Eski eşim yeniden birleşmek istiyor?

İlk aşkımdı delicesine aşıktım ilimdir herseyimdi canımdı 5 ay evliliğimizin sonrasında beni terk etti sorunlardan dolayı ailelerden kendisi turkiye yerlisiydi Diyarbakır'lı bense afyonluyum fransaya getirdim onu ve hikayemiz sorunlu oldu düğünümüz falan aileler sorundu öyle böyle kavuştuk neyse zaman geçti terk etti sorunlardan boşanmak istedi yalvardım yakardım dön dedim köpeğin olurum dön dedim o kadar aşıktım ki kul oldum adeta o kişiye 3 yıl bekledim dönmedi katiyen avrupaya giriş hakkını öldürdü herseyini Diyarbakır'da ailesiyle kaldı zaman geçti evlendim çocuğum oldu ve aradan 6 yıl geçti koskoca 6 yıl kaçak yollarla Almanyaya geldi ve bana ulaştı instadan senin için geldim Fransaya iki saatlik uzaklıktayım dedi şok oldum tabi geçti o artık dedim yuvam var dedim üzüldü tabi

Ve kendisini aradım konuştum madem çok istiyordun niye dönmedin niye bosandin benden neden beni maf ettin ve başkasıyla evli olduğuma rağmen kalbim gerçekten ilk eşimi sevdi simdiki eşimi seviyorum ama mantık diyelim ve canım o kadar yanıyor ki ağlıyorum gizliden karşıma alman vatandaşı çıkınca aklıma hemen o geliyor geçen bir araba fransa plakası görmüş ve plaka Fransa'daki yaşadığım şehrin plakası kalbim orada tuhaf oldu o rakamı görünce dedi ağladım kızdım ona neden yaptın bunu bize dedim ağladım ilk günkü gibi delicesine aşığım ama bir tarafım çok kırgın diğer tarafım da elimdeki yuvami onun için dağıtmam o kesin birsey ben bu acıyla nasıl baş edicem bilmiyorum

Eşimi kiracak yuvami bozacak kadar delirmedim tabi ama canımı yakıyor bu durum

Eski eşim yeniden birleşmek istiyor?