Sevgilim düğün istemiyor ne yapıcam?

Sevgilimle uzak mesafe ilişkimiz var bir çok sorun yaşıyoruz her konuda alttan alan ben oluyorum suçlansam bile gitmemesi için elimden geleni yapıyorum çok sağlıklı bir ilişki değil sürekli suçlanmak ve hakaret duymak ama değişir diye bakıyorum, sevgilim de diyorki düğün falan çok darlanıyorum babam yok yardım eden yok tek başıma düğün masrafları için çabalıyorum üstüne birde seni göremiyorum yanımda yoksun güç alamıyorum ve en ufak çatışmamızda kaçıp gitmek istiyorum ama seni seviyorum diyor bende ona hak veriyorum düğün konusunda çok fazla zorlanıyor evini yaptırması lazım altınıdır düğünüdür çok fazla para lazım ama ben elimden geleni yapıyorum ailem beni gelinlikle görmek istiyor bir tane kızımız var hiçbir şey yapamadı dedirtmem diyor bende aileme diyorum söz nişan nikah olsun sadece kabul etmiyorlar kına düğün bir olsun nişan olmasın diyorum nişansız olmaz diyorlar onları zaten biz yapıcaz onun çok masrafı yok diyorlar haklılar da aileme en son evde söz salonsuz nişan kına düğün kiralık gelinlik damatlık bunları kabul ettirdim ama sevgilim hala bana ben çabalayıp da hiçbir şey yapamazsam ve tükenirsem senin seçim yapman lazım diyor ya ailen ya ben sen yine ailem dersen ben senden vazgeçerim diyor ben ne yapıcam en son dedim ki ona 2 gerçek altın 2 sahte altın yap gösterişlik kına söz nişan bunlar zaten bende dedim kapı önünde düğün yaparız dedim bilmiyorum diyip konuyu kapatıyor ben daha ne yapabilirim kaçmamı istiyor ama yapamam benim ailem bunu hak etmiyor
Sevgilim düğün istemiyor ne yapıcam?