Nişanlım çalgısız düğün istiyor ama ben istemiyorum, ne yapmalıyım?

Bir senedir erkek arkadasimla birlikteyiz, kendisi daha muhafazakar biri. Iliskimizin evlilige gidecegi bastan belliydi. Ben onun ailesile o da benim ailemle tanisti. Birbirimizle cok iyi anlasiyoruz cok sükür ve yakinda ailelerimizi tanistirmak istiyoruz ilk adimi atmak icin. Erkek arkadasim son zamanlarda biraz degisti. Yani daha önce sürdürdügümüz iliski artik caiz gelmiyor kendisine, ki yanlis bir sey yapmadik. El tutusmak, dokunmak gibi seylerden artik uzak duruyor. Bunun üzerine asla calgili dügün yapmak istemedigini belirtti. Ailesi ayni görüste degil fakat tercihine saygi duyuyorlar. Benim babam bu durumdan hic hoslanmadi cünkü benim tercihimin olmadigini biliyor ve mutlu olmami istiyor. Bugüne kadar konusu hic acilmadigi halde, erkek arkadasim benim calgisiz dügün istemeyecegimi biliyordu. Ben onun dini bakis acisina her zaman saygi gösterdim o da benim yasam tarzima hic karismadi beni kisitlamadi. Bu yüzden bu durum beni bir o kadar üzüyor ve icinden cikamiyorum. Ben kücük, mütevazi ve eglenceli bir dügünüm olsun istiyorum. Onca insani bir araya toplayip, yemek yedirip eve göndermek istemiyorum. Calgisiz dügün konseptleri arastirdim fakat eglenceli gecebilecek bir organizasyon bulamadim. Ben kendi dügünüm sıkıcı gecsin istemiyorum. Erkek arkadasimi seviyorum, onunda beni sevdigini biliyorum. Bu sebepten ayrilmak istemiyorum kendisinden. Ne yapabilirim? Benim bu durumda bir söz hakkim var mi?

Nişanlım çalgısız düğün istiyor ama ben istemiyorum, ne yapmalıyım?