Eşim artık beni sevmiyor mu?

Herkese merhaba. Hamileyim 10 gün sonra kadar doğumum var bir kız çocuğumuz olacak bu süreçte şehir değişikliği yaptık başka şehire taşındık hamile halimle annem ailem hep yanımızda oldular sağolsunlar onun ailesi hiç bir zaman yoktu zaten. Doğum yaklaştığı için annem geldi ağırlaştım. Annem ve kız kardeşim geldiği günden beridir bana kötü davranmaya eve gelmemeye özeni alakayı tamamen kesti (eve gelmeme sebebi iki iş yapıyor, gündüz otelde gece taksiye çıkıyor) annemler gelmeden önce de cızırtılar olmaya başlamıştı çünkü cebinde e*rar gibi madde gördüm ve bir şeyler içtiğini gördüm son günlerde muhabbetimiz tartışma ve soğukluk olma sebebi buydu. Dün kontrole gittik dr bebeğin erken geleceğini sezeryana alacağını söyledi bir 10 gün kadar serum falan yaptılar gibi gibi. Onlar dışarıda bekliyor tabi. Annem ben çok heyecanlıyız merakla konuşuyoruz tarihten bahsediyoruz yok normal doğum yap diye saçmalamaya başladı. Sürekli laf attı, modumuzu düşürdü, konumuzdan alakasız saçmaladı hiç bebeğimizi beni merak etmedi. En son bana gıcık verip gülmeye başladı pis pis ortada hiç bir şey yok. Annemde şahit oluyor günlerdir hep beni mutsuz edip dalga geçiyor modumu düşürüyor oda kızdı ona kendine gel ne oluyor sana diye. Dünden beridir aramız bozuk evde kötü bir enerji var. Benden çok uzak hiç güzel konuşmayı bilmez, baş okşamayı bilmez, süreç hakkında ilgi göstermez sürekli negatif konuşup beni üzmeye çalışıyor. Neden bunu yapıyor? Oysa ilk hamileliğim ve bu bebeği çok istedik. Kendimi çok üzgün ve yorgun hissediyorum. Bunları hak ettiğimi düşünmüyorum. Birdaha da çocuk gibi bir düşüncem yok zaten. Bebeğime yetip hayatımı güzelleştireceğim. Bu değişimin kötülüğünün sebebi ne olabilir? Bir insan birini sevmese bile hamile bir kadına nasıl bu kadar gaddar ve acımasız yaklaşabilir ki? Bu konuyla ilgili çok yara aldım ve kolay kolay unutmam. Nasıl yol almalıyım dış göz olarak lütfen akıl verir misiniz.
Eşim artık beni sevmiyor mu?