Eski eşim tekrardan hayatıma girmek istiyor?

Kayınvalidemle aramız çok iyiydi gerçek bir anne kız ilişkisi vardı aramızda eski eşim kıskanıyordu annesiyle olan ilişkimize eşim beni kuzeniyle aldattı meğer biz evlenmeden önce birliktelermiş sırf kayınvalidem beni sevdiği için de eski eşim benimle evlenmiş kayınvalidem üzülmesin diye.
Ben gerçekten eşimi çocuklarımı evimi kayınvalidemi çok seviyordum boşanalı 3 sene oluyor dün gece bana mesaj attı
"geri gelmeni istiyorum gerçekten pişmanım seni ve çocuklarımızı özledim" diye bir mesaj gönderdi gerçekten beklemiyordum böyle bir mesaj geri dönersem çok büyük bir aptallık edecek olabilirim diye düşünüyorum.
Sevgiliyken gerçekten beni seviyordu sevgiliyken ki sevgisine inanıyordum ama sonradan gerçekten çok değişti evlendikten sonra...
Hani derler ya evlilik aşkı öldürür diye evlilik gerçekten bizim aşkımızı öldürdü...
Geri dönmeli miyim ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum kurgu diyenler olacak tabiki ama cidden kurgu falan değil yaşadığım şeylere inanmayan inanmasın umurunda değil ciddenElhamdülillah kendi ayakları üstünde durabilen bir kadınım kendi işim var kendime ait evim var yazlığım var kaç sene çalışıp çabalayıp kendi emeklerimle aldığım ev, araba aldatılmasaydım da çok iyi olacaktı 😔Çocuklarımla birlikte hayatıma devam mı etmeliyim yoksa Eski eşime dönüp onunla birlikte mi hayatıma devam etmeliyim? Güvenmeli miyim sizce?
Boylu poslu kaslı yakışıklı zengin biriydi eski eşim yoldan geçen bir kadın bakıp duruyordu bakışıyorlardı 😒
Eski eşim tekrardan hayatıma girmek istiyor?