu an. Yüzüme bakmayan beni evde duran cansız bir mobilya gibi hissettiren adamla da konuşmak pek mümkün değil. Sanırım mesaj yazacağım. Yoksa öbür türlü yokum onun gözünde. Çok teşekkür ederim 🙏
Soran+1 yılBakıyorum yapıyorum olacaktı özür diliyorum 🙏
- +1 yıl
Gerçekleri öğrenmişsin inan seni ablam gibi görüyorum her zaman yanındayım asla üzülme yeni bir sayfa açılıyor daha mutlu olduğun ilerde çok şükür diyeceğine eminim ailen arkadaşların burda ki iyi insanlar ben seni çok seviyoruz kocaman gülümse ve derin bir nefes al kendin için ilerle o da kafasını duvarlara vursun kah kahalarını kendinden sakınma kimse senden önemli değil genciz güzeliz salla her şeyi jdjdkdk en ufak için sıkıldığında yazabilirsin bu süreçte yalnız değilsiniz bil istedim💜🌹
Bak sana bişey söylemek istiyorum belki bana inanmak istemeyeceksin inanmayacaksın ama san yemin ediyorum konuyu instagramda paylaşmışlar oradan görüp googlede başlığı aratarak buldum sabahtan beri bu konuyu arıyorum ve Google sorun çıkardı giriş yapamadım zar zor bir şekilde ulaştım sana ama ben sana gerçekten yardımcı olmak istiyorum bana ulaşır mısın sen
07 Yorumla
Soran+1 yılIyi geceler diliyorum. Sosyal medyada aktif birisi değilim. Boşanma kararı verdim kafamda. Toplandıktan sonra kafa olarak diyeceğim. Tepkisine hazır hissetmiyorum
Soran+1 yılİtiraf etti 🙏19 yaşında genç bir kızla aldatıyormuş. Aylardır görüşmüşler. Birliktelik var mı bilmiyorum fakat fotoğraflaşmışlar. Akşamdan beri kitledim odamın kapısını sabah olmasını bekliyorum.
Soran+1 yılİyi günler. Yeni bakabildim uygulamaya ilginiz için çok teşekkür ederim. Aileler çok tartıştı. Ev benim üzerime ailesine gitti eski eşim. Işteyken gelmiş eve yemek hazırlamış beni karşıladı affetmem için ama bu saygısızlığı kendime yapamam. Kişide de değiştirdim ertesi gün. Kızın ailesine ulaştım ve kızla konuştum 1 yıldan fazladır beraberlermiş. Koronadan dolayı ocak ayına atıldı boşanma serüveni. Fazla mesaj atıyor. 1 2 tanesi tehdit gibi fakat bana sökmez. Ölmeden boşanırım umarım. Alaka ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Kasım 16 25 oluyorum en güzel doğum günü hediyesi oldu ilginiz. İyi geceler diliyorum
+1 yılKim ne der diye düşüne düşüne insanların hayatı mahvoluyor hazır çocuk yokken boşan derim ondan öncede adam akıllı konuş yoksa boşan gitsin hiçbişey senden değerli değil şu dünyaya bir kere geliyorsun onuda kendini mutlu eden bir eşle olarak geçirmelisin..
12 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🙏Çok teşekkür ederim destek için. En kısa zamanda gideceğim mahkemeye. Psikolojik şiddet yıprattı beni
- +1 yıl
Evet en iyisini yaparsin
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılcinsellikten yana sorun var mı sen istediğin zaman seninle ilgileniyor mu ? yoksa o istediği zaman mı geliyor? Yemek yemesi vs vs çok takmaya bilirsin işi yoğun geliyordur vs hastane yiyordur felan... 2 saat banyoda kalabilirsin normalde erkeğin 2 saat banyoda kalması garip ama bir bayan girdim bir sürü hikaye var burada anlatmaya gerek yok yani burda dışarıya felan çıkıp kafa dağıtoyr musunuz hiç ?
06 Yorumla
Soran+1 yılİnan bana evlilikten bu yana hiçbir zaman ilişkide reddetmedim. Ben bile sırnaştım ki ilgi artsın. Ağzımdan şunu canım çekti lafı çıksa mutafağa koştum yaptım. Belki hoşuna gider diye. Ama ondan bana karşı hiçbir şey görmedim. Aksine çirkin hissettim
- +1 yıl
yakın bir tarihte bende bir boşanma olayı yaşadım. Bu tarz muhabbeti onun için soruyorum. Peki eşini alıp karşına konuştun mu evlilikten ne beklentin var diye?
Soran+1 yılBenden neden soğudun ne kusurum oldu gibi bir soru yöneltti üf püf dedi çekti gitti odaya yattı. Gram yanına gidesim gelmedi fakat ayrı yatakta yatmak içine sinmedi gittim girdim yanına. Dönmedi yattığı taraftan.
- +1 yıl
anlattığına bakılırsa enişte bu evcilik oyunundan sıkılmış gibi şimdi bu durumu çözemiyorsan önce kaynanı kendi safına çekeceksin kendi anneni çekersen olmaz kaynanan bir oğlanı bir gözlemlesin ağzını arasın bir baksın hayırdır oğlum mutsuzsun felan desin yani böyle anasına dert yanan bir tip ise ya da annesi ağzını arayıp öğrensin durumu belki sıkıntısı vardır. sıkıntısı yok ise de evlilikten sıkılmıştır. Ama sana şu kadarını söyleleyim boşanmak o kadar zor bir süreç ki anlatamam yani can dediğin oluyor sana çor... Boşanmayı da düşünüyorsan anlaşmalı boşanmaya bak ha yanaşmadı mı kendisi kaybeder şu an kafadan ben sana 15.000 manevi tazminat havadan devletin vereceğini söyleyebilirim.
Soran+1 yılAsla almam tazminat. Beni sevmeyen adama böyle bir pata yüklersem hepten benden tiksinir. Kaynamasın 2 3 defa dedim. Her seferinde karakteristik özelliği bu dedi. Oysa üniversite böyle değildi evlendi hevesini aldı sanırım
- +1 yıl
annesi çoçuğunu tanıyormuş. ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin dul kaldı şu kaldı diye düşünme insan psikoloji bozuldun mu kolay toparlanmaz daha yaşın genç kolay kolay da zaten pek evlenemezsin ama etrafında bir sürü akbaba dolaşır nasıl olsa bu dul sorun olmaz başıma kalmaz cart curt böyle maalesefki... bu tarz diyaloglarla iğrenç insanlarla çok karşılasacaksın ya da dediğim gibi tek başına böyle bir evlilik sürmeye çalışacaksın ama mutlu bir evlilik olmadığı zaman emin ol çekilmiyor. Ben erkek olarak çekemedim hele ki siz nazlı niyazlı kadınlar geneli yani siz hiç çekemezsiniz normalde bu ilişkide gördüğüm kadarıyla herşeyi umursayan sensin bir şeyleri yoluna koymaya çalışan sensin eşindeki karakteristik özellik aşağı yukarı benim eşime benziyor umursamazlığı sözde umursar ama icraatte sıfır allah kolaylık versin demişler ya seni kim anlar eşşekten düşen anlar ben o eşşekten düştüm yani...
Benim eski sevgilimde boyleydi. once senin gibi bu durumları varmıs. sonrada dövmus kocası. biz bosandiktan sonra tanidim onu onun anlattigi bu yönde. butun ozgurluklerin elinee. ekonomik sosyal olarak. kendini bir adama ezdirme. ziyan etme kendini. ileride iyi bir ailen olabilir. istersen iyi bi kariyerin olsun ama bir sekilde siddet gorebilirsin. degermi? Degmez. gencligine yazık etme. biz elimizden geleni yaparız senin icin. siddete hep karsiyiz. hem fiziki hem psikolojik. cık o bataklıktan...
10 Yorumla
+1 yılDaha çok gençsiniz ve yaşayacağınız tek bir hayatınız var sizi üzüp yıpratan biri için şu kısa hayatınızdan fedakarlık yapmaya değer mi? Hem kendi ekonomik özgürlüğünüz de var düşünmeniz gereken bir çocuğunuz da yokmuş hayatınıza yeni insanlar girecektir ve yeni aşklar yaşayacaksınızdır mutlaka. Kendinizi sevin ve yolunuzu kendiniz sevin eşim dediğiniz kişiden de kısa zamanda kurtulun. Hayatta keşfedilmesi gereken yerler, kitaplar, filmler, eserler ve yapılması gereken aktiviteler varken sadece 101 oynayıp yatan hayatını ot gibi yaşayan insanlarla vakit kaybetmeyen. Hayat çok kısa
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Oki daha gençsin boşan kardeşim kocanın aklı dışarda birilerine bişeylere özendiği kesin aldatması bile birileriyle konuşuyo bence akıllı ol çocuk falan yapınca boşanma işini beş kere düşünmek zorunda kalacaksın şimdiden iyi düşün ya tm ya devam ben kolay kolay boşan diyemem kimseye ama bu pek düzelecek gibi değil ayran gönüllü üzer seni o daha yapmam elbet dicektir akıllı ol
20 Yorumlabunu okur musun bilmiyorum ama şunu sakın unutma senden daha değerli hiçbir şey hiçbir kimse yok bu hayatta zaten dünyaya bir kere geliyoruz ve kimsenin kahrını çekmeye kimse için kendini üzmeye değmez. inşallah bundan sonraki hayatında çoook mutlu olursun bütün güzellikler seninle olsun seni üzünler bunu yapanlar da Allah’ından bulsun. şu anda o kadar büyük bir topluluk var ki kalbi seninle olan seni destekleyen verdiğin her karar hayatında temiz bir sayfa açsın ve o sayfayı en güzel şeylerle doldur. seni hakketmeyen birinden kurtulduğun için sevin hatta ilk başlarda çok zor çok üzücü bir durum evet ama sonradan seni bu derece yoran yıpratan bir adamdan kurtulduğun için sevinceksin tekrardan bütün güzellikler seninle olsun 🙏🏻
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sorununuzu bunlarda arayın: ' Yemeklerime bayılan adam şimdi dışarıdan yer oldu. Beni aldattığını sanmıyorum ya da kendime yediremiyorum bilmiyorum ama telefon karıştırmayı kendime yakıştırmıyorum. Gencim ve boşandı duş kaldı laflarını duymak istemiyorum. '
01 Yorumla
+1 yılSen ciddi olamıyor musun?
Al karşına sorunlarını söyle sendenn memnun değilim daha söylersin iste onu ayarla buraya yazdığın gibi ayarla konuşmanı kirici da konuşma ama bu böyle devam ederse benim için biticeksin her geçen gün senden soğuyorum görmüyor musun bunu de bak bunları neden söylüyorum çünkü evlisin sevgili olsaydınız birak git derdim emin ol ki bir erkeğin en üzüldüğü laf senden soğuyorum lafidir
Eger düzelmezse sende aynılarını yap ileri giderse bitir. Milletin lafi sözü yüzünden üzgün olamazsin hayatin boyunca kendine gel00 Yorumla
+1 yılİnstagramdan görüp gelenlerdenim ben de. Bence de ayrılmalısın. Köprüyü geçene kadar peşinden koşup şu anda sana böyle davranmaya hakkı yok. Yaptığı şey bir manipülasyon yöntemi. Seni kendinden şüphe ettirip özgüvenini zedelemeye yönelik. Böylece sen ona bağımlı olacaksın. Amaç seni kendisine bağımlı hale getirmek. Bir nevi onun kölesi gibi olacaksın bir süre sonra ve "o ne derse doğrudur" diyip kendini kaybedeceksin. Bence kimsenin sana "dul" demesine takma. Elinde mesleğin var ve çok gençsin. Senden sadece 2 yaş küçüğüm. Ekonomik özgürlüğün var ne güzel. Yıpranacağına bırak onu ve yoluna daha güzel daha emin adımlarla devam et abla. Umarım kendi hayatının değerini anlar ve ayrılırsın.
Güzel günler görebilmek dileğiyle...
Dipnot: Bu arada durumunuzu günceller misiniz? Merakta bırakmayın bizi. :)00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılşu an boyun egersen ilerde çocukların Olursa boşanma olayın daha zor olur simdiden ayaklarınıj üzerinde durabiliyoken boşan inan sana değer veren insanı bulursun bu hayat böylr gitmez. Milletin lafınıda umursama kim ne dusunuyosa düşünsün millet laf yapar diye mutsuzlugu seçme
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 509 cevap paylaştı. Erkeklerin gerçek yüzü bu 😄 alışırsın zamanla... çalışıyorsan çocuk yoksa yapma da zaten... Çalışmaya devam et gez toz bekar gibi yaşa elini ayağını çek ondan ilgisiz ol tamamen ilgisiz ol ama yüzünü bile görmesin eve ondan sonra gel ilk başlarda farketmeyecek ama işi düşünce bunu mutlaka farkedecek ve zoruna gidecek sadece biraz sabret ve bekar gibi yaşa o koşar bu sefer peşinden.. Aynı şeyleri çoğu evli kadın yaşıyor
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGizem yaratman lazim kendine ait hayatin olacak. O sana cirkinsin dediginde sen aynada maymun suratini gordun mu hic de gul. Pesimde kostugub gunleri ne cabuk unuttun de yuzune vur sessiz kalma. O sana nasil davraniosa ayni sekilde davran. Ne eksik ne fazla. Bi kitap var bu gibi durumlar icin cok ise yario diolar. Soyleyim sana al oku ama esinden gizli oku
02 Yorumla
Soran+1 yılTavsiyen için teşekkür ederim 🙏haklısın aslında aynı değersizliği ona da verirsem belki empati kurar bana
Cevap sahibi+1 yılEsra ezmecinin dustugunde kalkarsan hayat guzeldir ve karari ben veririm kitaplarini okuyun uygulayin🤗
Umarım geçici bir durumdur. Ama eğer genel olarak sana karşı ilgisiz ise maalesef düzeleceğini düşünmüyorum. Çocuk yapma bir müddet daha bekle.
Tabi özel anlarınızda ki sana ilgisi de düşükse daha da farklı bir hal alır konu02 Yorumla
Soran+1 yılKendi istemedi zaten çocuk. Benim bir hevesim vardı ama babalığa hazır değilim dedi kaldı öyle. Kaynanam bana yalvardı torun torun diye oğluna söyle o meraklısı değil dedim bu konuda kapandı ama bu saatten sonra yalvarsa yapmam çocuk
Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sana deger vermeyen insanlari hayatinda barindirma ister esin ister sevgilin ister kardesin her kim olursa olsun. O tipler gun gectikce elinden ozguvenini de alir huzurunu da, olan sana olur. Genc yasta dul kal, ama genc yasta dert çekme!
04 Yorumla
Soran+1 yılInanır mısın ben seni güzel diye aldım ama değilmişsin lafından sonra yüreğime kor alev oturdu. Aynada kendime kusur bulur oldum. Zor bir durum
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim desteğin gğzle yorumun için 😔 hiç kimse hak etmez bunu. 2 yılımı verdim her şeyden üstün tutup ama ben hiç üstün tutulmadım.
+1 yılBoşa bacım çocuğun olursa bu sefer istesen de kolay kolay ayrılamazsın 2 senedir değişmeyen daha değişmez ayrıca dul kaldın lafinii duymak istemiyorum diyosun ya o lafı söyleyenlerin laflarını ağzına bi kere tıka bak bakalım bi daha seninle o tarzda konuşmaya cürret edebilecek mii
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel desteğin için. Kendi ekonomik özgürlüğüm var Allaha şükür bu yüzden rahatım. Oturup konuşmaya bile tenezzül etmiyor boşanmak istiyorum sanırım
- +1 yıl
Bak ozgurlugunde elinde dünyada boşanan tek kadında sen değilsin önceden olsa bende diyodum Allah affetsin niye evlendi niye bosandilar diye biraz büyüdükçe ilk önce boşanmanın evlilik kadar normal olduğunu sonrasında o hayatın onlara ait olduğu ve benim konuşma hakkımın dahi olmadığını anladım darısı tüm milletimizin başına
+1 yılBenzer şeyleri yaşayan o kadar çok insan varki bak ne güzel bir mesleğin varmış insanlar için yaşamıyoruz yaşamamalıyız O insan seni sadece mutsuz eder değişir diye düşünme asla değişmez daha evliliğinizin başında böyle yapıyorsa zaman geçince daha da fazlası olacak hiç düşünmeden kendi ayakların üzerinde durabileceğin Bir yol çiz kendine belki karşına ilerleyen zamanlarda sana hak ettiğin Değeri ve önemi verecek birisi çıkar ama asıl değeri önce biz kendimize vermeliyiz
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Millete sorarak mı evlendin? Hayır. Boşanırken de soracak değilsin. Böyle ömür geçmez. Bir de cocugun oldugunu düşün hepten ayrılamaz olacaksın. Daha şimdiden böyle yapan ilerde seni hiç görmez. Karar senin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen de üniveriste deki halin olmaya calis salma kendini kendine değer ver ve sözlerini dotunun altina at. Kocalar iğneleyici laflar etmesini severler kadinin özgüveni kirilsin diye. Hic irgalama duyma mutluluğu bulmaya bakk
00 Yorumla Ailesinin söylemi çok aptalca.
Siz yardım istemişsiniz yine size havale edilmiş olay.
Son kez sert bir şekilde uyarın, olmuyor ise boşanmadan bir müddet ayrı kalın.04 Yorumla
Soran+1 yılHep öyle oldu. Odundur o yapısında var dendi geçiştirildi. Cidden evlilik aşkı öldürür lafı doğruymuş. Ben hala seviyorum ama evde yüzüme bakılmaması çok üzücü
- +1 yıl
Ancak burada size boşanın, ben yerinde olsaydım bir sn beklemezdim gibi cahil insanların edebileceği sözleri dikkate almamanızı öneririm. Akılcı yaklaşımla ve duygusallığa kapılmadan halledilmeli tüm meseleler. Bence doğrusu da kendinizden mahrum bırakıo neler kaybedebileceğini göstermelisiniz. Zaten buna hazırsa sizden vazgeçmiş biri olup olmadığını daha erken öğrenmiş olursunuz.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🙏sanırım biraz daha bekleyip boşanma açacağım için yıprandı
+1 yılSelam, seninle ayni durumda oldugumdan yaziyorum, maalesef bir cozumum ve fikrim yok ne yapilacagindan. Senin suanki durumunu merak ettigimden yaziyorum, nasilsin? Neler oldu? Ayni durumda olan bir kisiye belki buyuk bir yardimin dokunur.. umarim simdi yazmam ve bu postu hatirlatmam seni uzecek bir duruma sokmaz.
00 Yorumla
+1 yılhiç kimse kaba biriyle aynı evi ve bir ömrü paylaşmak zorunda değil ; ister dul kal , ister işsiz, ister evsiz bu davranışlar seni daha da çok yıpratır. sana geçmiş olsun demek istiyorum, dertleşmek istersen özelden yazabilirsin bir kadın olarak seni yargılamadan dinlerim. sevgiyle kal...
00 Yorumla
+1 yılKimsenin rehabilitasyon merkezi değilsin. sana bunu yapmasına neden izin veriyorsun ki verme. Sevsende aşıkda olsan sana yapılan saygısızlığı sindirme. Sen marangoz değilsin odun yontasın. Odun değil koca aldın annesinin yetiştiremediği adamı senmi düzelticekmişsiz. Yani bu adam seni sevse ne sevmese ne, sana bunu yapan insanı kapının önüne koyucaksın biticek. İşine gücüne kendine odaklan başarı en büyük intikamdır. Senin mutlu başarılı olduğunu gördükce kapında yatar kalkar tekrar meral etme.
00 YorumlaAbla bence sen ondan ayrıl. Başkasını bulmuş olma ihtimali yüksek bi ara telefonuna bak istersen. Bir de çok üzüldüm sana ama seni yoran bi insanla bi ilişkiye devam etmen saçma olur ve daha gençsin anlattığına göre de güzelsin ilerde daha iyisi kesin çıkar karşına
00 YorumlaEvliliğin perde arkasındaki sahnelerden biri sıkılmıştır senden artık onun için sıradan birisin kusura bakmayın hanımefendi...
01 Yorumla
Soran+1 yılEstağfurullah kusur değil. Gördüğünüz bir şey bu. Üzücü olan aniden olması.
- Aile & Toplum konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yıltaş olsa çatlar yahu!
kendine sadece şu soruyu sor:
ben bu adamla bir ömür geçirebilir miyim?15 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiyor 2 haftayı zor bitirdim. Ama boşansam tepeme binecekler biliyorum. Güzel bir aşk evliliği yaptık ve sonu hüsran çok kırgınım 😔
- +1 yıl
bence eşine romantik bir akşam yemeği hazırla veya akşam yemeğe çıkın o zaman konuş bunları kibar ve güzelce bu şekilde mutlu olmadığını eski onu özlediğini belirt
- +1 yıl
sorun 9geek instagram sayfasında paylaşılmış
6 ay19 yaşındaki bir kız çocuğu mu.. önce soruyu okudum ve daha sonra güncellemene baktım.. resmen şok oldum. Allah belasını versin o adamın..
00 YorumlaDemekki size hevelse baştan bağlanmış fakat şimdi heves oldugunu gerçeklik payinin olmadigini gormuş simdi ikilemde surunup sürdurmeye devam ediyor
00 Yorumla
+1 yılne dertler varmış. bitmez tükenmez. düşünüyorum. çoğu soruya bir cevabım oldu. senin soruna kşyafetsiz kaldım.
05 Yorumla- +1 yıl
benim de sorunlarım var @cansugedik83
- +1 yıl
olmayan yok galiba. 😂
- +1 yıl
@cansugedik83 e bi de beni çözsen mesajdan
- +1 yıl
yok canm. onu 2 kere denedim. gerçek soruya gerçek cvp vereyim dedim... biri engelledi biri sanırım şikayet etti. özel bana kalsın
- +1 yıl
senin için hayırlısı ne ise o olsun
sen iyisin boşver o pis insanı. inşallah daha uygun birini bulursun kendine.
10 YorumlaŞükür et ki kişiliğini kısa zamanda öğrenip yoluna bakacaksın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba, konuyu bu sabah gördüm instagramdan ve merak edip okudum gün boyu aklımdan çıkmadı yazdığınız biraz özel olacak ama eşinizle ne yaptınız konuştunuz mu o ne tepki verdi çok merak ediyorum açıkcası?
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenzer şeyler yaşadığım için merak ettim durumunuzu ben evli değilim ama uzun süredir ilşkim var ve az önce öğrendim ki ben de aldatılıyorum hem de çirkin bir şekilde
Soran+1 yılIyi günler size de. Özür diliyorum öncelikle işimden dolayı pek bakamadım uygulamaya ama Allah razı olsun çok iyi insanlarsınız. Aileler çok tartıştı. Virüsten dolayı ocak ayına atıldı davamız. Başta eski eşim kabul etti boşanmayı fakat 1 2 güne özür dilemeye başladı. Beni Aldattığı kız çocuğuna ulaştım 1 yıldır varmış ilişkileri. Umrumda değil özürleri. Ölmeden boşanacağım inşallah
Cevap sahibi+1 yılKararlı olmanız o kadar taktir edilesi ki malesef ben öyle bir insan değilim öğrendiğimi söylemedi bile henüz ama berbat haldeyim üstelik siz evlisiniz bu bana kıyasla olduköa zor bir karar keşke ben de sizin gibi olabilsem. Sürekli bir şey yazdınız mı diye baktım hep merak ettim gerçekten sizi. Umarım ben de sizin gibi güçlü olabilirim. Yolunuz açık olsun inşallah yeni hayatınızda çok daha mutlu olursunuz..
Cevap sahibi+1 yıl@Fittir uygulamayı kullanmıyorum 2 yıldır falan soruyu soran kişi için instagram da görüp girmiştim sizin yorumunuzu da yeni gördüm geç dönüyorum o yüzden kusura bakmayın. Ben hala kabullenebilmiş değilim aklım almıyor hani derler ya herkes yapar yapmaz diye ayneen işte öyleydi benim gözümde. Arkadaşlarım aldatıyor olabilir mi dediklerinde bile asla öyke bir şey beklemiyorum der karşı çıkardım. Ya böyle bağırıp çağırmak istiyorum bir şeyler için uğraşsın istiyorum asla barışmak için değil rahatlamak için istiyorum bunu. Hala haberi yok bildiğimden çünkü iletişimimiz yok ve düşünüyorum da 5 yılı kim bilir nasıl kandırıldığım anlar oldu belki de hiç sevilmedim. Asla aklıma gelmeyecek şeylerdi bunlar ama o kadar doluyum ki onun adına ben utanıp en yakın arkadaşımla dertleşemiyorum bile çok yüzeysel biliyor. Bir yandan hiçbir şey söylemeyeyim hiçbir zaman böyle bitsin gitsin diyorum çünkü onu bu kadar iğrenç hatırlamak istemiyorum zaten yakında yurtdışına gidecek öyle olunca bir daha hiç konuşulmaz oysa birlikte gidecektik henüz böyke bi halt yemediği zaman konuştuklarımıza bakılırsa. Sadece bi 10 günlük konuşmaya denk geldi bu arada mesajlama harici görüşme yok eminim fakat aldatma aldatmadır küçüğü büyüğü olmaz. Yalnız ben öyle bir aptalım ki sürekli acaba beni gerçekten sevmediğinden yoksa bende bulamadığını başkasında mı buluyordu diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Kendimce sürekli ne olsa da bunları o yapmaş olmasa diyorum sürekklii. İçimde hep onu kurtarmaya çalışıyorum ama olmuyor asla ve asla da kabullenemiyorum 5 yıl boyunca böyle bir insan olamaz allahım ne büyük şans derken her şeyin içine etti hem de ailesiyle tanıştırdıktan 1 hafta sonra. Umarım bir gün yaşattığını yaşar. Kusura bakmayın çok doluyum o yüzden çok uzattım ve kopuk bir anlatım oldu biraz da
- +1 yıl
Ya bir türlü giremedim uygulamaya yeni okudum cevabınızı. Evet baya dolusunuz yazmanizdan anlaşılıyor birkaç defa okudum iyi anlayabilmek için ama size şunu sormak istiyorum. size bunu yapan elinde olan fırsatlarla neler yapmaz. Kac yıl olursa olsun bir ömür boyu hep acabalarla yaşamak sizi yormayacak mi? Ne gerek hayatınızı bir insanın sasaktsizligi ile alt üst etmeye. Alisirsiniz insan neleri kabullenir neleri atlatıyor bunu mu atlatamayacaksiniz. Yapmayin aklamayin ona yol yakınken yol verin. kendinizi de üzmeyin sağlık olsun deyip geçin. Hatta siz ayrılın bırakan siz olun. Ben sadakati çok önemsiyorum küçüğü büyüğü olmaz bu işin. hem nereden biliyorsunuz küçük olduğunu?
Aile & Toplum konusunda 570 cevap paylaştı. İşte bu yüzden kimse genç yaşta evlenmemeli tanımadan etmeden çok yazık olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende evliyim...
Burda maaleski esinin okuzlugu hakim..
Baska sorunlari ben tahmin edebiliyorum...
Biraz kendini geri cekip, ilgilenme bence02 Yorumla
Soran+1 yılYakın bir arkadaşım var biliyor durumumu. Gel bir gece bende kal kocana da bu gece gelmeyeceğim de ilgilenme dedi. Öyle mi yapayım sizce
Cevap sahibi+1 yılBu da degerlendirilebilir ancak arkadasinda kalmak elinde patlar... Bu yolu secme bence.
Ayrica arkadasinda olsa aile ici olaylari acma. Kizlar bunu gunu gelince kullanir dikkat et.
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılZaten evlilik denilen şey insanın özgür ruhuna aykırı bir durum... Bir ömür aynı kişiye mahkum kalmak pek mantıklı gelmiyor...
00 Yorumla Boşanmak en son çare olmalı. Yuva kurmak düzen kurmak kolay olmuyor. Sizin dışardan destek almanız şart. Senin kıymetini henüz anlayamamış biraz daha anlamazsa çok pişman olur.
00 YorumlaSize değer vermeyen, sizi değerli görmeyen hiç kimseyi etrafınızda tutmayın. Bu herkes için geçerli. Bu hayatı bir daha yaşamayacaksınız. Bu yüzden kendinizi değerli hissettiğiniz yerde olun...
21 YorumlaSeni hakketmiyor, yol ver gitsin.
Kısa ve öz.
Seni daha fazla sevecek ve değer verecek birini elbet bulursun.
Hiçbir şey için geç kalmış sayılmazsın..20 Yorumla
+1 yılEs Selamu Aleykum. Sizi hakketmiyor , dilerim ki daha iyisini bulursunuz. Dini İlim ogrenip Dini İlim ogrenenlerle birlikte olmak lazim. Evlilik ile ilgili uygulamalar da var "hey sen, zukzak, biboo, mambo " gibi.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 936 cevap paylaştı.
+1 yılAl karşına derdini açık açık anlat... baktn olmuyor yok yakınken ayrılın gitsn öyle bir insan ile ömür gitmez zaten çocuğunuz da yok
00 Yorumla
+1 yılSana değer vermiyor ise, yokluğunu bile fark etmedi ise boşanmanı tavsiye ederim. Çocuk yok, mesleğin elinde. Evlilik çocuk oyuncağı değil evet ama hayatı sana zindan edemez. Seni üzmeye hakkı yok.
00 Yorumla
+1 yılinstagram sayfasında görüp de geldim ne diyeyim üzülme hiçbirşey için demek ki değmezmiş bırak o üzülsün senin değerini kaybedince anlayacak mutlu olmaya bak
00 Yorumla
+1 yılOna zorla empati yaptır. Yapmak zorunda kalsın. O sana bir mi takıldı sen 10 takıl. Aynı şekilde rencide et. Söyle ve gül geç. '' Ay buna da takılmaz ya '' de geç. bak bakalım nasıl dönüş yapacak.
00 Yorumla
+1 yılSen marangoz musun yontacaksın. Boş ver madem mesleğin var işin var kendi hayatını yeniden kur. Odun özü çürük ile ondan mobilya çıkmaz.
10 YorumlaMerhabalar sevgili dost, nasılsın? Yazını çok sonradan gördüm, boşanma davası altın mı? Süreç nasıl gidiyor?
01 Yorumla
+1 yılablammm canım ablam bırak o o*sp cocunu bosan cok güzel bi de nafaka cak ömrünün sonuna kadar cukkala parasını
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı. Önce istersen psikatriden yardım al bi insan karısına böyle yaparmi yoksa muskamı yaptılar yani anlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılKendiyle konuş bu konuyu ciddi şekilde duygularını açıkça dile getir olmuyorsa geç olmadan zorlama 15 yaşında ergen değilsin
00 Yorumla
+1 yılEvet soğutmuşsun kendinden ama bu durumu aşman çok kolay
01 Yorumla
Soran+1 yılAçacağım inşallah. Değer veren çıkar inşallah. Ya da kendime değer versem de yeter
Bosandiysan en dogru karari vermissin aldatan bir kere daha aldatir sakın olaki affetme.!
00 Yorumla
+1 yılson durum ne kurtulabildiniz mi ondan? ihaneti kanıtlayın da işiniz daha kolay olsun.
00 Yorumla
+1 yılcilve yapmayı bilmen gerekiyor bence. sadece güzellik değil de
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne